Клиника Афродита - доволни настоящи и бъдещи майки (8)

• 45 221
  • 613
  •   1
Отговори
# 345
  • София
Да, неочаквана промяна е, обаче всеки човек има право да си смени работодателя и вярвам, че е за добро. Ще се създадат някои неудобства, но човек трябва да е адаптивен към промяната. За лекаря също е промяна.

Да се има предвид, че Доверие си е болница и най-малкото ще се издава болничен. Със сигурност доктор Станулов и там ще направи супер екип. Може би нещо не е било окей в Афродита, но това не е за коментиране.
Другото е, че вече няма да работи в стая 2 на 2, нито ембриологията ще се помещава в такова пространство. Допускам и че апаратурата ще е по-добра.
Сега, благодарение на него, след няколко дни със съпругът ми ще станем родители. Толкова очаквано бебе. Ще го последваме навсякъде. За нас той е изключително важен и изигра огромна роля за запазването на бременността.
Бих посъветвала - не се притеснявайте, лекарят е един и същ, последвайте го, доверете му се. Подходът му към пациентите е незаменим, прави и невъзможното да се случат нещата. Цял живот ще сме благодарни, че в 6та седмица ме изпрати за задържане, той настоя като видя колко кървя. Не си давах сметка реално колко е.
Каквото и да кажа за него ще е малко.
Ако не беше доктор Станулов, нямаше да успеем на друго място. Знам го.
Малко е като агитация от моя страна, но всичко го пиша от позицията на човек, извървял дълъг и трънлив път преди да се сбъдне мечтата.

# 346
  • На изток от Ада
Групата е скрита и не се вижда във ФБ,как да се присъединя към нея ?
Сигурно  трябва покана от някой там

# 347
Някой има ли информация кога точно ще се мести ? Искахме да минем от болницата,да го почерпим за успешния ни опит, при него много сме доволни.Дълго чакано бебе,пожелавам го от сърце на всеки това чуство🤗👶🏻❤

# 348
Групата е скрита и не се вижда във ФБ,как да се присъединя към нея ?

Не е скрита, аз я намерих случайно в търсачката, бях написала просто д-р Станулов и на страницата с резултатите избрах 'Групи'. Така ми излезе.

Нанси, от 2 септември ще е в Доверие.

# 349
Аз влязах в фб групата, но линк не виждам за вайбъра. Може ли някой да прати на лично?

# 350
ММ снощи е получил имейл от доктора, че се мести заедно с част от екипа си, писал е, че се извинява за неудобството и, че апаратурата и всичко ще е на по-високо ниво. Това определено показва, че има отношение към пациентите си, дори и към съвсем новите, потенциални. Имаме време за мислене какво да правим, така или иначе преди октомври няма да сме готови за кадидатстване по фонда.
При момичетата със замразени ембриони и предстоящи процедури е по-сложна ситуацията. Ще следя темата! Пожелавам ви успех, каквото и решение да вземете!

# 351
А имате ли представа дали телефона му ще остане същият ?

# 352
ММ снощи е получил имейл от доктора, че се мести заедно с част от екипа си, писал е, че се извинява за неудобството и, че апаратурата и всичко ще е на по-високо ниво. Това определено показва, че има отношение към пациентите си, дори и към съвсем новите, потенциални. Имаме време за мислене какво да правим, така или иначе преди октомври няма да сме готови за кадидатстване по фонда.
При момичетата със замразени ембриони и предстоящи процедури е по-сложна ситуацията. Ще следя темата! Пожелавам ви успех, каквото и решение да вземете!

Доколкото разбрах се мести с две сестри и ембриоложките от Афродита. Със сигурност като доктор Станулов няма такъв лекар. Където и да отиде ще направи всичко за да бъде успешен и да помага.

