Движение на българските майки в Г.Оряховица

• 27 645
  • 435
  •   1
Отговори
# 180
Диде, до кога е срока за пращане на нещата Rolling Eyes

# 181
  • преди Варна/сега Горна Оряховица
Нашата акция мина ,мили момичета началото-TIHA VODA  в очакване   ,после дойдоха  Биляна с дъщеричката си и приятелката си,след това кашоните взеха да се пълнят полекичка,въпреки почти слабата организация,само разлепени обяви из града,никаква медийна реклама нямахме...бях невероятно заета предните дни ,та към финала  време за кафенце  , аз,Биляна,съпругът и..вече на финала равносметката     
6 комплекта за първи клас
23 блокчета за рисуване
тетрадка с  широки квадратчета---31 бр       2 пак*40бр етикети
................малки квадратчета ------  27 бр       3 дъски за пластелин с ножчета
................тесни и широки редове---31 бр       ножчета за пластелин - 7 бр
.................широки редове 20л-------70 бр       показлци - 5 бр
.......................................40л-------16 бр           пластелин - 4 пак
........................................60л------15 бр           четки за рисуване - 5 бр
........................................80л------10 бр           черни моливи - 24 бр
...............голям формат   40л-------4 бр           цветни моливчета - 10 малки пак.
.........................................60л------11бр           течно лепило - 8 бр
...................с пружинка...80л--------5бр           сухо лепило - 10 бр
водни боички  4 бр                                          острилки - 4 бр
флумастери    11 бр                                         гумички - 6 бр
химикалки     104 бр                                         ножички - 8 бр
20 лв дарени
   ...........за пръв път правим подобна акция и мисля,че е добра ..като за първа
......междувременно обсъдихме предстоящият Коледен базар и евентуален благотворителен Коледен концерт   
още нещо,събраното ще се раздели между децата ученици в домовете на селата Михалци и Горски Сеновец 

От сърце благодарим  bouquet на трите книжарници в центъра на Горна,които дариха тетрадки ,химикали и блокчета за рисуване....както и на всички отзовали се на призива ни
  Stop не сме видяли още какво има събрано в Търново от мамите,както и какво са ни приготвили в склада за тетрадки и ученически пособия..утре ще ида да взема дарението им и пък ще пиша
Благодаря и на момичетата отзовали се и присъствали на мероприятието/Bili с нейните близки и приятели/ , както и на търпението на децата ни,които бяха с нас....най-вече на TIHA VODA   bouquet,която въпреки напредналата си бременност беше на пейките от началото до края  bouquet

Последна редакция: сб, 15 сеп 2007, 00:07 от Дидка

# 182
няма срок...когато можеш,а ако искаш  Stop изчакай,ще си идвам в началото на октомври във Варна и ще ги взема тия неща дето си ги подготвила,поне ще си спестиш разходите по пращането,а и ще е повод най-накрая да се видим  Hug

# 183
  • край Дунав
Момичета, поздравявам Ви за успешната акция от името на всички видинлийки и се гответе за Коледа!  bouquet

# 184
  • sofia
няма срок...когато можеш,а ако искаш  Stop изчакай,ще си идвам в началото на октомври във Варна и ще ги взема тия неща дето си ги подготвила,поне ще си спестиш разходите по пращането,а и ще е повод най-накрая да се видим  Hug

браво Диде,поздрави и на вси4ки моми4ета около теб е Ели Hug

Но мисля,4е това няма да ви е достатъ4но ,искате ли каквото е в пове4е тука да ви пращаме?

# 185
Аз дописвах списъка,че не съм видяла  торбата от едната книжарница....а тя си беше доста пълна  Sick обаче останала зад вратата
Роси ,нека да видя и утре какво и колко ще съберем и пак ще пиша,тогава ще видим какво няма,нали казахте,че ще има линийки и триъгълници..някой е дарил много,раници ще има ли за нас Thinking

# 186
  • sofia
Аз дописвах списъка,че не съм видяла  торбата от едната книжарница....а тя си беше доста пълна  Sick обаче останала зад вратата
Роси ,нека да видя и утре какво и колко ще съберем и пак ще пиша,тогава ще видим какво няма,нали казахте,че ще има линийки и триъгълници..някой е дарил много,раници ще има ли за нас Thinking

колко раници Диде?

# 187
Диде предвидени сте за раниците
Роси от тези, които ще вземеш, ще ти кажа каква бройка си е за Горна Оряховица
за раници подадох доганово, трън горна и видин
Дидка браво  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet

# 188
много съжалявам,че не успях да се включа,но се наложи да пътуваме и бях извън града доста време...имам идеи за коледния базар и концерт,но ще се видя с били и ще поговорим за това!поздрави за успеха,наистина сте невероятни...браво

# 189
Много се радвам, че сте събрали повечко неща, аз ще пратя колетчето си понеделник сигурно; защото не знам дали ще имам време да се видим- хем работя, хем уча.
За Коледния ме бройте и мен Hug Hug Hug

# 190
много съжалявам,че не успях да се включа,но се наложи да пътуваме и бях извън града доста време...имам идеи за коледния базар и концерт,но ще се видя с били и ще поговорим за това!поздрави за успеха,наистина сте невероятни...браво
Диде,не се притеснявай,за Коледния базар ще те чакаме Hug

# 191
bozgounova много искам да се видим!
Преди малко взех дареното от ЕТ " Йордан Бодуров "- склада за детски стоки и канцеларски материали в ОТП-ето в нашият град! Ще го описвам след малко и по-късно ще пиша
 Hug Момичета,изровете темите от Коледните базари , разгледайте чудесиите сътворени от мамите и вижте коя с какво ще се включи,  Mr. Greenоткраднете си по някоя идейка

# 192
Ей сега ще разгледам Hug Дано успея се включа с повече и интересни неща, че предния път само картичките Thinking
Диде, как вървят лекциите Hug

# 193
iguanka   лекциите са добре,но нещо не ми стига времето за моите си работи и току ме хваща липсата по време на лекции  Joy колегите чак немогат да повярват,че аз мога така да изчезвам,ама като се налага ooooh! като ти гледам подписа,ще се жените ли с твоето зайче  байче,ако идете в ритуалната зала ,там ще ви запише моята приятелка
Ленче,виж моля те,утре как са точните имена на трите книжарници дето ни дариха ученически пособия,едната е Хелиус  Thinking обаче другите  newsm78 че да ги впишем като по-големи дарители ! Трябва да се чуем по телефона,търсих те, но не си чуваш мобилният Sick

# 194
Добро утро /то добър ден стана вече, докато се намоткам/! Телефончето е преспало снощи на работа, сутринта го ревизирах чак за обаждания, ще видя днеска имената на книжарниците и ще ти ги пусна на лични !

Общи условия

Активация на акаунт