Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 016
  • 435
  •   1
Отговори
# 315
  • Горна Оряховица
Днес говорих с една госпожа от детската градина,тя много се заинтригува от идеята ,в понеделник трябва да съм там в 2 часа ,за да обмислим,кое как да стане.Може и те да изработят нещо за нашия базар.Надявам се да ме изчакате в св.Валентин за да ви кажа резултатите  Mr. Green

# 316
Дидка,получи ли работите?Искам да се извиня,че свещиюките се отлепиха  Embarassed  Дано да ви харесат. Hug Успех на базара. Peace Hug Heart Eyes

# 317
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Ох,да..много са хубави,тъкмо и за тях щях да пиша,че ги забравих снощи да ги спомена Благодаря за помощта
fiesta ще те чакаме Hug

# 318
    В понеделник ще дойда на срещата и ще донеса кашона от София.Дидка,сестра ми никой не я е търсил в София,тя си дойде днес!

# 319
Благодаря за поздравленията   bouquet,но ако не бяхте вие с опита  Hug ние нямаше да сме за поздрави и така амбицирани!
Получих колетчета от София,Варна и Несебър-благодаря ви мили момичета!
Утре ше кача снимки и  кое от кого е!
Обичам ви Фукла          iguanka sucre
.......има и още едни красоти пратени от София,те просто не са стигнали още до мене-в Търново са,но като ми ги донесат и веднага ще пиша и за тях ..какво и от кого..за сръчните ръце

в неделя посещение в дома в Страхилово-за украсяване на стаите
понеделник-14ч среща пак там...в Свети Валентин

bozgounova че погледни си скайпа де...важно е..за поканите става дума
  Васко Кръпката ще пее за нашите деца,ще дойде за концерта  Hug
Дидка,утре ли ще се ходи в дома в Страхилово?

# 320
Да,8 до 8.30ч среща пред нашият гараж-ще украсяваме стаите с наша украса,ще поиграем с децата,аз току що принтирах много картинки за оцветяване

# 321
Да,8 до 8.30ч среща пред нашият гараж-ще украсяваме стаите с наша украса,ще поиграем с децата,аз току що принтирах много картинки за оцветяване
Дали ще има място за мен,че мойта кола няма винетка?

# 322
Днес сутринта ходихме до домът в с.Страхилово,носехме коледна украса/ bozgounova и  Vqqra /,доукрасихме стаите на децата,поиграхме си с малките сладури,понастискаха докато се усетим  #Crazyна някои "цомбите" Joy после естествено се разбрахме,че така не се прави  newsm78 кого ли са стискали така настървено че им беше супер интересно това занимание SickДецата бяха почерпени с вафли и манадарини!Имаше  двама татковци и две деца с нас,които си поиграха с децата в дома!Имам мускулна треска от вдигането на петдесетина деца по няколко пъти...и не само аз Mr. Green На 19-ти е тяхното тържество в градината,пак ще ходим,желаещи за тогава,сигурно ще е от 10ч.
Утре профилактичната среща в 14ч на същото място

# 323
  • Велико Търново
Дидка,Вяра каза,че имат  нужда от одеяла и килима и чаршафи и се разбрахме да се видим и да дам каквото имам/нови са от чеиза Mr. Green/.Само да се заявя за следващото ходене,ако се намери място в някоя кола за мен идвам Blush

# 324
Оказава се,че на 19-ти преди обяд ще ходим на Коледно тържество в Страхилово,а след обяда в 15ч на рожденни дни в Г.Сеновец!Трябва да се разпределим къде с кои коли ще ходим,кой ще идва и къде  newsm78 за Горски Сеновец ще бъда с нашата кола,пък знам ли може и за двете места ..има време

# 325
Момичета, децата, които посещавате имат ли нужда от бельо?! Попрегледах темата набързо и не видях да има писано... Ако ДА - моля дайте информация за какво количество става дума и какви размери!? Предварително мерси.  bouquet

# 326
Ние от великденският базар купихме за Милалци и Горски Сеновец,но в другите домове със сигурност имат!Ще питам и ще пиша!
Някой да е близък с шефа на фирма,предприятие..които биха ни помогнали..дарили нещо,че да му дам покана за събитето в понеделник!Дидката от Лясковец е направила поканите..много са хубави.Много ме боли днес главата и се чувствам отвратително,но ако се пооправя ще я снимам и ще ви я покажа,както и новите неща,които пристигнаха за базара
fiesta    bouquet

# 327
още малко сувенири за базара http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197083&photo=18 а има още много дето не съм успяла да заснема
Рожденните дни в Горски Сеновец остават за 21-ви от 15ч
Да ви кажа честно,почвам да се дразня,че директора на дома в Балван все още не е намерил време да се срещнем,при положение,че знае,че ще правим базар и в тяхна полза  Crossing Arms

# 328
Да ви кажа честно,почвам да се дразня,че директора на дома в Балван все още не е намерил време да се срещнем,при положение,че знае,че ще правим базар и в тяхна полза  Crossing Arms

Шегуваш се. Shocked

# 329
 Mr. Green за това,че се дразня  Thinking или че не е намерил време за среща?!
Уви така е!Днес обявих на пресконференцията,че ще поделим парите на три-Горски Сеновец,Балван и Дебелец/бебетата/.Подробности около замисълът ми ..на 4 очи!

Утре пак в 14ч на същото място!

Общи условия

Активация на акаунт