Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 012
  • 435
  •   1
Отговори
# 330
Момичета, направих тези неща за базара:

Мога ли да ги дам на някой в Търново или да ги донеса направо в понеделник на място. Ще бъдат опаковани.

# 331
  • пяната на дните
Ати, твоите неща винаги са толкова прекрасни! Удивявам се на красотата, която имаш в себе си  bouquet.

# 332
Дидка, при мен има събрани дрешки,играчки, чорапки, парички... Ако някой има нещо за оставяне - цял ден съм в салона - СИМЕОН ВЕЛИКИ 8а

# 333
 Ати ,много са красиви!Аз ще имам работа в Търново в събота,мога да взема,ако Дидка реши,че иска предварително да ги сортира някак.

# 334
# 335
ЗДРАВЕЙТЕ МОМИЧЕТА !АЗ СЪМ ГОСПОЖАТА (НО ПРЕДПОЧИТАМ ДА МИ КАЗВАТ УЧИТЕЛКА )ОТ ДЕТСКАТА ГРАДИНА , КОЯТО FIESTA СРЕЩНА ,МНОГО СЕ РАДВАМ ,ЧЕ МОГА ДА ПОМОГНА С НЕЩО !ИЗРАБОТИХМЕ С ДЕЦАТА И ЕДНА ОТ СВОБОДНИТЕ НЕРАБОТЕЩИ МАЙКИ НЯКОЙ НЕЩА ,КОИТО СЕ НАДЯВАМ ДА ВИ ХАРЕСАТ!ДЕЦАТА РАБОТИХА С ЖЕЛАНИЕ И СТАРАНИЕ !ТЕ СА МНОГО СЪСТРАДАТЕЛНИ,КОГАТ ИМ ОБЯСНИЩ СМИСЪЛА НА ТОВА КОЕТО ПРАВЯТ И ,ЧЕ ЩЕ НАПРАВЯТ ЩАСТЛИВИ ДРУГИ ДЕЦА !ДЕЦАТА И РОДИТЕЛИТЕ С РАДОСТ ПОСРЕЩНАХА ИДЕЯТА ДА СЪБЕРЕМ ПЛЮЩЕНИ ИГРАЧКИ ЗА ДЕЦАТА В СТРАХИЛОВО С РАДОСТ НОСЯТ ОТ ТЕХНИТЕ И ГИ ПУСКАТ В ПАНЕР НА КОЙТО ПИШЕ "ОТВОРИ СЪРЦЕТО СИ "!ЩЕ СЕ РАДВАМ ДА МОЖЕМ ДА ПОМОТНЕМ СЕГА И ВИНАГИ ,КОГАТО СЕ НАЛОЖИ ! Wink

# 336
# 337
мили момичета,понеже концерта ни ще бъде без билети,и се притесняваме,че не ни е достатъчно популяризиран,направихме общо около 250 покани,които лично да раздадем!
молбата ми е ,за да разпределим работата,ако има ентусиасти,които да помагат-нека да ми пишат на лични ,за да си ги поделим
идеята е да се пускат в пощенки кутии,да се оставят в различни магазини,аптеки,на познати и приятели.
предварително благодаря!!!

# 338
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Дойде ми идея,може да се иде в пощата и да се помоли да се пусне по една в пощенските кутии там на предприятията и фирмите...зад пощата!Също на партиите в офисите,застрахователните компании в офисите  Flutter
                                            Praynig Моля ви  пишете
 Thinking  кой ще идва да продава в понеделник и за колко часа
 Thinking    кой ще помага вечерта в залата,кой ще продава във вторник в ГУМ
 Thinking      кой ще идва в сряда на 19-ти на тържеството в Страхилово,то е за 10.30,значи трябва да потеглим към 9.30
 Thinking        кой ще идва в петък 21-ри на тържество послучай рожденните дни в Горски Сеновец от 15ч/тръгване в 14ч/
    bouquet aklim много ви благодарим за помощта,за това,че възпитавате децата да бъдат съпричастни към чуждото нещастие,ще се радвам да се видим в понеделник на базара и концерта с вас и вашите възпитаници  Hug

Последна редакция: пт, 14 дек 2007, 08:56 от Дидка

# 339
аз и алла в понеделник до обяд ще бъдем на базара,след 16.30 часа пак,витали с голямо удоволствие също ще се включи Peace,вечерта за концерта сме цялата лясковска група на линия-5 човека!!!!за вторник-не знам още,за сряда идвам в страхилово

# 340
Сега говорих с гл.сестра в  домът в Дебелец,там има .........130 деца Sick !На драго сърце ше приемат всяка помощ от нас,имат нужда предимно от памперси,козметика за бебета,домашни обувки за 0 до 3г,детски пюрета всякакви,детски каши всякакви!Казах,че след базара ще идем да се видим и поговорим...примерно какви каши им дават,от кои пюрета..на коя фирма...може да има значение.

# 341
Дидка,много въпроси-трябваше да ги номерираш Laughing
Отговарям за себе си:
1.в понеделник  мога следобед да продавам-от два до пет
2.вечерта ще дойдат Мария(помниш я от акцията на 15.09) и сестра и Вера да държат кутиите и за друго ако трябва помощ
3.за вторник съжалявам,цял ден съм на работа
4.На 19 ще дойдем аз и Вера,днес ще проверя дали ще можем да вземем и един Дядо КОледа,стискайте палци да е свободен за датата
Покани днес ще дам на Захарни Заводи,на хлебозавод Корн,на общинарите,за утре(добре че е работен ден) ще пратим и на ЕОН,плакати ще лепна тук-там и после ще стискам палци Wink
Аklim ,щастлива съм да науча,че съществуват учителки като Вас  bouquet

# 342
аз и алла в понеделник до обяд ще бъдем на базара,след 16.30 часа пак,витали с голямо удоволствие също ще се включи Peace,вечерта за концерта сме цялата лясковска група на линия-5 човека!!!!за вторник-не знам още,за сряда идвам в страхилово
Диде,да запазим някой от групичката ти за вторник ли newsm78Да не се струпаме всички в понеделник,а вторник никой да не може?
Дидка,Ваня ще може ли да застане вторник?

# 343
Ваня ще е и двата дни,ще повикам нейни приятелки да помагат!Петю отиде да я прибира от Троян и вече е във ваканция,в неделя ще се разберем кой от колко часа и кога  ще е ....значи те парите ще държат на концерта вечерта ..твоите хора ,а Mr. Green  newsm78 трябват и бодигардове  Joy

# 344
Ама не я хаби Ванчето за понеделник,виж колко народ се събра,запази и ентусиазма за вторник Simple SmileИскам друго да попитам-за Страхилово за сряда-можем ли да направим по една торбичка за всяко детенце и Дядо Коледа да им ги вади от чувала?От Гого уредих мандарини и дъвки(това докато гоп врънкам да се облече той като Дядо Коледа,чеда спестим парите за плодчета Laughing).Значи ще има по една мандаринка,по една дъвка,ако се организираме да си съберем малко парички,можем да им добавим и по един бана и някоя сладка например?Мисля си,че така много ще се зарадват-да си има всеки собствена торбичка,че иначе играчки ще занесем,ама те пак ще се скупчат да се бият за тях и...
П.С Кога ти е изпита,че да стискам палци?

Общи условия

Активация на акаунт