Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 646
  • 435
  •   1
Отговори
# 255
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Аз ще си идвам тия дни във Варна,да се видим,ако искаш!
Картичките са както винаги прекрасни   bouquet

# 256
Кога точно ще си идваш?  Hug

# 257
  • ГОре на черешата...
Здравейте, мами  bouquet!

И аз ще се включа в Коледния базар - в момента бродиром мотивчета за коледни картички. За съжаление с бебето нямам много време и едва ли ще мога да изработя много, но тук, в Горна, не съм виждала такива и се надявам да се купуват Praynig.
А за догодина - Великден - ще се стягам по отрано да направя повече.
Като направя няколко, ще ви ги покажа.

# 258
Аз така и неотидох в Търновският дом...просто нямам време нещо в последно време Sick
Обади ми се директорката на домът в Горски Сеновец и ни кани на рожденните дни за този месец-трима рожденници има,а тържеството е на 21-ви ..сряда от 15.30,пита дали можем да осигурим 46 пасти или пък торта..мисля,че можем Thinking Подаръците ни от предният път останаха недадени и ще се дадат сега!Можем да занесем балони и помпа да е по-лесно надуването , както и да идем малко по-рано,например към 14.30.........желаещи
Днес мисля да се реши вече на коя дата и къде ще са концерта и базарът,малко по-късно тръгвам на преговори ooooh!

# 259
датата е уточнена за базара и концерта-17 декември понеделник , в читалището  безплатно
 Stop ще ни трябва озвучител,интересна програма,идеи newsm78

# 260
датата е уточнена за базара и концерта-17 декември понеделник , в читалището  безплатно
Не мога да повярвам, че е станало newsm44. Браво на теб, аз бях сигурна , че това няма да се случи така, както искаше...

# 261
Скоро ще пратя нещата от мен  Hug  Hug  Hug  Heart Eyes

# 262
Браво на теб  bouquetОзвучител...сещам се за един Данчо,сега озвучава сватбите във Винпалас,беше и на концерта на Патиланци,ако искаш,да говоря с него.За Горски Синовец съжалявам,но съм на работа,абсурд ми е да се откопча Sad,иначе за пастите ме брой.Дидка,май вече е време за предколедно кафенце,какво ще кажеш?

# 263
Просто е задължително да се съберем и да видим каква програма да измисляме,по-вече глави мислят по-добре!...и въобще има много неща за обсъждане

# 264
момичета здравейте , Hug

звеното във Видин има намерение и желание
да организира
Представяне на ДБМ във Видин

на  28.11.2007 във Видин ,
имам удоволствието да Ви поканя ,
имаме нужда от вашата помощ ,подкрепа и присъствие
надявам се да обменим и опит .

*ще пиша и в другите теми
да поканя момичетата от другите градове
но искам да ви поканя и вас
спането е организирано ,ако някоя от вас ,има желание да ни подкрепи,но няма финансова възможност ,
ние ще поемем и пътя

# 265
  bouquetБлагодарим за любезната покана!На драго сърце бих дошла,но ще видя как е графика,че и изпит ме чака на 30.11! Ще поговорим с момичетата тука и ще ви отговорим  Hug
Момичета,какво ще кажете да се съберем в събота в 16ч в сладкарница ДЕМЕТРА?

# 266
Аз акол съм поканена ще дойда ,но къде точно е слдкарница Деметра?

# 267
Естествено,че си добре дошла,всеки ,който има желание,бил той от Горна или от другаде ....стига да има желание...да идва Hug
А ДЕМЕТРА е на гърбът на детската градина на пазара,там има едни стъпала нагоре по посока на градската градина,в ляво след блока има една нова кооперация,на първият етаж е сладкарницата,ще я намериш лесно

# 268
А вас как ще ви позная?

# 269
   Party Искам да ви съобщя,че TIHA VODA днес роди момиченце със секцио,чувстват се добре,преди малко говорих с нея   Hug

Общи условия

Активация на акаунт