Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 011
  • 435
  •   1
Отговори
# 345
Сега видях линка,страхотни сте  bouquet
Ей сега говорих с тая фирам дето дават Дядо коледовци под наем,категорично ми отказаха за Страхилово SadМомичета,предлагам от днес да станем най-милите и чаровни съпруги,все някой мъж може да се съгласи да го маскираме,а?

# 346
Привет на всички !Понеже съм отпуска,заради скарлатината ,която върлува в града и моята група останаха Малко деца и ни пусна два дни (но това са подробности)исках да кажа :: че днес бях в детската градина да видя как върви акцията по събиране на играчки - деецата и родителите са донесли.Те са за Страхилово не ни забравяйте fiesta каза че ще мине да ги вземе!Учителката  на децата ми,които са първи клас-(личните деца :Simple Smileсъщо приветства идеята и тя събира играчки и там децата са занесли !ДАНО УСПЕЕМ ДА ЗАРАДВАМЕ ТЕЗИ ,КОИТО ИМАТ НУЖДА ОТ ТОВА!

http://www.snimka.bg/profile.php?upload_photos&album_id=200886 ( ne sam sverila data na aparata sory \

# 347
    Един от двата дни мога да помагам,за който имате повече нужда.За един ден съм ангажирала една позната да гледа децата.Преценете вие кога  ви е по-необходима помощта ми.На концерта разбира се съм там.Аз съм раздала 10 покани на близки семейства и фирми,които ще дойдат със сигурност,на кмета на Лясковец също.Неделята ми е също свободна,ако опаковаме нещата.Ако трябва да карам нещо от В.Търново към Горна Оряховица трябва да знам до утре на обяд,че в тая поледица семейстото използваме една кола и не съм толкова независима.
     Сега отивам на купон,защото днес е празник на ветеринарния лекар.Ето и почерпка:
   Дидка,стисках ти палци,късмет и за утре! Praynig

# 348
  • Горна Оряховица
Аз съм поканила доста хора,ще поканя и още, но ще минат и без покани ,просто няма кога да ги взема и да им ги занеса лично Mr. GreenЩе ги търся по телефона.
Изключително съм благодарна на aklim за помощта,макар че и казах в последния момент.  bouquet
Аз ще се постарая да дойда и в понеделник и във вторник,но не мога да обещая твърдо ,нито да кажа за колко часа. Embarassed
Ако събирате някакви левчета за торбичките за дечицата в Страхилово,както предложи Bili , ще се включа и аз.
Играчките ще ги събера ,опиша и ще ви ги донеса понеделник или вторник.
Рапорт даден! Joy Joy Joy

# 349
Моята приятелка току що ми се обади да ми каже че днес след обяд е направила някои неща за базара и утре ще ми ги донесе- керамични гривни,сувенири, също и дървени рисувани нещица..

# 350
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Немога да не пиша защото съм много развълнувана,отворих поредните четири пакета пратени от страната,нещата които ми донесе също Верчето....то просто всичко ,което видях е прелест...нямам думи да изкажа възхищението си от видяното!Ще поместя и поименен списък но по-натам!Не ми остава време да заснема всичко новопристигнало,но пък като наредим масите ще снимаме в детайли.Сега отивам да уча за утре ..очертава се ден в ,който ми липсват още поне 12ч за да се свърши всичко  Sick ама нямааааа

# 351
Еее, ти си #българска  майка юнашка# знаем че ще се справиш и с поредното предизвикателство newsm10

# 352
Дидка, закъсняли сме с пикадили. Управителите бяха много отзивчиви и имаха желание да ни помогнат, но за количките  казафа че е абсолютно на случаен принцип и не може да се направи. Обаждаха се и в централата във Варна да им отпуснат исканите плодчета, но ни отговориха че сме много закъснели . За следващия път обаче  ще дарят като се обадиме предварително и по-раничко Cry Много съжалявам. Защо не ме подсетихте по-рано. doh

# 353
момичет,драснете едни ред,когато се уточни в колко часа е срещата утре в горна за опаковане!ще дойда и без баница Laughing Laughing Laughingмного неща имам,и ще дойдем с ирина,че да помага!!!до утре

# 354
raliar моите съболезнования....живот
        mariana.iordanova за друг път ще знаем-месец напред поне
за утре може би към 14.30-15ч за да мога да си наготвя и да си свърша това онова,пък и нали ще се ходи в Търново...а как ще става както вали -незнам
На вчерашният изпит имам 5 Flutter а днес неотидох,че имах много спешен ангажимент,поръчка ....и трябваше до 12ч да съм готова,а изпита беше от 9ч.

# 355
Момичета....дето щяхте да идвате у дома на баница.....днес  Sick промяна в плана,възникнаха непредвидени ангажименти,неидвайте ....аз ще се справя сам с Ваня,утре направо в 8ч в читалището! който има нещо за носене-там да го носи,пък и на място ще се опакова,ке се сложат цените на някои неща.Извинете ми за промяната в плановете Hug

# 356
Желая ви много успехи и много парички на базара  Hug  Hug   bouquet

# 357
Току що се чух с Дидка-базара върви чудесно!

# 358
Момичета, успех ви желая!

# 359
  • ГОре на черешата...
Ей, да не свършат хубостите, че чак към 17 ч. мога да отида...

Общи условия

Активация на акаунт