Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 219
  • 613
  •   1
Отговори
# 300
Аз го слагах до 11 г.с., след което до 13 г.с имах Утрогестан. Клексана няма как д-р Станулов да ви го спре. Трябва да отидете на хематолог.

# 301
Момичета, доктора кога спира Пролутекса? В листа, който ми даде пише, че се слага до сърдечна дейност.Аз в понеделник съм на първи преглед след ЗЕТ.Много ми е гадно това бодене 🫨
Предния път не съм слагала защото свежия трансфер беше успешен.Този ЗЕТ ми е първи и не съм много наясно с него.Много се надявам да каже да не слагам нито Клексан нито Пролутекс. 😇

А клексана ви го е изписал за всеки случай ли? Ако е така той ще ви го спре. Ако имате мутации може и да се наложи до края да слагате. Зависи

# 302
  • Пловдив
Предния път Клексана го слагах до прокървяване, беше около 5-6 г.с. и Доктора ми го спря.Имам само хетерозигот на АСЕ.Не е сериозна тромбофилия, Слава Богу.
С предишната бременност си изкарах само с Прогестан 200 и се надявах и сега да е така 😅 Няма нищо, нека само всичко да е наред, ще стискам зъби.

# 303
Предния път Клексана го слагах до прокървяване, беше около 5-6 г.с. и Доктора ми го спря.Имам само хетерозигот на АСЕ.Не е сериозна тромбофилия, Слава Богу.
С предишната бременност си изкарах само с Прогестан 200 и се надявах и сега да е така 😅 Няма нищо, нека само всичко да е наред, ще стискам зъби.

Значи щом нямате тромбофолия ще ви го спре.

# 304
Клексана и на мен ми го спря д-р Станулов, защото нямам тромбофилия. Беше ми изписан заради многото неуспешни трансфери, слагах го до 9 седмица. Пролутекса го спрях след сърдечна дейност, по схема.

# 305
Момичета, доктора прави ли хистероскопия и биопсия. Ако ли не - към кого препраща ?

# 306
  • София
Не прави. Дава списък с лекари според случая. Консултирайте се с него.

# 307
Момичета, доктора прави ли хистероскопия и биопсия. Ако ли не - към кого препраща ?

На мен препоръча няколко доктора , избрах доктор Дойчиновски -Вита. Страхорен доктор , мисля че препоръчва и Вецев и още един но не помня вече .

# 308

На мен препоръча няколко доктора , избрах доктор Дойчиновски -Вита. Страхорен доктор , мисля че препоръчва и Вецев и още един но не помня вече .

Аз също правих при Дойчиновски хистероскопия, сега и се следя при него. Като Станулов е- страхотен!

# 309
Благодаря ви ❤

# 310
Здравейте момичета! Искам да споделя с вас резултата ни след пункция. Извадиха 22 яйцеклетки, от които 17 се оплодиха и останаха 7 ембриончета, които замразихме. Възлагам много големи надежди на доктора, доверявам му се напълно и се надявам най-накрая нашето чудо да се случи. Стискам палци на всички и ви желая от сърце успех и положителни резултати с пухкав финал.

# 311
Момичета,
Доктора кога излиза отпуска ?

# 312
Момичета,
Мисля , че от 1ви август. За най- сигурно звъннете на регистратурата.

# 313
Момичета,

От 1.08 до 15.08

# 314
Момичета малко може би глупав въпрос , но страх ли Ви е от повече стимулации? Чувала съм ужасни неща за след години , че се отключват болести и т.н

Общи условия

Активация на акаунт