Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 866
  • 611
  •   1
Отговори
# 555
Благодаря Ви. Теста не се прави на гладно, казаха че дори трябва да съм хапнала. За партньора трябва да не се е хранил , пил течности или пушил два часа преди теста, защото взеха и проба от устата . Направихме най- големия пакет , който изследва майката ,бащатата и бебето. Резултатите за бебето  започват да излизат след 5-6 работни дни , за мен и бащата ще чакаме повече около 15- 20 .

Момичета , с огромна радост споделям , че очакваме момче !!! Първите  резултат от пренаталните тестове  излезнаха  и сме на седмото небе . Благодаря ви за подкрепата и съветите и най-вече на целия екип на Афродита , без тях нямаше да се сбъдне  нашита мечта. Спокойствието което ни давате е незаменимо .

Честито за радостта Ви!!! Удобно ли е да Ви попитам какъв тип тест сте направили, на гладно ли се прави и за какво време Ви излязоха резултатите ?

# 556
  • София
Какъв е този тест, който се прави от мъжа? Миналата година правих пренатален и не са коментирали такава опция.

Та какво обхваща той и каква стойност има към резултатите?

# 557
Момичета, някой знае ли работното време на Афродита!?
Винаги са работили в събота, а сега беше затворено и призрачно тъмно. Липсва информация за работното време- няма табела, няма нищо! Какво се случва? То е ясно, че доста пациентки им избягаха, ама все пак......

# 558
Работят си и в събота и недяля, аз бях на преглед в събота и назначихме инсеминацията за неделя.

Момичета, някой знае ли работното време на Афродита!?
Винаги са работили в събота, а сега беше затворено и призрачно тъмно. Липсва информация за работното време- няма табела, няма нищо! Какво се случва? То е ясно, че доста пациентки им избягаха, ама все пак......

# 559
Здравейте.

Теста който и ние сме пуснали е за бебето за изследваниче на всички хромозоми, ДНК цялото.
Изследват мен за наследствени заболявания и бащата за наследствени заболявания, както и плода, дали е унаследил някой от тях

При първата бременност направихме само пренатален тест, но сега решихме да направим пълнен пакет, за да сме спокойни - хромозоми, гени всичко.

Какъв е този тест, който се прави от мъжа? Миналата година правих пренатален и не са коментирали такава опция.

Та какво обхваща той и каква стойност има към резултатите?

# 560
  • София
Благодаря! Това значи е пълният пакет пренатален, ако правилно разбирам?

# 561
Здравейте , да това е пълния най- подробен пакет и ние него направихме, защото и Дойчев и д-р Райков казаха , че трябва да изследвам и мен и бащата. Той има в семейството наследствени  обременености и , за да сме сигурни този направиме. Доколкото разбрах от координаторката този тест е нов и може да не е са го имали когато вие сте правили. 

# 562
А каква е цената на този пълен тест?

Здравейте , да това е пълния най- подробен пакет и ние него направихме, защото и Дойчев и д-р Райков казаха , че трябва да изследвам и мен и бащата. Той има в семейството наследствени  обременености и , за да сме сигурни този направиме. Доколкото разбрах от координаторката този тест е нов и може да не е са го имали когато вие сте правили. 

# 563
ВаНиЛа , цените на пакетите ги има на сайта на Афродита , ние ползвахме отстъпка, защото сме пациенти на клиниката. Но по- добре погледнете , за да не ви подведа.

# 564
Здравейте, ние направихме The Vision, най-голям пакет за генетични наследствени заболявания и най-голям пакет за хромозоми на бебето.
В сайта на Афродита, може да прочетете, но нас ни консултираха и на място.

Вече имаме негативен резултат и очакван пол  момче и сме много щастливи, защото първото ни е момиченце 😇😇😇.
Сега очакваме и резултати от генетичните на мен, мъжът ми и бебето и надявам се да няма нещо притеснително.

Да, за стволови клетки също мислех. Отново ще изберем Future Health, защото имаме и 20% отстъпка при съхранение на второ бебе. 🥰🥰

quote author=Мая Костадинова 766695 link=topic=1654176.msg48861436#msg48861436 date=1732008595]
Благодаря за отговоера Ralitsa Bohemska, и ние решихме да направим най- големия с изледване на майка , баща и бебето , за да сме спокойни , защото при половинката ми има фамилна обремененост .  Relaxed дано всичко да е наред . Лека бренеммост Heart Exl

Здравейте и от мен.

При пръвото успешно инвитро бебе 😇, ние направихме най-голям пакет пренатален тест Vision.  Искахме да бъдем спокойни, че изследваме максимум като синдроми, хромозоми и т.н.

Сега очакваме 2ро бебче със ЗЕТ и отново искаме да направим пренатален тест, но виждаме, че едно ново изследване имат, където и бащата ще се тества и мен тестват за гени и имаме записан час за 26.11.

Дано всички резултати, да са ни хубави 😇

Здравейте Ralitsa Bohemska, да ви попитам правихте ли пренатален тест VISION и ако да ,  кой вариант ? Аз се забавих , но днес след прегледа доктора каза , че и сега мога да го направя , този с 8 показателя , разглеждайки сайта виждам , че има и по-разширени пакети ,съвсем се обърках Smile  

Здравейте от мен,

Дами , обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото има хора, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

Smile

Ох, и ние ще правим него, и съм доста притеснена 🥹
Надявам се всичко да е наред, но най- много ме притеснява теста на бебето, това е много страшно, да чакаш 😂 Сестра ми смята, че съм луда, чуди се тя как е живяла 9 месеца без пренатален тест, а аз не мога да издържа няколко седмици..  но аз смятам, че когато медицината напредва и предлага такива услуги, човек трябва да се възползва! Ако всичко е наред с бебето, ще съхраним и стволови клетки от кръвта и пъпчето, вие интересувала ли сте се от това?
[/quote]

# 565
Момичета някой може ли да ми изпрати телефона на координаторката на съобщение? Предварително блогодаря.

# 566
Пращам Ви го на съобщение

[quote author=Kalina Popovich 765600 link=topic=1654176.msg48934396#msg48934396 date=1733234194]
Момичета някой може ли да ми изпрати телефона на координаторката на съобщение? Предварително блогодаря.
[/quote]

# 567
Здравейте момичета,на 12 ден от трансфер съм, знам че трябваше да изчакам до 14 ти , но просто не издържах, не спирам да го мисля и вчера пуснах кръвен тест и ми излязоха резултатите, но съм на преглед в Афродита след близо седмица. Как мислите , дали всичко е наред и трансфера е бил успешен?

Последна редакция: ср, 04 дек 2024, 10:36 от КатеринаП

# 568
Честито ! Лека бременност

Здравейте момичета,на 11 ден от трансфер съм, знам че трябваше да изчакам до 14 ти , но просто не издържах, не спирам да го мисля и днес пуснах кръвен тест и ми излязоха резултатите, но съм на преглед в Афродита след близо седмица. Как мислите , дали всичко е наред и трансфера е бил успешен?

# 569
Момичета може ли съвет , в трябва да пусна тест дугия понеделник. Дали е възможно да се покаже нещо ако го направя тези дни  или да не бързам?

Общи условия

Активация на акаунт