Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 861
  • 611
  •   1
Отговори
# 600
Не разбрах за логиката, че го има бащата?

# 601
И аз не разбрам, за какво са им данни на бащата, по принцип ги имат в техните архиви.

Реално какво може да стане ако им пратя акта за раждане - да изтеглят някой бърз кредит на името на синът ми? Grinning шегувам се...

Ще им пусна епикризата и ще видя какво ще кажат. Simple Smile

# 602
  • София
Звъннете и питайте във фонда, не бих пратила акта, ако не потвърдят от фонда, че наистина трябва. Доскоро не го искаха.

Това им е телефонът на ЦАР:
029301491
Справки по телефон правят в 14:00-16:00.

# 603
Не разбрах за логиката, че го има бащата?
Нали пред фонда кандидатстват майката и бащата, заповедта е на името и на двамата, та да се види, че те са родителите. Да не би случайно да съм забременяла от друг и да е направена фиктивна процедура 😄 Незнам, предполагам само.

# 604
Това не са искания на клинката , а на фонда. Ако сте кандидатствали по фонд ,трябва да сте попълвали заявленията , че сте запознати с правилника и изискванията на фонда.

# 605
В такъв случай не би трябвало да е проблем човек да се обади в ЦАР, от където да потвърдят, че имат такива изисквания.

Това не са искания на клинката , а на фонда. Ако сте кандидатствали по фонд ,трябва да сте попълвали заявленията , че сте запознати с правилника и изискванията на фонда.

# 606
Защо да е проблем да се обадиш във фонда?
Аз им звънях всяка седмица за какво ли не , жените са много любезни.

В такъв случай не би трябвало да е проблем човек да се обади в ЦАР, от където да потвърдят, че имат такива изисквания.

# 607
Точно така!
Особено след като не всеки помни наизуст какво пише във всеки документ, който е подписвал Wink

Защо да е проблем да се обадиш във фонда?
Аз им звънях всяка седмица за какво ли не , жените са много любезни.

# 608
В правилника за финансиране от ЦАР е описано, че медицинските заведения и пациентите трябва да информират ЦАР за резултатите от процедурите, независимо дали е настъпила бременност или не.

# 609
Момичета, бях го написала и по-рано.
Това е практика, защото по този начин се отчитат репродуктивните центрове към ФОНДА.
При първото бебе, ми се обадиха от Афродита и предоставих акт за раждане.

Сега очаквам 2ро бебе след зет сме и живот и здраве след раждането, знам че процедурата ще е същата.

Последна редакция: ср, 05 фев 2025, 12:34 от Ralitsa Bohemska 767164

# 610
Здравейте, бихте ли ми казали с какво работно време е клиниката. Много е трудно да изляза през работно време и бих искала да знам дали работят до -късно.

# 611
До 19ч са

Здравейте, бихте ли ми казали с какво работно време е клиниката. Много е трудно да изляза през работно време и бих искала да знам дали работят до -късно.

Общи условия

Активация на акаунт