Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 006
  • 435
  •   1
Отговори
# 360
Успех и от мен и чакаме отчет и снимки ,разбира се!Дано да се съберат повече парички!!!!Безпроблемен ден!!!!

# 361
Здравейте!

Току-що разбрах,че моите изделия,които бях изпратила в София и няколко познати се бяха нагласили да ги купуват,са се озовали в Горна Оряховица.

Ще бъда благодарна ако някой се включи да сподели какво се е случило с тях,продадени ли са,какви цени са им били определени.

# 362
  • край Дунав
Айде де-кажете нещо-как върви  newsm78

# 363
  • ГОре на черешата...
И аз чакам.
Ходих към 16,30 ч - имаше хора, разглеждаха.
Аз купих едно колие с гривна от мъниста - ще го пратя на кандидат-зълвата в Испания Crazy.
Харесах и едно шише, дано е останало, ама утре къде щеше да е - в СВА или в Макс Марк newsm78?

# 364
Първа се прибрах и мога да кажа, че базара вървя много успешно. Оставих другите мами да прибират останалите работи. При мен остана само почерпката(вафли, сокчета и пасти) от pepi111 за дечицата. Ще им ги доставят мамите в сряда. Много успешен за мен беше базара при положение, че града ни е малък. По вече информация от Дидка като се прибере.
Утре базара ще е в СБА,МаксМарк-а  ни отказаха и то много тактично.

# 365
  • Стара Загора
Хайдеее, чакаме снимки.
mari_eta, радвам се, че си харесала от моите неща.  Hug

# 366
  • Sofia - TelAviv
Момичета, нека всеки координатор да ми пусне актуализирани СПЕШНИ И ТЕКУЩИ нужди за домовете, за да ги оправя в закованата тема, че напоследък все някой пита пък там има неща дето вече са закупени.    bouquet

# 367
а концерта  newsm78

# 368
  • ГОре на черешата...
Ей, Лалка, големи нерви трябва да имаш да ги нижеш тия ситните мъниста Crazy...а наистина са много хубави  bouquet!

# 369
  • Стара Загора
Всъщност точно тези, не съм ги низала аз, аз сега се уча.  Embarassed. Но са изпратени от Стара Загора.  Laughing

# 370
# 371
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Много сме доволни ..от дарения и продажби 992лв 70 ст  Hug Добре,че беше концерта за да се събере доста народ пред масите!Много нещо се продаде и пак много нещо има!Васко Кръпката поради здравословен проблем недойде,но обеща да направи специален концерт безпари за децата в горна заедно с цялата си банда-сега щеше да идва сам!Имаше подготвени два подаръка от децата в горски сеновец!На концерта се изявиха дечица от СТрахилово и Горски Сеновец...много беше хубаво,разплакахме народа..значи си е струвало и умората и безсънието снощи да си печатам сценария.Утре сме в ГУМ-а на площада!Лалка тези жени са невероятни-такива красоти!Въобще...на всички вас,вложили сърце и труд в сувенирите си    БЛАГОДАРИМ ОТ СЪРЦЕ!
Karol&Erik утре ще пиша за спешните нужди,сега немога да мисля  Sick
Здравейте!

Току-що разбрах,че моите изделия,които бях изпратила в София и няколко познати се бяха нагласили да ги купуват,са се озовали в Горна Оряховица.

Ще бъда благодарна ако някой се включи да сподели какво се е случило с тях,продадени ли са,какви цени са им били определени.
обидно ни е ,че е проблем въпросното объркване,два шала са продадени,незнам кои но на висока цена,утре ще зная щом е толкова важно,дай си адреса на лични да ти върна останалите неща за да се спре това разискване....имаше и други плетива,всичко се харесваше ..и твоите и тези на другите жени!Щом нещо е красиво то се забелязва!

Кой щеше да проверява за сгъваема маса за утре  Crossing Arms непомня на кого трябваше да се обадя  Sick

Hug разбрахме се за шаловете-мир,утре ги продаваме  Money

Последна редакция: пн, 17 дек 2007, 23:20 от Дидка

# 372
  Дидка,който и да ти е споменал,трябва да я взема утре до 8.Дано да се включи.Защото ще ходя до службата и в 9.30 съм при вас!
  Аз също мисля,че концерта беше много хубав!И сумата е добра,пожелавам си утре поне още толкова!

# 373
  Диана е много успешна търговка,да си сложа утре нейната тениска ли? newsm78

# 374
  • sofia
браво банда  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт