Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 900
  • 611
  •   1
Отговори
# 510
Има. Зависи с какъв фактор кандидатствате.  Знам че за мъжки фактор искат поне 3 спермограми. За женски АМХ, FSH
С какъв ще кандидатствате

# 511
За мъжки фактор искат 2 спермограми + становище от уролог, а АМХ го искат при всички фактори като допълнение. В сайта на ЦАР ги има подробно описани изискванията.

# 512
Ето информация от сайта на министрерството с какво се кандидатства, но ако искате пишете на лично ще ви дам подробности.

https://old.mh.government.bg/bg/informaciya-za-grazhdani/asistir … a-kandidatstvane/

Момичета привет. Питане. Има ли други фактори по които могат да НЕ ни одобрят по фонд за инвитро процедура в Афродита, освен възрастта на жената. Благодаря предварително!

# 513
Момичета как се чувствахте преди първия ви трансфер,чисто емоционално. Миналата седмица бях на преглед при др Райков и започваме процедури. Вълнувам се много ,но изпитвам и силен страх. Не знам завишените нива на Клртизол повлияват ли по някакъв начин

# 514
Успех 🙏 желая .
Много е важно да сте спокойна ( колкото е възможно в този момент ) 🙃
От това което зная и съм минала , повишените нива на стрес влияят . Затова разсейвате се със странични занимания . Ето и една стария за стреса.

https://fertilaid.bg/stres-i-opiti-za-zachevane/

Стискам палци !

Момичета как се чувствахте преди първия ви трансфер,чисто емоционално. Миналата седмица бях на преглед при др Райков и започваме процедури. Вълнувам се много ,но изпитвам и силен страх. Не знам завишените нива на Клртизол повлияват ли по някакъв начин

# 515
От какво се страхуваш, можеш ли да го формулираш? Тук сме доста жени, сигурна съм, че ще те разберем, а и може би ще разсеем от опит страха. 🤗
Иначе аз бях много развълнувана преди трансфера. След като си минала пункцията тук е хубавата част. Няма упойка, няма болка, само очакване и надежда. А страха от неизвестното винаги го има.. дали ще е положителен резултата, дали ще се захване, дали ще се роди живо и здраво, после цял живот като майки ще ги мислим и ще се вълнуваме. Аз се молех, представях си ембриончетата, имах невероятно отношение по време на трансфера от доктора и ембриолога и чудото за мен се случи от първия път.
Знам, че е трудно, но се опитай да се радваш и наслаждаваш на момента и че си стигнала до тук, не се поддавай на страхове. Успех и пиши после как е минало и как се чувстваш след трансфера. 🍀🤗

# 516
Бях мега спокойна, защото имахме втори ембрион и знаех, че дори и да не стане сега, имаме още един опит без да се налага да си бия инжекции. То взе, че стана от първия път. Simple Smile

Спокойствието е много важно, недей да мислиш за процедурата (знам, че е трудно), отиди на кино, на брънч, на шопинг, на разходка в парка, на каквото прецениш само и само да ти онеме вниманието от трансфера.

Пожелавам ти успех!

# 517
Здравейте момичета. Какви неразположения сте имали след трансфер. Имам болни ниско долу и не знам това нормално ли е?

# 518
Като цяло всичко е индивидуално и болки ниско долу и общо неразположение .  . Прави ми впечатление , че доста от момичетата след трансфер споменават спането. При мен  беше от утрогестана, който приемах и през устата. Е тогава спях по 24/7 . За болки ,имах леки , но мисля че бяха от внушения ☺ . Звъннете на доктора , аз така правя. Успех

Здравейте момичета. Какви неразположения сте имали след трансфер. Имам болни ниско долу и не знам това нормално ли е?

Последна редакция: чт, 24 окт 2024, 20:42 от Петучка

# 519
Момичета кога най рано сте правили тест след трансфер? Знам ,че трябва търпение,но вечерите са ми много трудни......

# 520
9-ти ден. Отчете положителен, но аз бях с близнаци и ЧХГ беше по-високо.

# 521
7-8 тест от аптеката , 14 ден кръвен тест . Успех

Момичета кога най рано сте правили тест след трансфер? Знам ,че трябва търпение,но вечерите са ми много трудни......

# 522
Здравейте от мен,

Дами , обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото има хора, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

# 523
Честито! Прекрасна новина!
Желая Ви лека бременност!
Ние имаме успешен инвитро опит , благодарение на прекрасният екип на МЦ Афродита ,който ни донесе нашето прекрасно дете !
Имаме останал замразен ембрион ,който вече сме готови да използваме .
 Пътят до тук беше изпълнен с предизвикателства, но и с огромна вяра и любов!
Изпращам кураж на всеки ,който върни по този път- чудеса се случват!

Здравейте от мен,

Дами , обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото има хора, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

# 524
Прекрасно, че сте успели при д-р Станулов Simple Smile

Честито! Прекрасна новина!
Желая Ви лека бременност!
Ние имаме успешен инвитро опит , благодарение на прекрасният екип на МЦ Афродита ,който ни донесе нашето прекрасно дете !
Имаме останал замразен ембрион ,който вече сме готови да използваме .
 Пътят до тук беше изпълнен с предизвикателства, но и с огромна вяра и любов!
Изпращам кураж на всеки ,който върни по този път- чудеса се случват!

Здравейте от мен,

Общи условия

Активация на акаунт