Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 233
  • 613
  •   1
Отговори
# 285
Аз имах 2 пъти кървене, в самото начало и в 12 седмица. Първо леко отлепване, после хематом до сака. И първия път лежах само в нас, но нищо не чистих, почивах. Втория път вече след кървенето отидох в спешното на Вита и ме оставиха за задържане, май 3 нощи беше. Тя е частна болница и беше ок. Но после и там си раждах.

# 286
Аз имах отлепване и хематом. Зацапвах от 5та седмица до 11-та. Доктор Вецев спаси положението с промени в терапията и често следене, аз съм при него преди да се запозная с доктор Станулов, затова му имам още по-голямо доверие. Съветът ми е да отидете възможно най-скоро и Д-р Вецев ще прецени ситуацията. Действайте, не губете време.

# 287
Здравейте, в коя г.с. д-р Станулов прави първия преглед? И до кога следи бременността?

# 288
Здравейте, в коя г.с. д-р Станулов прави първия преглед? И до кога следи бременността?

Около 10 дни след положителен тест е първия преглед и после след около седмица за пулс. Нещо такова и се разделяте после

# 289
Следи до пулс, първи преглед установява бременност, втори пулс. Аз лично отидох на преглед при доктора, който исках да ме следи веднага след положителен кръвен. Още преди Станулов да ме прегледа. Успех 🌸

# 290
Благодаря, момичета. Благодарение на д-р Станулов успях да забременея по естествен път след като ни помогна за разрешим проблемите. Затова в знак на признателност искам и той направи първия преглед ❤️.

# 291
Аз определено бих искала да отида при него за тези прегледи. И той самият май доста се радва. Доколкото разбрах, до не отдавна е следил до 12-та седмица, жалко че вече не. Но покрай толкова двойки като нас, на които да помага, не остава време. Simple Smile

# 292
Аз ако можех до 12 седмица да се следя при него изобщо не бих се поколебала… даже сега като ми предстои пренаталния тест и знам, че той ще ни погледне ми е по-спокойно. Но и аз с това се успокоявам, че като не му заемаме времето, даваме възможност да помогне да повече момичета като нас Simple Smile

[/b][/b]
Аз определено бих искала да отида при него за тези прегледи. И той самият май доста се радва. Доколкото разбрах, до не отдавна е следил до 12-та седмица, жалко че вече не. Но покрай толкова двойки като нас, на които да помага, не остава време. Simple Smile

# 293
Аз ако можех до 12 седмица да се следя при него изобщо не бих се поколебала… даже сега като ми предстои пренаталния тест и знам, че той ще ни погледне ми е по-спокойно. Но и аз с това се успокоявам, че като не му заемаме времето, даваме възможност да помогне да повече момичета като нас Simple Smile

[/b][/b]
На пренаталния те преглежда. Виждате бебето как се движи и т.н и после ти взимат кръв. На мен ми каза докато не родя да му пиша ако има някакви проблеми. Страхотен е доктора. Няма такъв като него като отношение

# 294
Страхотен лекар е д-р Станулов😊 винаги ще съм му благодарна. Все още му пиша ако нещо ме притеснява, той ми каза ако има нещо, че винаги мога да се обърна към него. При мен за съжаление не видя проблем, който беше установен при лекаря, при който се следя (препоръчан ми от него) още преди пулс.Тъй като съм с един мисед държах от самото начало да се следя при специалист рискова бременност. И слава богу с новата терапия за сега всичко е наред. 🙏😊
Последно се видяхме с д-р Станулов в деня на пренателният тест, прегледа ме доста обстойно. Понеже бях в 11г.с каза, че няма никакви съмнения , но по моя преценка ако искам да си направя теста- основен пакет.  Прегледа беше безплатен. Стиснахме си ръцете и ми пожела след 1-2 години да се видим пак за второ бебче 😊

