Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 868
  • 611
  •   1
Отговори
# 525
  • София
Честито ,това е най- хубавата и ценна снимка.И аз започвам в Афродита при доктор Райков и нямам търпение вече.
Здравейте от мен,

Дами , обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото има хора, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

# 526
Привет и от мен,

Благодаря Ви, че споделяте мнение.
Хубаво сте решили да действате със замразеният ембрион. И ние така решихме.

Успехи ви желая и на вас и бързо да се получат нещата.

Поздрави
Честито! Прекрасна новина!
Желая Ви лека бременност!
Ние имаме успешен инвитро опит , благодарение на прекрасният екип на МЦ Афродита ,който ни донесе нашето прекрасно дете !
Имаме останал замразен ембрион ,който вече сме готови да използваме .
 Пътят до тук беше изпълнен с предизвикателства, но и с огромна вяра и любов!
Изпращам кураж на всеки ,който върни по този път- чудеса се случват!

Здравейте от мен,

Дами , обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото има хора, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

# 527
Добър вечер. На 10 ти ден съм от трансфер ,но от днес следобяд не спирам да повръщам, знам че в момента върлуват много тежки вируси , но не знам какво мога да прием и дали е опасно. На някоя случвало ли се е?

# 528
На 10-ти ден от трансфера слкакъв е резултата?! Кръвен тест трябва да покаже.... поне да знаете как да реагирате,  спрямо ситуацията!

# 529
На 8 ден след трансфер вече имах високо чхг над 100. Пускайте кръвен, когато искате да знаете.

# 530
Здравейте, момичета!
Моята история далеч не е толкова страшна, но пък ще я напиша за да имат мотивация всички които тръгват по този път- инвитрото!
Аз съм жена на 32 г. и отдавна искам да сбъдна мечтата си, семейството ми да е пълно, защото двама са достатъчни, но третия човек, най- малкия и важния е завършека на любовната история!
Без да се усетя, изминаха повече от две години в опити за бебе, след първата година направих всички необходими изследвания и се оказа, че имам две малки кистички, според моя лекар, те бяха причината да не мога да забременея, звучеше като детска игра да се оттърва от тях, така и беше, но въпреки, че се справих с тях, бебето не идваше Cry
След много разговори, мъжа ми склони да се изследва и там се крие истината, оказа се с много лоша спермограма, толкова лоша, че лекаря ми каза “вие сте за инвитро”
Цяла седмица, всяка сутрин и всяка вечер се връщах към прегледа и думите се въртяха в главата ми, въпроса, защото точно на нас също.. след седмица се опомних и осъзнах, че ако сами не си помогнем, бебето няма да го донесе щъркела!
Доктора от самото начало препоръча Афродита, но аз като една неверница започнах да чета по групите, мнения, отзиви, препоръки и стана голяма каша.. тъкмо си харесам някой лекар и попадна на нещо брутално написано за него.. и сега на кого да вярвам? Върнах се в изходна позиция и реших, ме щом до сега съм се доверявала на доктора си, защо да не го направя и сега!? Той ми ми каза “там имат добра ембриология, тя ви е важна.. “ За щастие прочетох само хубави неща за Дойчев!
Записах час за Афродита и
И когато настъпи деня за срещата с д-р Райков, честно казано се притеснявах, как ще премине прегледа, какво ще чуя.. не бях ходила при друг  гинеколог  от години, но извадих такъв късмет!
Прие ни един много усмихнат и позитивен човек, който обясни на разбираем език какво следва..
Направихме разширена спермограма по Крюгер и хоп, резултатите бяха доста по- добри от това което имах от Варна… от клиниката ми казаха, ме имам шанс и без инвитро и можем да опитаме, преди да предприемем стимулация, пункция.. но честно казано, толкова вече се бях уморила да чакам, да слушам въпроса “хайде де, не е ли време за бебе вече” и отказах да чакам, взех решение, че каквото и да ми струва ще си заслужава успеха.. и така започнахме.. на 20.09 беше първата инжекция.. чувствах се като малко дете, изплашена и паникьосана!
В деня на пункцията извадиха 10 фоликула, оплодиха се 8 и до 5ти ден оцеляха 6 Simple Smile Трансфер имах на два и на единия силно се надявам, че догодина ще бъда майка!
Чудото се случи, от първия път, пътят инвитро беше кратък, до забременяването разбира се.. сега предстои пренатален тест, фетални морфологии, още много път докато знаем, че бебето ще се роди, но поне знам, че мога да забременея, имам замразени 4 фоликула…
Искам да крещя от щастие, искам да напиша н челото си в корема ми расте живот, но ще споделя тук щастието си, исках да е анонимно, но вече не може..
Бъдете силни момичета, слушайте вътрешния си глас, когато не знаете как да постъпите, защото с мъжа ни бяхме на различни мнения по повод инвитрото, той искаше да опитаме да се справим без процедурата, но аз вярвах, че сме на прав път.. не казвам, че нямах мрачни мисли, че не изпитвах страх от резултата, че бе ми беше лошо.. но нито един път не се замислих, дали трябваше да го правя.. Бъдете силни и вярващи, това което научих от групата и се запечата най- ясно в съзнанието ми е, че половината път е минат, когато повярваш в чудото!

