Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 42 876
  • 611
  •   1
Отговори
# 540
Здравейте и от мен.

При пръвото успешно инвитро бебе 😇, ние направихме най-голям пакет пренатален тест Vision.  Искахме да бъдем спокойни, че изследваме максимум като синдроми, хромозоми и т.н.

Сега очакваме 2ро бебче със ЗЕТ и отново искаме да направим пренатален тест, но виждаме, че едно ново изследване имат, където и бащата ще се тества и мен тестват за гени и имаме записан час за 26.11.

Дано всички резултати, да са ни хубави 😇

Здравейте Ralitsa Bohemska, да ви попитам правихте ли пренатален тест VISION и ако да ,  кой вариант ? Аз се забавих , но днес след прегледа доктора каза , че и сега мога да го направя , този с 8 показателя , разглеждайки сайта виждам , че има и по-разширени пакети ,съвсем се обърках Smile  

Здравейте от мен,

Дами , обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото има хора, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

Smile

# 541
Може ли някой да сподели каква е идеята за тестване на бащата след настъпила бременност ? Нали идеята на пренатестовете е, че в кръвта на майката има ДНК от бебето и взимайки от майчината кръв могат да се засекат хромозомни  аномалии в бебето ?

# 542
Здравейте,

Пренаталните тестове са за хромозомни аномалии.
Генетичните за майка и баща, са за заболявания, наследствени, които могат до се унаследят от детето.

Този път ние сме решили да пуснем всички генитични, хромозомни, за да елеминираме. Резултата ще е полезен, ако аз или мъжът ми имаме някакъв ген засечен.

Надявам се добре да го написах, но и аз така разбрах, при консултацията по телефона. На място като го направим, ще ни обяснят още по-добре Simple Smile

Може ли някой да сподели каква е идеята за тестване на бащата след настъпила бременност ? Нали идеята на пренатестовете е, че в кръвта на майката има ДНК от бебето и взимайки от майчината кръв могат да се засекат хромозомни  аномалии в бебето ?

# 543
Благодаря за отговоера Ralitsa Bohemska, и ние решихме да направим най- големия с изледване на майка , баща и бебето , за да сме спокойни , защото при половинката ми има фамилна обремененост .  Relaxed дано всичко да е наред . Лека бренеммост Heart Exl

Здравейте и от мен.

При пръвото успешно инвитро бебе 😇, ние направихме най-голям пакет пренатален тест Vision.  Искахме да бъдем спокойни, че изследваме максимум като синдроми, хромозоми и т.н.

Сега очакваме 2ро бебче със ЗЕТ и отново искаме да направим пренатален тест, но виждаме, че едно ново изследване имат, където и бащата ще се тества и мен тестват за гени и имаме записан час за 26.11.

Здравейте Ralitsa Bohemska, да ви попитам правихте ли пренатален тест VISION и ако да ,  кой вариант ? Аз се забавих , но днес след прегледа доктора каза , че и сега мога да го направя , този с 8 показателя , разглеждайки сайта виждам , че има и по-разширени пакети ,съвсем се обърках Smile  

Здравейте от мен,

Дами , обръщам се към вас, бъдете силни, бъдете смели и много разумни, защото има хора, които се възползват и не се свенят пред нищо да ни критикуват за нашият избор и мнение.
Искам да подкрепя всяка една от вас, която е била или е по пътя за създаване на свое бебче.
Това е смисъла на  живота, на нас, жените.  Пътят е дълъг и не спира с положителен тест, защото идват и най-трудните първи седмици от бременността. С радост споделям с вас, че вече имаме сърдечна дейност и се надявам всичко да протича нормално.
Надявам се , че след няколко месеца ще ви съобщя, че държа в ръцете си нашата неземна радост и не, за да се хваля, а за да дам кураж на всички ви, че щом ние успяхме, щастието ще достигне и вас.

Smile

# 544
Благодаря за отговоера Ralitsa Bohemska, и ние решихме да направим най- големия с изледване на майка , баща и бебето , за да сме спокойни , защото при половинката ми има фамилна обремененост .  Relaxed дано всичко да е наред . Лека бренеммост Heart Exl

Здравейте и от мен.

