Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 005
  • 435
  •   1
Отговори
# 375
Много се радвам,че базара е имал успех.Аз не можах да дойда,защото не съм от Горна Оряховица,но едни приятели го посетиха снощи.Накупха си някои неща.Казаха,че са видели и част от моите неща.Надявам се другата част да са били купени...
Дано и днес да е силен ден  Hug

# 376
  • ГОре на черешата...
Ей, страхотно Party!
Дано днес всичко да се продаде Peace!

# 377
и чакаме снимки   bouquet Hug Hug

# 378
Преди малко минах да видя момичетата,доста е студено там,някакво течение става и е добре повече хора да се сменят,за да се стоплят на смени,но в работни дни...Ако някой има възможност да помогне,да свирка.Концерта снощи беше супер,децата пяха много хубаво,само дето беше голям студ в читалището.Аз лично не очаквах такъв успех,нямахме билети,а две момичета стояха на входа с кутии-кой колкото пусне и ми беше малко притеснено,но...явно и в Горна нещата се променят Simple Smile
За утре за Страхилово-не можах да купя костюм на дядо Коледа,Диде(Бозгунова),трябва да измислим нещо друго.Моля всички,които ще идват утре,да пишат-да се преброим и да решим с колко коли ще сме.
Amelly,плетените шалове ли са твои?Ако да,цената им беше 10 лева.Много са красиви,ако до петък не се продадат,аз ще си купя Simple Smile

# 379
ного ми е мъчно,че е студено,но с риск да ме обругаете,повече днес там няма да отида....
вече 4 часа съм си вкъщи ,седя върху печката а крайниците ми са студени.....
били,а знаеш ли как върви за сега,защото ако не е както вчера,няма смисъл да се разболяват там....
дидка каза,че това за дядо коледа не е уговорено с директорката,може и да си имат,а пък и племенникът ми ще почерпи ако не ходи
за утре-аз съм на линия с моята кола....и събирайте играчки.....!!!!!

# 380
При мен има събрани  няколко чанти с играчки, чорапи, обувки и готини дрешки, обаче някой трябва да ги вземе. Рали снощи взе част от нещата, дано тази вечер да има възможност за останалите. Или някой друг ако има път към ГО(от ВТ)

# 381
били,а знаеш ли как върви за сега,защото ако не е както вчера,няма смисъл да се разболяват там....

Ами не вървеше особено,разчитаха на потока след пет,ама те дотогава ще замръзнат.Много ме е яд,аз мога чак към седем,абсурд е да се измъкна преди това.
з
Дидка каза,че това за дядо коледа не е уговорено с директорката,може и да си имат,а пък и племенникът ми ще почерпи ако не ходи
за утре-аз съм на линия с моята кола....и събирайте играчки.....!!!!!
Ами явно ще черпи племенникът ти.Вие колко човека сте вашата групичка?Верчето и Мария(с кутиите от снощи) и още едно момче с тях ще бъдат с една кола.Аз мога при тях да се возя.Има ли място за Дидка в твойта кола?

# 382
Току що ви даваха по Евроком Царевец.Показаха масата с красотите и интервюто с Дидка.
Дидке ,страхотна си!И за всички вас Hug

# 383
коя мацка  прави снимки  миналия път в страхилово?
ако може на един диск да ми ги запишете и утре ако идва пак ,да ми ги донесе?моля.... Praynig

# 384
коя мацка  прави снимки  миналия път в страхилово?
ако може на един диск да ми ги запишете и утре ако идва пак ,да ми ги донесе?моля.... Praynig
very77

# 385
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
В 16ч взехме да събираме базара,на това място нестоя по-вече,не съм съгласна и друг да седи-там си е жива болест на това течение!Днес с клизма 97лв станаха общо 1100 лв Mr. Green
Аз ще пътувам с моят мъж,ще натоварим в колата играчките,и после може би ще тръгнем веднага след тържеството ,няма да се бавим!Ще тръгнем от тука около 9ч да сесрещнем направо там,при нас няма да има друго място  Sick
Сладки работи за почерпка?Тука има сокове и вафли..дето ги донесе момичето от Търново снощи!
Шалове от Ловеч днес не са продавани,да взема да ги върна на момичето,а  newsm78

# 386
Здравейте момичета.Аз утре ще пъувам от В.Т. за Г.О. и ще ходим със сестра ми и нейния мъж в Страхиловао. Диде (бозгунова) аз правих снимки предния път. Мисля утре да си взема статива и апарата, и да направя снимки на цялото тържество. Ако искаш после ще ти смъкна всички снимки.
Аз щях да го взема и на концерта, но Дидка каза, че ще ореди професионалист фотограф и аз реших да не вземам моя.

# 387
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Страхотна работа свършихте, момичета! Макар и за кратко, успях да прескоча до ГО и да присъствам на концерта - беше прекрасно, а изпълненията на дечицата успяха да ме разплачат! Дидка, страхотно се справи! Съжалявам, че не успях да се включа с помощ в организацията и провеждането на мероприятието  Sad. Надявам се за следващите базари и инициативи да съм по-свободна!

# 388
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Забравих да кажа  Stop на 21-петък трябва да се опънат масите и готините продавачки в кметството ни и в 9ч да са готови,в 9.30 ще има награждаване на деца,които ще са с родителите си,после в 11.30 общинарите имат някакво мероприятие и ....може да се продаде нещо!Ралица е едната продавачка,Диде ти си другата евентуално,абе вие докторките нещо сте си сбъркали професията....като ви гледам как омайвате и продавате  Flutter
Хайде утре в 9ч да се чакаме пред нашите гаражи и да пътуваме заедно,че зимен път ...да сме група!
pepi111 благодаря ти..ви  Hug...и не се извинявай ако не беше ти на Великденският базар   bouquet ти и твоят мъж......нали знаеш

# 389
Момичета,браво!!!!! Heart Eyes  bouquet Hug
Поздрвления за успеха!!!
А като ви чета си мисля,ако все пак тези неща,които са останали и не могат да се продадат,защо да не се дадат и те на някой дом,за да си украсят и да им влезат в употреба??

А за Васко Кръпката кога точно ще идва?Защото пак си мисля,ако е към февруари,например,може да се направи едно малко базарче за мартенички и такива неща!

Общи условия

Активация на акаунт