Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 645
  • 435
  •   1
Отговори
# 165
# 166
мили момичета,аз съм от лясковец и съм насреща за всякаква помощ!само ми дайте повече информация по въпроса...даже на 14-15 ще съм тук...
 Peace

# 167
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Сега бързам,че ще пътуваме извън града,но в понеделник вечерта ще пиша по - подробно  Hug

# 168
Момичета,кой ще дойде на 14 - петък от 15 ч на пейките между двете книжарници за да си проведем акцията?Има ли някой връзки с рекламно бюро за да ни отпечатат малко плакати .... Rolling Eyes ако може като дарение за акцията
    newsm78 текста ще е нещо сборно между двата текста от тук   http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=219762.0

# 169
Добро утро ! Колко плаката ще трябват като бройка?

# 170
TIHA VODA здравей,днес ще се чуем и,ако може ще се видим за да говорим!

# 171
Момичета  Hug това сътворих  след като използвах и малко преработих според нашите домове, публикуваният призив на Дамаянти от тук

15 септември 2007 година – изплашени малки личица,огромни букети с цветя,най-хубавите раници,горди родители...усмихнати учители,първият звънец,първият чин – гордост,хубави спомени и мъничко тъга.......
              Така изглежда първият учебен ден за нас,така ще изглежда и за децата ,нали?Но има едни деца,които нямат тази привилегия....те няма да усетят трепета на да държат мама за ръка отивайки в училище за първи път....а и дали ще имат раница пълна с чудни неща?

И тази година година “Движение на българските майки” организира акция,целта на която е да помогнем на учениците от домовете за деца лишени от родителска грижа в селата Горски Сеновец и Михалци да имат необходимото за първият учебен ден! Пет ще са общо първолачетата и има още 18 ученика в различни класове
Нужни са ни :
     - тетрадки с широки и тесни редове,с квадратчета –малки и големи
     - тетрадки малък и голям формат
     - химикалки всякакви ,  моливи – всякакви – черни ,цветни                                                                                                                   
     - флумастери , пастели , несесери , ножички
     - гумички , острилки , линии, триъгълници, пергели и транспортири                                   
     - водни боички,четки – всякакви размери
     - скицници ,блокчета за рисуване ,гланцови блокчета,лепило ,тиксо
     - подвързии за тетрадки и учебници, етикети за тетрадки и учебници

И тази година призоваваме всички, които имат желание и възможност, да се присъединят към нас, да закупят и ни донесат нещо от  поместеният списък или просто да дарят малка сума за да се дозакупи необходимото.....Ще събираме всичко, което е необходимо за едно дете да бъде прилежен ученик!

Направете добро – ВКЛЮЧЕТЕ СЕ – ние ще ви очакваме на 14 септември /петък/ от 15.00ч до 18.00ч на пейките между книжарниците на центъра на гр.Горна Оряховица

координатори за гр.Горна Оряховица :
презвитера Диана Янакиева   0889 83 50 26
                     Елена Миланова  0878 68 62 13

................ще се разлепи из града,кой ще е с мен в петъка,да се преброим  newsm78 Аз от утре съм на лекции Mr. Green опа то минало полунощ..значи от днес на очни и ще се връщам към 19ч в къщи,тогава ще чета тука! Разгласявайте устно за инициативата ни ,между приятели и съседи,шефове и т.н.  Stop това да мине и ще стягаме Коледният базар,а сме си наумили да направим и благотворителен концерт тогава с участието на децата от домовете,танцовите трупи тука,гости....,приемаме всякакви идеи,помощи от всякакво естество......  bouquet

# 172
Диде, с теб съм- Нямам възможност много да помагам финансово, но все пак ще отделя малко парички, както и свои неща за дечицата. До кога мога да ги пратя материалите Rolling Eyes

# 173

Two Hearts В най-скоро време ще ти пратя:  Two Hearts
- тетрадки с широки и тесни редове
- химикалки
- моливи – черни
- флумастери
и др.
Лек ден! newsm51 

# 174
Диде,аз и още една приятелка сме сигурни,брой ни за петък Simple SmileА кога ще се отпечат брошурите?Намери ли къде?Ако не,звънни ми да се разберем,че то време не остана,моя човек чака да лепи Wink

# 175
мили момичета,аз съм от лясковец и съм насреща за всякаква помощ!само ми дайте повече информация по въпроса...даже на 14-15 ще съм тук...
 Peace
Можеш ли да дойдеш към 14.30-15.00 утре пред книжарниците в Горна например?

# 176
Мацки само по един   bouquet за вас, и да знаете, че сме насреща и сме едно цяло и че всичко ще е супер, ще видите Hug

# 177
  • sofia
Мацки само по един   bouquet за вас, и да знаете, че сме насреща и сме едно цяло и че всичко ще е супер, ще видите Hug

и ако нещо не съберете ще пратим от тук каквото можем Peace

# 178
Момичета, привет! Hug
Преди малко ми донесоха над 1 000 триъгълника и линиики. Shocked Съответно от тук няма как да ги оползотворим всичките, така че моля ви имайте ги предвид.

Успешна акция!  bouquet

# 179
Момичета....14.30 да се чакаме на пейките ,че както е пазарен ден ..трябва да караме някой да стане за да освободи място

Общи условия

Активация на акаунт