Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 646
  • 435
  •   1
Отговори
# 150
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
С удоволствие бих се включила, но за съжаление ще съм извън града. Може би обаче ще се свържа с Дидка да помогна по друг начин.

# 151
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
До момичетата от Търново
                    наемате ли се и кои от вас могат на 14-ти  септември да застанат следобяд от 15 до 18ч примерно някъде/ вие кажете къде...пред общината,пред театъра на пейките.../ за да проведете акцията по събиране на учебни помагала за децата в домовете  Crossing Arms моля ви да бъдете по-активни с мненията си,че трябва да дам до ден-два инфото в София за да се направи обща диплянка Stop отделно аз ще дам...а който иска ще е с мен..пресконференция за медиите в региона с инфо за движението и за акцията
до момичетата в Горна Оряховица
                 кои от вас могат да застанат в Лясковец,пред фонтана,пред Макс-Марк на 14-ти септември от 15 до 18ч  за провеждането на акцията....

# 152
Никакво раздвижване ,никакви мнения и предложения по въпроса  Sick
 Thinking    явно ще го мисля сама да е на 14-ти следобяда на площада....

# 153
Здрасти Дидка не се сещам къде в Лясковец има фонтан newsm78

# 154
няма фонтан в Лясковец..пък де да знам  Mr. Green ,само изброявах местата...Лясковец/една група майки от Лясковец които да  са поне-2-3 жени /, пред фонтана/тукашни от горна пак 2-3 жени поне/ , пред Макс-Марк/същото/

# 155
До момичетата от Търново
                    наемате ли се и кои от вас могат на 14-ти  септември да застанат следобяд от 15 до 18ч примерно някъде/ вие кажете къде...пред общината,пред театъра на пейките.../ за да проведете акцията по събиране на учебни помагала за децата в домовете  Crossing Arms моля ви да бъдете по-активни с мненията си,че трябва да дам до ден-два инфото в София за да се направи обща диплянка Stop отделно аз ще дам...а който иска ще е с мен..пресконференция за медиите в региона с инфо за движението и за акцията
                 кои от вас могат да застанат в Лясковец,пред фонтана,пред Макс-Марк на 14-ти септември от 15 до 18ч  за провеждането на акцията....
Аз ще дойда-няма значение къде ще ме настаниш-Търново, Горна или Лясковец, стига да има сенчица...

# 156
  • sofia
До момичетата от Търново
Аз ще дойда-няма значение къде ще ме настаниш-Търново, Горна или Лясковец, стига да има сенчица...

да ти подсигурят най-дебелата,така да им кажеш Mr. Green

търпение моми4ета и никакво от4айване  bouquet

# 157
До момичетата от Търново

да ти подсигурят най-дебелата,така да им кажеш Mr. Green

търпение моми4ета и никакво от4айване  bouquet
И по-здрава пейчица, че с тия 80 кила стабилна опора ми трябва-нали работа ще върша Embarassed

# 158
В Горна най-добре да сме на сянката ,на пейките пред двете книжарници на центъра,защото с тия жеги в тоя пек...просто нямам думи  sweating
нищо  не ни пречи да сложим плакати с призив всеки да дари каквото има на сърце за учебната година и т.н.  още от началото на седмицата в някои книжарници/ако някой има познати да свирка/,аз ще говоря в склада на ОТП-то ...

# 159
  • sofia
В Горна най-добре да сме на сянката ,на пейките пред двете книжарници на центъра,защото с тия жеги в тоя пек...просто нямам думи  sweating
нищо  не ни пречи да сложим плакати с призив всеки да дари каквото има на сърце за учебната година и т.н.  още от началото на седмицата в някои книжарници/ако някой има познати да свирка/,аз ще говоря в склада на ОТП-то ...

съветвам ви да позлвате общя текст за флайерите,като си оставите само за Горна.........Ще ви е по-лесно Диде Peace

# 160
Щом казваш Роси Hug
Взехме кашоните,но после заминахме да пререждаме дрехи,после на рожден ден ни извикаха изненадващо,та утре ще разглеждам какво има ще разпределям........

# 161
  • Велико Търново/Latitude: 43 ° 32 '47 "North - Longitude: 6 ° 56' 17" East
Дидка, какво става? Обадиха ли се желаещи мами за ВТ? Приготвила съм някои неща.

# 162
Не  Sick Никой не е проявил желание да се заеме с тая акция във Търново,за сега само във Горна

# 163
Диде,мен ме броиш вече,нали? Simple Smile

# 164
Винаги и навсякъде  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт