Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 26 992
  • 435
  •   1
Отговори
# 60
...
iguanka очакваме с нетърпение това,което си ни приготвила  bouquet
...
От мен имате 20 картички за базара в Г. Оряховица  Blush-малко, но от сърце(че с тоя стаж за никъде нямам време Sad )
А тази вечер опаковах двата колета и утре ги пращам на Дидка Peace
По-късно тази седмица пращам и книжките за оцветяване-станаха много симпатични Hug чак и на мен ми се дооцветява Laughing Laughing

# 61
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Току що говорих с представител на ДДУИ в с.Горски Сеновец-там има 56 деца на възраст от 3 до 18г  Sick хубавото там е,че има възпитателка,която прилага арт терапия на  децата-те моделират и пекат фигурки от глина!Тия дни ще ходим до там,ще вземем нещо за почерпка,дрешки и обувки-тъкмо и по-големите неща ще влязат в употреба!
Нека се прибере моят мъж и ще се уточним за кой ден,та ще ви кажа

трябват доброволки за базара на 6 и 7 април-петък и събота,за цял ден,за определени часове,който както може...очаквам заявки за участие

Последна редакция: ср, 21 мар 2007, 11:58 от Дидка

# 62
Изпратих всичко, което бях приготвила Peace Hug
Поздрави  bouquet

# 63
  • София
TIHA VODA къде изчезна... Така исках да те видя през уикенда... Беше се отворило едно хубаво време - само за разходки!!! А и торби с дрешки и играчки ви бях донесла... Моля ви ако някой от Горна прояви интерес към тях да ми пише на лични! Така исках да зарадват някое дете...

# 64
vutova бях написала телефоните ни на първата страничка  Hug писах ти на лични   bouquet
iguanka   огромна благодарност   bouquet очаквам с нетърпение изпратеното и сътворено от тебе  Heart Eyes
 Stop В Горски Сеновец отиваме утре с мъжът ми!Желаещи да дойдат,но да са с личен транспорт,че  колата ни е двуместна !Ще носим дрехи,обувки,ще вземем нещо за почерпка-може би шоколадови вафли за всички  Thinking

# 65
iguanka    bouquet мило момиче,много ти благодаря за изпратените картички,книжки-папки с картинки за оцветяване,играчките,моливите,листите...   bouquet
    Днес преди обяд ходихме аз,съпругът ми и TIHA VODA  в ДДУИ в с.Горски Сеновец!Там има дечица от 3 до 25 годишна възраст!Има лежащи и евентуално през деня седящи в инвалидните колички деца,много са с Даун,с други увреждания!Домът е в много добро състояние,топъл и уютен,чисто и приятно,прекрасни условия има за децата!Незнаеха,че отиваме-децата бяха чистички и спретнати,занесохме им вафлички....и раздадохме ласки и прегръдки!Тежко е посещението в такъв дом  Sick Има 6 деца ,които посещават училището в близко село-тях неуспяхме да видим.В домът работи една много приятна дама-художничка,която занимава децата с изкуство,прилага арт терапия с чудесни резултати!Децата изработват уникални сувенири от глина,пекат ги и ги украсяват.Ще предложим от тези произведения на изкуството на нашият благотворителен базар!Когато сме готови за базара,ще поместим снимков материал за всичко
Оказа се,след доста разговори с персонала на такива домове,че практиката да се дават децата за почивните и празнични дни в дадено семейство е била много добра!Децата жадуват да идат в семейна среда!

# 66
iguanka    bouquet мило момиче,много ти благодаря за изпратените картички,книжки-папки с картинки за оцветяване,играчките,моливите,листите...   bouquet
    Днес преди обяд ходихме аз,съпругът ми и TIHA VODA  в ДДУИ в с.Горски Сеновец!Там има дечица от 3 до 25 годишна възраст!Има лежащи и евентуално през деня седящи в инвалидните колички деца,много са с Даун,с други увреждания!Домът е в много добро състояние,топъл и уютен,чисто и приятно,прекрасни условия има за децата!Незнаеха,че отиваме-децата бяха чистички и спретнати,занесохме им вафлички....и раздадохме ласки и прегръдки!Тежко е посещението в такъв дом  Sick Има 6 деца ,които посещават училището в близко село-тях неуспяхме да видим.В домът работи една много приятна дама-художничка,която занимава децата с изкуство,прилага арт терапия с чудесни резултати!Децата изработват уникални сувенири от глина,пекат ги и ги украсяват.Ще предложим от тези произведения на изкуството на нашият благотворителен базар!Когато сме готови за базара,ще поместим снимков материал за всичко
Оказа се,след доста разговори с персонала на такива домове,че практиката да се дават децата за почивните и празнични дни в дадено семейство е била много добра!Децата жадуват да идат в семейна среда!
Радвам се, че всичко е пристигнало на време и че мога да помогна Heart Eyes
Изпращам ви много прегръдки и ще следя темата с интерес!
Радвам  се, че има хора, които се срещат с тези деца и им дават поне миг щастие и човешка топлина! Hug Hug Hug

# 67
  • sofia
Диде,много хубави новини са това HugВ смисъл,4е децата са добре,а базата позволява необходимите грижи.

искате ли игра4ки,дрешки,материали за рисуване за там?

