Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 217
  • 613
  •   1
Отговори
# 315
Момичета малко може би глупав въпрос , но страх ли Ви е от повече стимулации? Чувала съм ужасни неща за след години , че се отключват болести и т.н

Колко стимулации имаш? Чела съм, че само до три "може", но има жени с повече от 10. Аз самата имам 6 или 7. Явно зависи и от лекарствата.

# 316
Момичета малко може би глупав въпрос , но страх ли Ви е от повече стимулации? Чувала съм ужасни неща за след години , че се отключват болести и т.н

Колко стимулации имаш? Чела съм, че само до три "може", но има жени с повече от 10. Аз самата имам 6 или 7. Явно зависи и от лекарствата.

Имам 2 с инжекции и 1 с летрозол . Не мисля да правя повече , по скоро на естествен цикъл .

# 317
Аз имах 3 поредни с Летрозол (Фемара) за инсеминация. После почивах 1 месец и минах към стимулация за инвитро. Според мен зависи и от организма, както и колко силна е била стимулацията. Моята беше лека, така реши лекарят, понеже съм сравнително млада и нямаше сериозни проблеми при нас.

# 318
Момичета, да ви питам, тези от вас, които са с Фраксипарин/Клекасан след трансфер, но нямат тромбофилия, после докторът ли ви го спря или имахте консултация с хематолог?

# 319
  • София
Беше ми го предписал само за 10 дни.

# 320
Докторът ми го спря в ранна бременност и двата пъти, не съм ходила при хематолог.

# 321
Момичета, да ви питам, тези от вас, които са с Фраксипарин/Клекасан след трансфер, но нямат тромбофилия, после докторът ли ви го спря или имахте консултация с хематолог?
Доктора ви го спира ако нямате тромбофилия. Ако имате ви праща на консултация с хематолог.

# 322
Момичета, таку-що от ФБ групата научих, че от 2-ри септември д-р Станулов се мести в МБАЛ Доверие. Някой тук дали е получил такова съобщение от него, наистина ли се мести?

Много тъжно ми стана, ние имаме още замразени ембриони в Афродита и се надявах след няколко години да се върнем при него за опит за още едно детенце. За първи път чувам за Доверие, нямам никаква информация за тях.

Последна редакция: ср, 31 юли 2024, 20:49 от Tessaria

# 323
  • София
Във Вайбър групата тече усилена дискусия от два часа, има доста мнения, ако ти се четат, заповядай. Общо взето той ще се мести с част от екипа си, така че каквото и да е било в Доверие, ще е различно, когато си заведе свои хора.

Надявам се скоро д-р Станулов да внесе яснота с каква техника разполагат в Доверие, защото в сайта нямат никаква информация за друго освен ИКСИ и съответно много хора не знаят какво да предприемат.

# 324
Момичета, таку-що от ФБ групата научих, че от 2-ри септември д-р Станулов се мести в МБАЛ Доверие. Някой тук дали е получил такоса съобщение от него, наистина ли се мести?

Много тъжно ми стана, ние имаме още замразени ембриони в Афродита и се надявах след няколко години да се върнем при него за опит за още едно детенце. За първи път чувам за Доверие, нямам никаква информация за тях.

Вярно е, ще се мести с част от екипа си, но Дойчев остава в Афродита. За Доверие аз само лоши неща съм чувала, а ембриоложките там са манекенки. Аз също имам три замразени ембриона и на мен Станулов ми каза като изтече срока да ги преместя в Доверие

# 325
  • На изток от Ада
Ей кофти. А той Станулов от къде се премества в Афродита?

# 326
Миже ли линк към Вайбър групата, пропуснала съм, че има такава.

# 327
  • На изток от Ада
Да интересно за Вайбър групата

# 328
  • София
Хубаво е на лично да се прати линк към групата, защото по едно време е имало лица от "Майки за донорство", които са размътвали водите и разни тайни агенти. Най-добронамерено го казвам.

# 329
Дано ин витро сектора в Доверие не им е като ортопедичното отделение, за което мога да кажа много неща и все неприятни.

Общи условия

Активация на акаунт