по всяко време
Ти от къде си по-точно из нашият край 
Чакам снимки от абитуриентите и ще ги кача да ги видите
няма значение,който колкото може да даде!Утре сме поканени в 10ч на тържеството при децата от с.Страхилово,а в 14ч при децата в с.Горски Сеновец.Ако могат да се съберат малко оборотни пари за някакви дребни подаръчета,пък даже и да са балони/аз ще нося помпа да им ги надуем бързичко/,сладкиши и евентуално малко подпомагане за горивото...че всеки път сами се справяме с мъжът ми .....Знам,че късно го пиша,ако някоя от вас може утре сутринта-няма проблеми,може и след посещението ни....утре в Детският кът от 17.30 ч ще има празник организиран от Прокредит банк и ще съм там.Ако има желаещи да дойдат с нас-да се обадят,хубаво е да сме по-вече,за сега сме аз,съпругът ми и Елена/тиха вода/
С нас дойде и шефката на фирмата,в следващите дни ще им занесе брашно,захар и още подаръци!
.....сме си поканили на гости другата седмица с директорката/много хубав и отговорен човек и ръководител/...шести клас завършва и като нищо да му станем приемно семейство
! Отново сте стоплили детските сърца!
при това отключена и достъпна за децата / за разлика от тази в дома в гр.Стражица/!Имат нужда от дрешки децата и от обувки/за деца завършващи осми и десети клас/- ще им занесем каквото можем!Имат нужда и от училищен автобус,кмета за съжаление не е откликнал на молбата им и не е съдействал,а имат деца с церебрална парализа и въобще деца от всички краища на града + тези от домът в града,не е удачно да се придвижват с градският транспорт!Търновските мами-като се видим утре трябва да организираме едно посещение в домът за деца лишени от родителска грижа и въобще има за какво да си поговорим...а вие сте
огън момичета
при това отключена и достъпна за децата / за разлика от тази в дома в гр.Стражица/!Имат нужда от дрешки децата и от обувки/за деца завършващи осми и десети клас/- ще им занесем каквото можем!Имат нужда и от училищен автобус,кмета за съжаление не е откликнал на молбата им и не е съдействал,а имат деца с церебрална парализа и въобще деца от всички краища на града + тези от домът в града,не е удачно да се придвижват с градският транспорт!Търновските мами-като се видим утре трябва да организираме едно посещение в домът за деца лишени от родителска грижа и въобще има за какво да си поговорим...а вие сте
огън момичета 
но от сърце