# 68
Нека да видим как е в Илаков ръд-там е по-отдалечено и си мисля,че там може да е по-зле положението-не се знае!Тогава ще кажа!По принцип,ако нещо ви е в по-вече ...нищо няма да откажем HugАз материали за рисуване съм обещала  на децата в Страхилово,и там трябва да идем другата седмица
Тук базата е прекрасна!Нямам думи+дневен център,всяка група си има отделна кухня и столова,спалните помещения чистички и много хубави,завивки и т.н.Въпреки лежащите деца нямаше миризми-нали разбирате...Децата през деня се местят на столовете за да могат да сменят положението на тялото,някои гледат телевизия ... с две думи -грижат се добре за децата
забравих нещо важно,уговорихме се днес с персонала,когато отиват с техният бус до Стражица,да ни се обадят предварително за да ни вземат и после върнат обратно-така и така ще имат път до град Стражица,да не обикаляме двете с Елена по влаковете за да посетим ДОВДЛРГ там,това може да стане в една от идните сряди Flutter

# 69
Преди малко разговарях с директорката на ДДМУИ в с.Илаков рът-там има 55 деца от 3 до 18 годишна възраст като 3 от тях ходят на училище.Ще отидем и до там тия дни,евентуално утре!Пак ще пиша!
Възрастни жени от с.Първомайци ни изплетоха на една кука за базара малки красиви нещица!Май ще трябва да ходя до Илиенци за някои неща...ще пиша кога че да се видим

# 70
Дидка ,можеш ли да дадеш повече информация за какъв е редът да се вземе дете за почивните и празнични дни в семейство.И всяко дете ли може да бъде взето?Много ми се иска да направя някое от тези деца малко по-щастливо.
И знаеш ли в кои домове го практикуват?
Поздрави.

# 71
 NaughtyНе се дават децата вече!Излезе закон,за това и коментирах мненията на персонала в дома!
Както се очертава до Великден немога да смогна с ходенето до Илаков рът,подготвя се базара,имам много неща за шиене,яйца за украсяване,гривнички за низане...трябва и да уча за изпит Sick и най-вече трябва да се иде до Михалци за нещата ,които са ни приготвили за базара,както и до Горски Сеновец за техните керамични сувенири Hug също за базара!
Пак питам...някой желаещ да ни закара със неговата си кола до Михалци..че да идем и повече жени та да има и повече чифтове ръце за прегръдки!Ако идем в събота след 13ч ще има ли някой желаещ/а/ шофоьор и придружители.......
За петъка -6 април ни трябват помощници за базара Sad дъщеря ми отпада за него ден,защото трябва да е от 2 до 6 април на курс в Троян!

# 72
NaughtyНе се дават децата вече!Излезе закон,за това и коментирах мненията на персонала в дома!
Както се очертава до Великден немога да смогна с ходенето до Илаков рът,подготвя се базара,имам много неща за шиене,яйца за украсяване,гривнички за низане...трябва и да уча за изпит Sick и най-вече трябва да се иде до Михалци за нещата ,които са ни приготвили за базара,както и до Горски Сеновец за техните керамични сувенири Hug също за базара!
Пак питам...някой желаещ да ни закара със неговата си кола до Михалци..че да идем и повече жени та да има и повече чифтове ръце за прегръдки!Ако идем в събота след 13ч ще има ли някой желаещ/а/ шофоьор и придружители.......
За петъка -6 април ни трябват помощници за базара Sad дъщеря ми отпада за него ден,защото трябва да е от 2 до 6 април на курс в Троян!
ехх ако можех да помогна Sad ...

да попитам-до 5 април ли беше срока newsm78
да видя дали има нещо друго, което мога да пратя...  bouquet

# 73
iguanka до 4-5 трябва да са събрани нещата,за да ги сортираме,да им сложим цени и да ги опаковаме!Разбира се няма да върнем нищо което дойде и в последният момент или пък по време на самият базар!Ти помогна много до сега !Сърдечно   bouquet БЛАГОДАРЯ  Heart Eyes

# 74
Тези подходящи ли са за базара? newsm78

Общи условия

Активация на акаунт