Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 26 980
  • 435
  •   1
Отговори
# 405
Много ще съм ти благодарна  Hug   bouquet

# 406
    Ние със Сиска79  докладваме ,че свършихме това което се искаше от нас.Поизчакахме пастите докато станат готови,отнесохме псувните на автобусните шофьори за неправилно паркиране,платих за последно 15лв в Деметра/от следващия път 30лв,незнам защо се отметна шефа/ и така с благословии тръгнахме към Балван.Аз се опасявах Сиска да не ме заведе в Севлиево,но не успяхме да се загубим/може да не става за шофьор,ама за навигатор  Peace/
   Децата ни се зарадваха.Следващият път ще ни сурвакат.Обещаха да научат стихотворения,някои ни ги казаха даже.
   Сисе,загубих си едно ангелче,което си купих.Някоя от моите чанти да е останала в теб newsm78?
   Това е от нас.В понеделник ще ходя до София,така че ако има среща,нека да е след Коледа.
   Пожелавам весели празници  и  Hug за всички вас момичета!Пожелавам здраве и любов във вашите семейства,и дано следващата година е още по-успешна за нашите добри дела!

# 407
  • Велико Търново
Да си кажа и аз,Рали така хубаво ме возеше у луксозната си кола,че можеше и до София да стигнем Mr. Green
Рали,нищо твое няма при мен-аз,си взех само едната чанта.Търси хубаво в колата.

За малкото време,което бяхме във Балван видях много хубави деца,имаше един Боби,който метеше супер-много симпатичен младеж,спалните им помещения бяха подредени и чисти и не на последно място младежите ми направиха комплимент "супер мацка " съм била Mr. GreenДругия път девойки съм пак на линия!

# 408
Браво Сиска и Рали!
С такъв ентусиазъм и занапред Wink

# 409
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Вчера Ралица и Сиска занесоха и едно кашонче вафли - Диня,предоставени ни от производителите на вафли БОЛЯРКА   bouquet Такива занесохме и ние в Горски Сеновец
Момичета,не съм звъняла в Дебелец още,но с Пацев от Балван  говорих ,на 24 ще е там от към обяд и ще остане за вечерята на децата,която ще е постна и по традицията,ще си поговорят за празника!Предложи ,ако искаме да идем през деня,децата ще са там,ще можем да се видим с тях,да поговорим,ще им занесем соковете и вафлите дето бяха оставени на базара от пепи.Тъкмо до тогава ще е готов и списъка с това,което е най-належащо!Там са деца ученици от всички класове,значи може да си погледнем гардеробите и нещо подходящо ,ако имаме да заделим по една блуза,грейка,дънки,някое яке дето не го ползваме...нещо от този сорт.Има ли желаещи за понеделник освен мен?Сега правят колата ни,може би ще съм с колата,това ще кажа утре.Ще взема и част от плюшените играчки,защото големите харесват плюшените,за разлика от малките  Crossing Arms
забравих...гостенчето ми си пасна без грешка с Павчо,тъкмо сега малкият нетормози кака си ,ами си намира общ език с Ицо  http://images22.snimka.bg/004767332-big.jpg

Последна редакция: сб, 22 дек 2007, 18:31 от Дидка

# 410
  • Велико Търново
Диде,аз ще дойда PeaceИмам много дрехи,които са "модерни",но понеже кг. ми не позволяват да се възползвам от тях ще ги дам на момичетата.Ще следя темата.

# 411
Днес неможем да идем с нашата кола,мъжът ми има една панахида в 11ч,после погребение,аз трябва да почистя и украся църквата за утрешното Коледно тържество с децата от с.Пъвомайци след Литургията,да си наготвя и за днес,така че отпада днешното ходене-в края на седмицата ще идем!
Точното сума в момента е 1265лв,но още ще се донади към нея  Hug

# 412
Момичета,поздравления за успешния ви базар!

# 413
на всички вас,мили момичета,на вашите семейства,на вашите деца-спокойна и уютна Бъдни вечер,мирна и плодовита нова година и много любов в сърцата ни!дано следващата година направи всички ни по-мъдри и по-добри!

# 414
  • ГОре на черешата...
Весела Коледа!
Здраве, щастие,късмет, мир и любов в домовете Ви!

# 415
Честито Рождество Христово, момичета с добри сърца!

Пожелавам на всички весело изкарване на празниците и дано всичко, което си пожелаете да се сбъдне! На Коледа стават чудеса!!!
Здраве и щастие през цялата година!

# 416
Честито Рождество Христово

# 417
Колко струва да сбъднеш мечтите на Коледа,
да повярваш, че можеш да бъдеш щастлив,
да повярваш в живота, а също и в хората,
и отново да видиш света по-красив,

и да можеш спокойно да тръгнеш към бъдното,
да очакваш мечтани и радващи дни,
да оставиш зад себе си тъжното, тъмното
и да гледаш напред с нови, светли очи?

Нещо в мен ми шепти: усмихни се на Коледа,
и годината нова с нов плам посрещни! –
Ще почувстваш как топлят сърцата на хората
и ще видиш света по-добър, по-красив.............Весели Коледни и Новогодишни празници ви желая

# 418
Бъдете благословени,момичета ( и момчета) !Честита Коледа!Да донесе здраве и любов в семействата ви!  Hug

# 419
   Stop    Момичета,гледайте днес Евроком-Царевец в 8.30ч Надявам се да се добера до Търново сега  ooooh!

Общи условия

Активация на акаунт