Последна редакция: пт, 19 юли 2024, 13:19 от sunflower_22

# 295
Страхотен лекар е д-р Станулов😊 винаги ще съм му благодарна. Все още му пиша ако нещо ме притеснява, той ми каза ако има нещо, че винаги мога да се обърна към него. При мен за съжаление не видя проблем, който беше установен при лекаря, при който се следя (препоръчан ми от него) още преди пулс.Тъй като съм с един мисед държах от самото начало да се следя при специалист рискова бременност. И слава богу с новата терапия за сега всичко е наред. 🙏😊
Последно се видяхме с д-р Станулов в деня на пренателният тест, прегледа ме доста обстойно. Понеже бях в 11г.с каза, че няма никакви съмнения , но по моя преценка ако искам да си направя теста- основен пакет.  Прегледа беше безплатен. Стиснахме си ръцете и ми пожела след 1-2 години да се видим пак за второ бебче 😊
При кой друг лекар се следите?

# 296
Последно се видяхме с д-р Станулов в деня на пренателният тест, прегледа ме доста обстойно. Понеже бях в 11г.с каза, че няма никакви съмнения , но по моя преценка ако искам да си направя теста- основен пакет.  Прегледа беше безплатен. Стиснахме си ръцете и ми пожела след 1-2 години да се видим пак за второ бебче 😊
При кой друг лекар се следите?
При д-р Вецев. Следи в Поликлиника България, изражда в Шейново. Изключително доволна съм към момента. Страхотен специалист.
До колкото знам са близки приятели с д-р Станулов.

# 297
Момичета, искам най- накрая да разкажа и нашата история. Благодарение на доктор Станулов и целия екип в Афродита съм бременна. Всичко е наред за сега. Доктора вече не ме следи, но въпреки това комуникираме ако имам притеснения.
За мен това е един страхотен лекар и. Човек.
Преди 4 години започнаха нашите проблеми. Посетихме болница Надежда, последваха четири неуспешни инсеминации и едно инвитро, при което от 12 яйцеклетки имах само 3 оплодени и два ембриона. Последва трансфер на тези два ембриона разбира се неуспешен. Никой не ми даваше подробни обеснения защо на 25 години яйцеклетките ми са лоши. Общо взето всичко беше на конвейр там.
Чух случайно за доктор Станулов и записах първичен преглед при него. Много го харесахме. Последва второ инвитро при него, при което извадихме 16 яйцеклетки, но пак имахме два ембриона с лошо качество. Яйцеклетките ми бяха с гранулирана цитоплазма и казаха, че това е една от причините за лошите ембриони. Имах един трансфер неуспешен с лош ембрион. Имахме още един замразен, но с доктора решихме, че няма смисъл да го връщаме. Последва трети инвитро опит но с много лека стимулация- от 6 яйцеклетки, имахме 4 оплодени и 3 ембриона на 5 ден с хубаво качество. Изследвахме ги, тук искам да кажа, че ембриолога Дойчев е страхотен. Преди опита имах среща с него. Направихме план. И трите ембриона бяха годни след ПИД.  Сега съм бременна с едничко и другите две ни чакат след 2 години.
Вярвайте на доктора и ще успеете.
Искам да ви дам надежда, че рано или късно се случват нещата.
Heart

# 298
  • Пловдив
Момичета, доктора кога спира Пролутекса? В листа, който ми даде пише, че се слага до сърдечна дейност.Аз в понеделник съм на първи преглед след ЗЕТ.Много ми е гадно това бодене 🫨
Предния път не съм слагала защото свежия трансфер беше успешен.Този ЗЕТ ми е първи и не съм много наясно с него.Много се надявам да каже да не слагам нито Клексан нито Пролутекс. 😇

# 299
Момичета, доктора кога спира Пролутекса? В листа, който ми даде пише, че се слага до сърдечна дейност.Аз в понеделник съм на първи преглед след ЗЕТ.Много ми е гадно това бодене 🫨
Предния път не съм слагала защото свежия трансфер беше успешен.Този ЗЕТ ми е първи и не съм много наясно с него.Много се надявам да каже да не слагам нито Клексан нито Пролутекс. 😇
Точно така, след сърдечна дейност. Аз го спрях след сърдечна дейност, но получих зацапване и сега пак го почнах. Дано да нямате проблеми като го спрете. Аз мисля да не го спирам до 12 г.с. След това се произвежда прогестерон и не е нужно

Общи условия

Активация на акаунт