Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 646
  • 435
  •   1
Отговори
# 135
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
 Hug......за което благодаря,в понеделник ще се занимай с въпроса  Thinking

# 136
Момичета,имам си гостенче от домът в Горски Сеновец,отидохме до ОТП-то и ......http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3290085  ,Ицо е много добро и будно дете,завърши шести клас,само дето не му личи на външен вид,че е на тази възраст!Днес дойде на обяд,и не му се тръгва ,та остана на гости,сега ще ходим за четка за зъби  bowuu
Другата седмица има ли желаещи да ходим в Страхилово при малките

# 137
  • sofia
Момичета,имам си гостенче от домът в Горски Сеновец,отидохме до ОТП-то и ......http://www.snimka.bg/photo.php?photo_id=3290085  ,Ицо е много добро и будно дете,завърши шести клас,само дето не му личи на външен вид,че е на тази възраст!Днес дойде на обяд,и не му се тръгва ,та остана на гости,сега ще ходим за четка за зъби  bowuu
Другата седмица има ли желаещи да ходим в Страхилово при малките

Диде,трябва ли ви нещо за малките-книжки,дрешки........

# 138
Аз искам да питам за онези книжки, които бях направила дали са удачни и дали се радват децата на тях Hug

# 139
Да  iguanka   децата много им се зарадваха,аз бях писала,че съм ги занесла!Благодарности отново за труда да ги направиш!!!Оцветяват,че и пушек се вдига!
Роси,ще питам.......а Ицо тъкмо ни разпитва дали може да остане завинаги с нас,къде ще учи и ако остане ще трябва ли да ходи пак в домът Sick Сладур Heart Eyes

# 140
Ех, Диде стопли ми сърцето-многооо се радвам че им е харесало всичко newsm18
ЗА ТЕБ

# 141
момичета ,извинявайте ,че се намесвам в темата ви ,но снощи гледах Митьо пищова в Шоуто на Слави ,той помагал на домове във региона ви  ,да ли не би помогнал и на някой от вашите ,ако има нужда ,а newsm78?

Последна редакция: чт, 28 юни 2007, 10:18 от lorys

# 142
Как не го е срам ,така да лъже тоя( Митьо Пищова)? Това е реклама от негова страна без покритие!  Sick

# 143
Ами и аз се подразних много и съм решила да питам в домовете,кога и как им е помогнал този разплут самозванко,дето казва и ,че има къща на Арбанаси,а говори всъщност за бившата къща на девера ми,дето я продаде преди години,но не на Митьо Пищова  NaughtyА Митьо ходи при собственика на въпросната къща  и се шири като у тях си от време на време,защото са стари познати...

# 144
Не се палете-човека не струва!

# 145
  • sofia
Диде,за сега се планува 16.09 за акцията.Как сте там,ок ли е датата?
и ще ни трябва списъка с нещата за да се обобщят Hug

# 146
Олеле   Sick ,днес от задачки....други,не се обадих,но утре ще звънна и ще ти пратя списъка,както и домовете както се уговорихме Иначе датата е добре,ще се организираме без проблеми,надявам се на по-вече желаещи майки да се включат,но за тая акция ще пиша тия дни тук с по-вече подробности

# 147
  • sofia
Олеле   Sick ,днес от задачки....други,не се обадих,но утре ще звънна и ще ти пратя списъка,както и домовете както се уговорихме Иначе датата е добре,ще се организираме без проблеми,надявам се на по-вече желаещи майки да се включат,но за тая акция ще пиша тия дни тук с по-вече подробности

Диде,не на мен,а на Дамаянти го пусни Peace

# 148
Дидка, този път се надявам да се включа и аз с каквото мога. Ще се радвам и да се видим.  Grinning

# 149
 Sick обаче се прибрахме преди малко...сутринта първата ми работа е да ги прозвъня
Момичета от Търново,ще се наеме ли някой да направи акцията в Търново...за събиране на учебни помагала,ще се разгласи предварително и всеки ще носи който каквото намери за удобно,тетрадки,моливи,химикалки,скицници...пари...ще говорим допълнително,въпроса е,ще има ли кой да застане на нарочено място на 16 септември от..до часа за да се обяви в общата информация за страната  Thinking

Общи условия

Активация на акаунт