# 353
Аз гледах успеваемостта на въпросната Доверие. Учудващото е че с такъв нисък процент фонда още работи с тях. Много много лоши отзиви иЗчетох за там. Наистина не знам какво да правя. Въобще не искам да се местим в тази болница, изглежда ми като някаква дупка

# 354
Успях да намеря заветната вайбър група. Ако някой има нужда пишете ми ще изпратя линк, тъй като и аз не я намирах във Фейсбук

# 355
А имате ли представа дали телефона му ще остане същият ?
Да, този телефон му е личен

# 356
  • София
Здравейте! Много моля който има информация дали целия екип, визирам ембриолозите основно, ще се местят заедно с доктора, да ми пише....моля ви. Мими е мъчно и болно, имаме вече 3 неуспешни ин-витро опита със съпруга ми, по мъжки фактор сме, а и аз съм с поликистоза. И толкова надежда възлагах на бъдещия си преглед и евентуално ново начало при д-р Станулов  - а сега съм направо като в дупка. Имам час за началото на ОКТОМВРИ тази година, звънях в Афродита и ми казват, Еми сега всички са в отпуск, никаква информация няма. Нито при кой лекар в крайна сметка ми е прегледа, след като Станулов вече няма да работи там, нито той самия ми казаха къде отива....е, аз вече знам за Доверие, но просто нямам думи.....щели да имат информация след 1-ви септември,  честито на всички клиенти, пардон пациенти, които броят всеки цикъл и полудяват от мъка всеки месец, когато за пореден път си получат шамарите от живота. Еми ужасно е, честно ви казвам. Не знам какво да правя, объркана съм и разочарована. Не знам дали и как въобще мога да осъществя този прословут преглед при Станулов...моля, ако някой има повече информация, да сподели 🙏🙏🙏

# 357
Част от екипа ще се премести с д-р Станулов, двете ембриоложки се местят с него. Дойчев остава в Афродита.

Ако ми предстояха процедури, аз сигурно щях да последвам Станулов, но на този етап не смятам да местя ембриони. Ще минат няколко години, докато дойде ред за нов опит, а дотогава доктора може пак да се премести.

# 358
Здравейте! Много моля който има информация дали целия екип, визирам ембриолозите основно, ще се местят заедно с доктора, да ми пише....моля ви. Мими е мъчно и болно, имаме вече 3 неуспешни ин-витро опита със съпруга ми, по мъжки фактор сме, а и аз съм с поликистоза. И толкова надежда възлагах на бъдещия си преглед и евентуално ново начало при д-р Станулов  - а сега съм направо като в дупка. Имам час за началото на ОКТОМВРИ тази година, звънях в Афродита и ми казват, Еми сега всички са в отпуск, никаква информация няма. Нито при кой лекар в крайна сметка ми е прегледа, след като Станулов вече няма да работи там, нито той самия ми казаха къде отива....е, аз вече знам за Доверие, но просто нямам думи.....щели да имат информация след 1-ви септември,  честито на всички клиенти, пардон пациенти, които броят всеки цикъл и полудяват от мъка всеки месец, когато за пореден път си получат шамарите от живота. Еми ужасно е, честно ви казвам. Не знам какво да правя, объркана съм и разочарована. Не знам дали и как въобще мога да осъществя този прословут преглед при Станулов...моля, ако някой има повече информация, да сподели 🙏🙏🙏

Здравей. Доктор Станулов се мести в Доверие с две от сестрите и двете ембриоложки. Пиши му на вайбър за да видиш какво да направите с часа

# 359
  • София
Ninfa, прегръщам те! Тази борба си заслужава, но наистина има такива моменти на отчаяние. Вярвайте, че ще стане. Аз съм с доктор Станулов откакто беше в клиника, която се помещаваше в Токуда (забравих как се казваше), после в Лозенец (но тогава се бавеха разрешителните да работят с фонда и правихме опити про д-р Калчев), после започнаха работа с фонда и ембрионите от Лозенец ги преместих в Афродита, където той се премести. Така че съм минавала това с местенето заедно с него. ЗЕТ на ембрион от Лозенец с трансфер в Афродита е детенцето ни. Пожелавам на всички това щастие! Не се страхувайте, всичко ще бъде наред ❤️

Общи условия

Активация на акаунт