Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 035
  • 435
  •   1
Отговори
# 300
Дидка в София съм до неделя.Дай ми тел и името на Чут Чут,ако не идваш ще ги взема.

# 301
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ето какво имаме до момента  за базара                             

# 302
  • Горна Оряховица
Здравейте момичета,когато има такива като вас,вярвам че всичко ще е о.к.
Поклон пред работата ви и   bouquet за вас Heart Eyes
Аз съм от Горна Оряховица и много ми се иска да помогна с нещо за базара,но все не ми стига времето,като на всички де Embarassed
Но с удоволствие бих купила някои неща и така да помогна,май избрах най-лекия начин Embarassed,но за момента това са ми възможностите.Ще ми бъде приятно да се запозная с мамите от Г.Оряховица,като ходят по детските домове също да помагам с каквото мога.Моля някоя от вас да ми пусне телефон или GSM на лични за да се свържа с нея.

МАРИЯ

# 303
Здравей   bouquet Мария! Радвам се ,че се увеличаваме,следи темата ни и ела на следващата ни среща,тъкмо ще се видим и запознаем!обсъждаме идеята освен на 17-ти в читалището да има базар и на 18-ти в Макс-Марк!Утре ще идем да говорим с управата им!Ще трябват продавачи за двата дни,ще трябват хора да следят за реда в залата по време на концерта!
  newsm78 май ще трябва да идем до Страхилово тая сряда преди обяд....кой идва
Ето моите телефони- дом.2-86-26 и 0889 83 50 26 Диана

донесоха ми и нови неща за базара  Hug http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197083&photo=14

Последна редакция: нд, 02 дек 2007, 12:05 от Дидка

# 304
Здравейте на всички!   bouquet  Hug
Аз доста се изгубих последния месец, но бях заета с лични неща Peace Дано не ми се сърди никой Embarassed Embarassed Embarassed но чак днес успях да пратя всички нещица от сестра ми, мен и приятелката ми -направени за базара   bouquet   bouquet
Така че Дидка   да чака тея дни пакет Hug
За информация:
Илиана Иванова Балканова
Христина Иванова Балканова
и
Валерия Димитрова Христова
Това са хората които избработиха нещата които ти пращам. Ако има нужда от ориентировачни цени ми кажи  Hug
Понеже съм пускала снимки на нашите неща (от сестра ми и мен), сега пускам на новите от приятелката ми  Peace Не всичко ще е пратено за Горна Оряховица  , защото ги разделих да има и за Пазаджик (нали пак е с обща цел една-за благото на децата  Heart Eyes  Heart Eyes)
ето снимки

Диде, като получиш пакета ми пиши да знам   bouquet
лека вечер на всички!   bouquet

и отново простете за закъснението  Embarassed Sad

# 305
Момичета утре  сряда/5 декември/  14.30ч в Свети Валентин отново сборен пункт Няма да ходим до Страхилово,там чак на 19-ти за Коледното им тържество!
Всеки желаещ да помогне,да се запознаем....да идва

# 306
Здравейте! Бих искала и аз да пратя нещо за вашия базар. Моля ви, пратете ми адрес, на който мога да го направя.
Успех на акцията!

# 307
  • Горна Оряховица
Ох,дано не излезе нещо непредвидено,непременно ще дойда Peace

# 308
сряда/5 декември/  14.30ч в Свети Валентин отново сборен пункт
Днес получих от Мария Филипова от София  Hug картички и фигурки за елха...мисля,че са гипсови...всичко е много хубаво  Hug

# 309
Здравейте! Бих искала и аз да пратя нещо за вашия базар. Моля ви, пратете ми адрес, на който мога да го направя.
Успех на акцията!

Здравей и благодаря!Най-удобно е на Дидка да ги пратиш,защото тя събира нещата,ще ти изпрати адреса си Simple Smile
Диде,ние говорихме,но да напиша и тук.Момичета,имахме идея да продаваме два дни в Макс Марк,но са отказали.Днес говорих с г-жа Анка Камбушева и тя лично обеща да ни осигури малко място за 15,16,17 или както ние решим-може и само 15 и 16, във СБА.Лично аз мисля,че така ще имаме по-голям шанс за успех,само да намерим доброволки за продаване.
Bozgounova,мерси за спрея,чудесна работа свърши GrinningДовечера ще направя още малко златисти кибритчета и ще ти го върна,другите ще са сребристи.

# 310
утре- петък не знам коя дата е ,в 15.00 часа среща пак в св валентин
колкото по-вече глави-толкова повече идеи!!!!

# 311
Ще дойда и аз,ма то моята бременна глава....никак не е идейна Mr. Green

# 312
  • sofia
ето и за вас малко поздравления  bouquet

http://www.bgblago.com/?1,2,,,2007-12-07,2007-12-07,3,10364

материала е страхотен,браво Hug

# 313
Благодаря за поздравленията   bouquet,но ако не бяхте вие с опита  Hug ние нямаше да сме за поздрави и така амбицирани!
Получих колетчета от София,Варна и Несебър-благодаря ви мили момичета!
Утре ше кача снимки и  кое от кого е!
Обичам ви Фукла          iguanka sucre
.......има и още едни красоти пратени от София,те просто не са стигнали още до мене-в Търново са,но като ми ги донесат и веднага ще пиша и за тях ..какво и от кого..за сръчните ръце

в неделя посещение в дома в Страхилово-за украсяване на стаите
понеделник-14ч среща пак там...в Свети Валентин

bozgounova че погледни си скайпа де...важно е..за поканите става дума
  Васко Кръпката ще пее за нашите деца,ще дойде за концерта  Hug

# 314
Радвам се, че всичко е пристигнало невредимо  newsm51

Общи условия

Активация на акаунт