Здравейте от мен,

Smile

Ох, и ние ще правим него, и съм доста притеснена 🥹
Надявам се всичко да е наред, но най- много ме притеснява теста на бебето, това е много страшно, да чакаш 😂 Сестра ми смята, че съм луда, чуди се тя как е живяла 9 месеца без пренатален тест, а аз не мога да издържа няколко седмици..  но аз смятам, че когато медицината напредва и предлага такива услуги, човек трябва да се възползва! Ако всичко е наред с бебето, ще съхраним и стволови клетки от кръвта и пъпчето, вие интересувала ли сте се от това?

# 545
Здравейте, момичета !
Пиша и тук ,защото това е общност за жени ,и знам трудния път , през който преминах
преди да немеря клиника " Афродита".
Щастлива съм , защото тази седмица чухме и пулса и няма по- голямо щастие от това.
Хората , които работят там са истински професионалисти и срещнахме голяма подкрепа от самото начало
от д-р Райков и невероятният ембриолог Дойчев!
Пожелавам късмет и успех на всички дами и от цялото си сърце препоръчвам МЦ Афродита!

# 546
Здравейте! Може ли някоя от вас да сподели схемата за спиране на лекарствата при бременност? Вече ми е неудобно да звъня на доктора .

# 547
Ако имаш назначение , трябва да поставяш прогестероновите инжекции и естрофем до пулс, утрогестана до 12-та седмица, но сигурно Док тие дал списък със схемата за спиране на лекарства. Звънни на координаторката да ти я изпрати. 

Здравейте! Може ли някоя от вас да сподели схемата за спиране на лекарствата при бременност? Вече ми е неудобно да звъня на доктора .

# 548

Здравейте Simple Smile Ще ви пиша на лично, какви са моите предписания Simple Smile
Честито и на вас, пожелавам ви със здраве и спокойствие да стигнете до финала 🙏
По повод притеснението ви да му звъните, не се колебайте, ако нещо ви човърка, на мен ми каза, че е на разположение за всякакви въпроси, за да мога да си лежа спокойна Simple Smile

# 549
Здравейте! Бихме искали да започнем за втори път ин витро процедури в "Афродита ". Към кого да се обърна за стартов пакет документи, които са необходими?

# 550
Здравейте на съобщение ви писах.

Здравейте! Бихме искали да започнем за втори път ин витро процедури в "Афродита ". Към кого да се обърна за стартов пакет документи, които са необходими?

# 551
Здравейте!
Обадете се на регистратурата и попитайте , момичетата са много отзивчиви и ще Ви обяснят всичко подробно!
От сърце Ви желая успех !
Ние след дълго лутане успяхме да сбъднем мечтата си благодарение на прекрасният им екип !

Цитат на: К1987
link=topic=1654176.msg48668606#msg48668606 date=1728564105
Здравейте, искам да попитам някоя от Вас знае ли как да кандидатствам по фонд в МЦ Афродита. С тях ли да се свържа или да нося предварително нещо?

# 552
Момичета , с огромна радост споделям , че очакваме момче !!! Първите  резултат от пренаталните тестове  излезнаха  и сме на седмото небе . Благодаря ви за подкрепата и съветите и най-вече на целия екип на Афродита , без тях нямаше да се сбъдне  нашита мечта. Спокойствието което ни давате е незаменимо .

# 553
Момичета , с огромна радост споделям , че очакваме момче !!! Първите  резултат от пренаталните тестове  излезнаха  и сме на седмото небе . Благодаря ви за подкрепата и съветите и най-вече на целия екип на Афродита , без тях нямаше да се сбъдне  нашита мечта. Спокойствието което ни давате е незаменимо .

Честито за радостта Ви!!! Удобно ли е да Ви попитам какъв тип тест сте направили, на гладно ли се прави и за какво време Ви излязоха резултатите ?

# 554
И нашия резултат от Vision излезе, NEGATIVE за щастие!
Ние направихме теста по 1150 лв. за 7 хромозомни двойки Simple Smile Не трябваше да съм гладна и жадна, единственото което направих беше да си сложа фраксипарина след теста, тъй като го поставям в 8 часа сутринта, а теста ми беше в 9:30 Simple Smile Моя резултат излезе на 5ти ден след вземате но на кръв Simple Smile
Успех и на вас 🤞🏼

Честито за радостта Ви!!! Удобно ли е да Ви попитам какъв тип тест сте направили, на гладно ли се прави и за какво време Ви излязоха резултатите ?

Общи условия

Активация на акаунт