Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 26 990
  • 435
  •   1
Отговори
# 390
    Нещата,които продаваме/поне повечето/ не са подходящи за домовете-това са свещи,свещници,бутилки шампанско,кибрити,картички и т.н.Много по-добре е да ги продадем.Виж има едни мои фибички с цветенца,шалчета стават за момиченцата.За мартеничките съм ЗА,много обичам да ги правя,а вече и да продавам Hug
    Аз съм много щастлива,че вчера продадох картичка на Ицо от с.Горски Сеновец,която ще изпратят на българския сумист Котоошу в Япония.А в събота ми е на гости един австриец,който поиска бутилката на Дидката /само,че ще му я напълня с ракия Laughing/.

Мислете,кого още не сте поканили да пазарува.Очакваме още добри хора в петък!!!

Групата от Страхилово,очакваме снимков материал и да разкажете!!!!

# 391
  • Горна Оряховица
Момичета ,пуснете някоя снимка,да се радваме Joy

# 392
 Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil
можам още да ви подържим в напрежение....,ама айде от нас да мине-тържеството беше много хубаво,имаше много гости и децата се придставиха на ниво.имаше едни балеринки,с такива балетни пачки-много сладки играха танц на снежинките,имаше и много подаръци и един мно-о-ого сладък дядо коледа Embarassed!после си дадохме и нашите играчки,прибрахме си официалните дрехи,облякохме ежеднивните,обядвахме и ги срожихме да спят-днес само добри новини,а другата седмица-работно кафенце,да ви кажа и кофти нещата....

# 393
Здравейте, момичета. И аз днес бях в Страхилово. Всичко беше много мило и празнично. Децата бяха много хубаво нагласени и маскирани. Hug   Браво на директорката и възпитателките, които са научили децата на толкова много неща.  bouquet  bouquet
Опнеже видях, че искате да видите снимки ще публикувам 2 от тях. Мисля, че никои няма да бъде ощетен и убиден.
  Това е танца на малките снежинки

A, това е радоста в детските очи от подаръците и дядо коледа.

# 394
Личи си,че е било чудесно преживяване за децата.   bouquet  момичета ( и момчета)  за усилията ви.

П.С.Извън темата малко-ако може да се организира базар (догодина-живот и здраве) в Централ Мол в Търново -има голям човекопоток,би било чудесно .

# 395
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
айде на базарааааааа http://www.snimka.bg/album.php?album_id=197083&photo=35

# 396
Диде, снимките са страхотни и от базара и концерта Hug
Браво момичета!!!  bouquet Hug  bouquet

# 397
  • ГОре на черешата...
Браво, момичета  bouquet!
щеще ми се още неща да си взема, но за съжаление от днес нямам гледач за бебо и утре не мога да изляза Confused...
Я само кажете моите картички продадоха ли се, да знам да се захващам ли от сега за Великден, че открих едни страхотни пилета и други мотивчета Rolling Eyes...

# 398
Момичета, аз съм пчеличката дето в момента се труди над сайта на ДБМ. Около празниците или януари почвам да правя секции за всички отделни звена по градове. Помислете какво бихте искали да включите във вашата секция като инфо, моля - ако може и на английски, ако имате англоговорящ  Sunglasses.
Освен това ще ви помоля за снимки от коледния базар - 6 до 10 хубави снимки. Ако можете да ми ги пратите на dvbgm@yahoo.com със subject, в който пише за какво става въпрос и че е за Yvette.
Като говорим за снимки, ако може да ми отделите и от други ваши по-важни събития и да ми ги пратите. Като ми пращате снимките, моля ви указвайте точното наименование и датата на това събитие. Говорим най-вече за 2007 година.
Много благодаря  Peace

# 399
Yvette ,това е чудесна новина! newsm51
имаме толкова идеи,чудесно е,че ще можем да ги обменяме ....в името на тази благородна кауза!ура!

# 400
Браво, момичета  bouquet!
щеще ми се още неща да си взема, но за съжаление от днес нямам гледач за бебо и утре не мога да изляза Confused...
Я само кажете моите картички продадоха ли се, да знам да се захващам ли от сега за Великден, че открих едни страхотни пилета и други мотивчета Rolling Eyes...
и аз мисля да се захващам за великденския, но да питам Диде кое най много се купуваше и според теб какво да изработим?

# 401
  • Горна Оряховица
Какво стана с играчките,свършиха ли работа,дори не успях да ги разгледам /не че има някакво значение/.Дано са стоплили сърчицата на малките сладурчета от Страхилово. Heart Eyes
Половината са от Детската градина "Ален мак",благодарение на Милка Тодорова - aklim   bouquet , а другите от учителката на нейните деца,мисля ,че г-жа Велчева,но не съм сигурна за името.  bouquet
Благодаря на всички , които помогнаха  bouquet

# 402
Играчките свършиха работа,много им се радваха,особено на големите играчки  Hug но много ви моля,като казвате за играчки.....нека НЕ са плюшени! децата искат играчки с които да си играят....вчера директно ми отказваха няколко дечица  да вземат плюшена Crossing Arms и ревяха за камион,дрънкалка..имаше няколко бебешки дрънкалки и ще се изтрепят за такива..че дрънкат!Но пък плюшените можем да пратим в Шуменският дом,че нещо там положението е трагично!Може пък и в Балван,нищо че са големи да си нямат плюшени играчки и да поискат-ще ги питаме!Те големите по- ги харесват плюшените.
Трябва да надпишем една картичка и да ги поздравим в АЛЕН МАК Yvette  до кога трябвада ти пусна информацията?
iguanka мило момиче,ти си моята гордост   bouquet каквото направиш всичкото ще е добре!
mari_eta купуваха се картичките ...незнам дали има 1-2 в момента
 със малки мини гобленчета или мотивчета можем да направим такива работи http://images19.snimka.bg/003791989-big.jpg

# 403
Да правя ли гривнички  newsm78
Ще се опитам да направя от чорапчета, мърдащи се очички и други подръчни средства човечета за игра с ръце-чорапчето се пъха и се мърда-куклен театър  Hug  Hug
Много ви се радвам  Heart Eyes  Heart Eyes  Heart Eyes -а има ли все още фибички с плетени цветя-това ми е мечта, да имам такива, ако се доредя някой ден ще ги купя всички  Embarassed   bouquet

# 404
Ще ти донеса   bouquet

Общи условия

Активация на акаунт