Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 646
  • 435
  •   1
Отговори
# 240
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
verte прати ми телефона си със смс,ще ти се обадя да се уточним,значи вие двете идвате от търново,други.....
обади се директорката на домът в Горски Сеновец,ще празнуват рожденните дни на три деца в четвъртък  15ч ...чакат ни....за тогава си помислете да се уточним пък утре,отивам на концерт,ще пиша по- късно

# 241
Аз до тук това разбрах: Аз мога да се кача на каквото и са е - 10, 14, маршрутка от Качица. Има в 8 и 50. После от м-тел в Горна в 9.30 ще тръгне кола и ще може да ни вземе.
Не разбрах за другите - кой, къде и какво...Аз ще съм с малката - бебе в кенгуро. Все пак оставям възможността да се случи нещо и да не успея да дойда.

# 242
Ох, с това бебе да идваш,все пак там много деца,да няма някое болно и да прихване вирус твоето детенце,аз сякъш бих се притеснила!Щом си с нея,незнам...както си решиш,ето тел. на другата търновка 0886 528 198 ,да се разберете  Hugможете да хванете 10-ката и да слезете в Първомайци към 9 и нещо..тоя автобус дето е в 8.50 е идеален... "ВТ3800АР-номера на колата,която ще чака
пред маята да слезнат
значи третата спирка на селото от Търново
" там ще се прехвърлите при Зла/то/ и ще дойдете в Горна

# 243
Днес ходихме при децата в домът на село Страхилово,бяхме аз,verte ,bozgounova , Bili ,Зла(то) и още една мама,която непише тука! Занесохме един чувал брашно,дарен от фирмата в с.Поликраище,за която неведнъж съм писала  +пасти за почерпка на децата,книжки с картинки,тетрадки,блокове за рисуване-там има 4 ученика  Hug един второкласник и три първолачета,bozgounova дари детски дрешки,играчки,фулмастери,книжка за оцветяване,verte пък беше подготвила много принтирани картинки за оцветяване,Bili и дъщеричката и Ния  Hug почерпка за децата,другата мама  Hug книжки с приказки ..всяка от нас се постара да допринесе с нещо за да грейнат щастливи детските личица....има около 20 деца за осиновяване ,но нали са ромчета предимно ...никой не ги предпочита,пък те ..мамини душички сладки ooooh!   ! В домът ще са доволни,ако им се намери дарител на месо,ако успеем да им подсигурим 60 дюшечета за детски легла,пижамки за всички деца! Горива за сега имат и в домът е топло.Децата са добре гледани и занимавани.Немогат да подсигуряват редовно представления на куклен театър,та имам идея да им платим едно Коледно представление на куклен театър,утре ще взема телефона на организатора на Габровският куклен театър и ще ги питам едно посещение в този дом,какви пари ще ни коства ooooh!
.........утре в 9.15ч от нас тръгваме със Теди-Злато за Горски Сеновец,там ще има три момчета рожденници,купих днес подаръци,тържеството е за 10ч  newsm78 желаещи да дойдат с нас

# 244
Момичета,здравейте!
Аз по принцип родом съм от Горна,но почти не съм живяла тук.В момента уча в Търново и ми се налага да живея по малко и в Горна.Средата на другия месец ще съм тук и ще ми е приятно да помогна с нещо за базара и да се запозная с някой майки от тук,защото никой почти не познавам! Hug

# 245
little^cuttie ще ни е много приятно да се запознаем,както и на драго сърце ще приемем помоща ти за базара  bouquet Ти какво учиш?Аз съм втора година ,задочно ,богословие в Търновският университет
         Днес ходихме със Зла(то) до домът в с.Горски Сеновец,оказа се ,че са ни подали погрешна информация,рожденниците бяха не трима ,а осмина!Имаше торти,музика и песни!С директорката си поговорихме по доста важни въпроси-за техните проекти,нужди/належащи и нетолкова належащи/,за това какво биха приготвили за базара в тяхното арт-ателие,за това което биха подготвили и за концерта/пу... пу. ..дано го осъществим/,за следващите рожденни дни през ноември....Занесохме един чувал с брашно,една торба обувки втора употреба и ново бельо около 25 бр дам.бикини...по-дълбочки,пасти за почерпка

# 246
Аз съм втора година ,задояно,социална педагогика. Peace Какво планувано имате през ноември и  имате ли тема за Горна в отчетните?

# 247
Желаещи да дойдат с мене до Търновският дом за сираци "Пеню и Мария Велкови" утре сутринта около 10-11ч  Thinking

# 248
колко големи са дечицата.имам бебешки дрехи.И аз съм от Горна Оряховица

# 249
  • пяната на дните
Децата в "Пеньо и Мария Велкови" са ученици от първи клас нагоре, до абитуриенти. Работила съм с дома по проект преди четири години. Утре не ми е възможно май да дойда.

# 250
Дидка- аз ти споменах, че трябва да ходя 9.30ч. на ортодонт.
Ако си готова за 9 часа да тръгнем от Горна, да се прегледаме за 15 мин. с моя син на ортодонта и след това можем да обикаляме и по други твой/ наши (благотворителни) задачи.
Евентуално, ако има и други майчета от В. Търново само да напишат от къде можем да ги вземем с нас до тоя дом. Знам, че всички ти имат координатите и може да те намерят и да се разберете, аз съм насреща с транспорта.
Само да има желаещи всичко ще го комбинираме.

# 251
момичета ,
утре ще се видим с директорката на един от вашите домове Горски Сеновец
ДБМ е поканена на конференция  във град Видин
и директорката на дома ,с който работите ще е лектор за добра практика на дома

# 252
Супер,кажете и кои сте....тя е огън жена...много я обичам Hug раздава се за децата си в дома без умора ...денонощно...дай Боже по-вече такива директорки в домовете особено с уврежданията  Praynig

# 253
здравейте, не изчетох цялата тема, но съм от Търново и ще се радвам да помогна и аз с каквото мога... ще си помисля какво мога да направя за базара и ще пиша пак  Wink

мога да помагам и организационно!  Hug

# 254
Ще пратя такива картички и за вас  Hug  Heart Eyes

Общи условия

Активация на акаунт