Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 904
  • 611
  •   1
Отговори
# 495
Ужасна ситуация! Нямам думи, как може да объркат ембрион за унищожаване с годен за трансфер. Добре, че ембриоложката си е направила всички проверки и не се е доверила само на документацията по транспорта. Можеше да ти трансферират лошия и дори и да не се разбере, че някъде е останал твоят.

Играят си с живота на хората. Много си личи кога пациентът е приоритет и кога си им важен, докато плащаш.

И представяте ли си да бяха трансферирали този с аномалии? Ужас. Наистина си играят със съдбата на хората

# 496
Ако бяха трансферирали лошия ембрион единя вариант беше да не се захване, което щеше да е най-добре в случая, а другия вариант да се захване, защото тризомията е съвместима с живота и на по късен етап да трябва да правя аборт или да се роди болно детенце...

# 497
Добре, че не са унищожили здравия ембрион. Може би не искате да се натоварвате допълнително след трансфера, но аз на ваше място бих подала жалба срещу Афродита. Това е грубо нарушение.

# 498
Здравейте борбени момичета! Вчера мина моя трансфер и съм изключително благодарна на д-р Станулов и ембриоложката Кристиана Маринова подкрепиха ме, успокойха ме и направиха всичко възможно моя трансфер да се състои.
 Имах 2 ембриона минали ПИД в Афродита. Единя ембрион имаше мозайка в една хромозома и с доктора се разбрахме на този ембрион да направиме трансфер, а другия ембрион беше с комплект мозайки в 3 хромозоми и високо рисков за синдром на Даун и решихме този ембрион да бъде унищожен. Отидохме в Афродита попълнихме декларация за местенето на единя ембрион в Доверие и декларация за унищожаването на другия ембрион като ясно описахме в декларацията, че ембриона е с комплект увреждания и затова го унищожаваме.
В крайна сметка от Афродита изпратили по лошия ембрион и това се разбира вчера преди трансфера. Как може да се допусне такава грешка в ембриологията на Афродита не ми го побира ума. Направо изпаднахме в шок, защото заради тях щях да пропусна още един месец и най-лошото ами ако го бяха унищожили вече този ембрион?!?!?! Щяхме да останеме без шанс за трансфер заради тях все пак трудно стигаме до здрав ембрион.. Добре, че беше Кристиана ЕВАЛА на момичето, че веднага почна да звъни на Дойчев и лично тя отиде до Афродита да вземе моя ембрион и моят трансфер се състоя. Винаги ще съм и благодарна какво направи за мен и си заряза работата само и само аз да имам трансфер, а на тези от Афродита просто нямам думи как е възможна такава грешка това е недопустимо с генетичен материал!!!

Това е наистина скандално! Много съм възмутена какво са направили в Афродита- направо не мога да повярвам!
 Поздравления за доктор Станулов и екипа за бързата реакция. Желая Ви успешен трансфер и до щастлив финал 😊

# 499
Много неприятна ситуация, но вие бъдете спокойна и се радвайте на успешния трансфер.
Отговорността за тази грешка е на ембриолозите основно. Нали уж бяха много педантични и опитни?…

# 500
Здравейте, искам да попитам някоя от Вас знае ли как да кандидатствам по фонд в МЦ Афродита. С тях ли да се свържа или да нося предварително нещо?

# 501
Здравейте, носи ли се изследване за хив, спин и сифилис за започване на процедурата? И какво още трябва да се изследва?  Предварително благодаря!

# 502
marinelanikolova84 < К1987 
Здравейте , ще ви пиша на лично. Хубав ден.

# 503
Здравейте,

Ние бяхме по Фонд, мъжки фактор.
От Афродита подготвиха всички документи и ги внесоха във Фонда.
Мисля, че около 14 то число на месеца,се разглеждат. Нас ни осведомиха от Афродита, че сме одобрени и така започнахме.

Успехи ви желая

Здравейте, искам да попитам някоя от Вас знае ли как да кандидатствам по фонд в МЦ Афродита. С тях ли да се свържа или да нося предварително нещо?

# 504
Здравейте! Как бих могла да се свържа лично с ембриолога Георги Дойчев? На регистратурата ли да звънна?

# 505
Здравейте , защо не звъннете на регистратура да ви свържат с Георги Дойчев ?
Аз така направих и после организирахме среща , след прегледа с д-р Райков .
Успех Relieved

Здравейте! Как бих могла да се свържа лично с ембриолога Георги Дойчев? На регистратурата ли да звънна?

# 506
  • София
Здравейте , защо не звъннете на регистратура да ви свържат с Георги Дойчев ?
Аз така направих и после организирахме среща , след прегледа с д-р Райков .
Успех Relieved

Колкото пъти и да съм искала да говоря с него, все или го нямаше, или не можело на място. Казваха по телефон, но телефонът не си вдигаше, нито връщаше. Несериозно отношение, когато се свързах, вече беше късно.

Отделно, че като чета случая на Didkaa, на която е дал за трансфер грешния ембрион, то по-добре, че не съм успяла да се свържа с него.

Също така въпреки историята ни, нито веднъж не ни предложи някаква техника да се използва, за да се подобрят шансовете ни.

Последна редакция: пн, 14 окт 2024, 15:13 от Niya-

# 507
Някой да има опит с барокамера и  да препоръчва?  Като цяло, чета че след барокамерата, сънят  се оправя,  по-добър тонус. Важно било да се ходи последователни дни и минимум 10 процедури.  Супер е като цяло за здравето. Четих , че е полезно за правещи инвитро и инсеминация ? ?Някой да има менение ?

# 508
Интерсна тема , има много писано по въпроса. Ще се допитам и аз до доктора .

# 509
Момичета привет. Питане. Има ли други фактори по които могат да НЕ ни одобрят по фонд за инвитро процедура в Афродита, освен възрастта на жената. Благодаря предварително!

Общи условия

Активация на акаунт