# 531
Честито, Мая! Лека и безпроблемна бременност до края! 🍀☀️ Поздравления, че сте послушали интуицията си.

# 532
За жалост при нас и третия ни трансфер се оказа неуспешен при д-р Райков.
Първите два бяха при Станулов.
Остава ни още един последен опит от Фонда.
Когато отидохме на консултация при Райков да го питаме как да действаме от тук натам и той директно ни заяви, че нямало смисъл от 4 ти опит по фонда. Подаде ни един лист с цени на пакети от ДЯ и каза че според него това ни е шанса.
Тоест трябва да извадим едни 12 хиляди лева. И гаранция пак няма  дали ще има имплантация.Който ги има добре, ама който ги няма какво ще прави ?
Аз съм на 42. Каза ми вероятно качеството на Я не е добро и за това няма имплантация. На моя въпрос какъв е шанса да стане с ДЯ ми отговори : Гаранция-Франция.
Та сега се чудя какво да правя ?!

# 533
Мая, честито! Дойчев и невероятен ембриолог! Успех желая и пухкав финал!
Vladokis, ако ще пробвате с ДЯ, то бягайте далеч от Афродита. Банката, с която работят със замразени Я, е гола-вода!
Пробвайте със свои Я на ЕЦ и задължително правете ПИД. Така все ще улучите качествен ембрион. Пожелавам го от Heart

# 534
Мая, честито и до щастлив финал!
#vladokis , и според мен си ползвайте последния опит на ЕЦ. Там се покриват 4 пункции и 1 трансфер. Аз съм с намален яйчников резерв и това е най-добрата опция. Процесът е доста по- продължителен, но с 4 пункции в различни месеци има много голям шанс да уцелите годна яйцеклетка. Желая успех 🍀

# 535
Третият ни опит беше на ЕЦ. От 4 те процедури само едно ембрионче стигна до 5 ти ден. Но за жалост нямаше имплантация.
Относно за банката. Работят с испанска банка с която впрочем почти всички клиники работят с тях. Така че, ако е гола вода значи всички клиники в БГ са на същото това дередже.
Мая, честито! Дойчев и невероятен ембриолог! Успех желая и пухкав финал!
Vladokis, ако ще пробвате с ДЯ, то бягайте далеч от Афродита. Банката, с която работят със замразени Я, е гола-вода!
Пробвайте със свои Я на ЕЦ и задължително правете ПИД. Така все ще улучите качествен ембрион. Пожелавам го от Heart

# 536
Точно така, работят с Ovobank! Напоследък само лоши отзиви за нея. Ако е с ДЯ, по-добре свежи яйцеклетки. В Кипър и Киев работят със свежи, затова и имат по-голяма успеваемост. В БГ също има опции за свежи, но трябва да проучите клиниките!

# 537
Здравейте Ralitsa Bohemska, да ви попитам правихте ли пренатален тест VISION и ако да ,  кой вариант ? Аз се забавих , но днес след прегледа доктора каза , че и сега мога да го направя , този с 8 показателя , разглеждайки сайта виждам , че има и по-разширени пакети ,съвсем се обърках Smile  

Здравейте от мен,

Smile

# 538
Здравейте,

Аз си пуснах кръвен тест, но изчаках 14 дни. Знам, че това чакане е нетърпимо, но поне си струваше.

На 10-ти ден от трансфера слкакъв е резултата?! Кръвен тест трябва да покаже.... поне да знаете как да реагирате,  спрямо ситуацията!

# 539
Здравейте , ако става въпрос за пренатаслния тест , за минали и бременни  от  инвитро е задължителен. За кой пакет , вече зависи от историята ви , аз бих ви препоръчала най- големия, който изследва и бащата.

Общи условия

Активация на акаунт