🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 778
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 2 055
То и лагери ли има? Мен досега никоя не успя да ме грабне, че да се присъединия към някой “лагер”.

# 2 056
Тази седмица много малко гледах. Върнах си обаче да видя какво толкова е направила Валерия, че ми стана любопитно. Дам, решила е, че толкова й стига и иска да си ходи. Не я виня. То не беше да й се меси как е трябвало да реагира с бившия побойник, как да процедира с баща си сега, какъв човек да бъде, колко е грешна. Ами че Сашко не й е никакъв, много го изтърпя да дава оценки от позицията на човек, израстнал в здрава среда и непреживял брутализми. Не че я харесвам, но има си някакви граници. Сашко ще се установи с жена, която да може да моделира по свой вкус. Много натрапчив ми се струва.

# 2 057
То и лагери ли има? Мен досега никоя не успя да ме грабне, че да се присъединия към някой “лагерщ.

И аз така. А миналата година имах лагер на втората седмица. 😁

# 2 058
То и лагери ли има? Мен досега никоя не успя да ме грабне, че да се присъединия към някой “лагер”.
Има, има. На мен ми прави впечатление, че Маги много се харесва.

# 2 059
Една пъпка, голяма работа. Всички се бяха изпъпчили към края - направи ми впечатление, че на Валерия кожата ѝ изглеждаше ужасно в последния епизод… И не е учудващо. По цял ден с тежък грим, който се пече под прожекторите.

# 2 060
Не мисля, че Хриси е продала дори и една чаша с "шуши груп" или пък Виктория да е продала тениски и чаши с цър-пър.

В началото Виктория твърдеше, че мърчът й е с благотворителна цел, ама после в надкаст я питаха няколко пъти и накрая стана ясно, че това й бил дохода. Тогава ми направи ужасно впечатление.

Изключително много неща са ужким с благотворителна цел ама не са, най-много мъничък процент да отива за такива цели. И разни нпо-та и те са скам много. Тая е долна и алчна и луда.

# 2 061
Точно, поне има някакво елементарно възпитание и такт.
Дори Алеко като я попита кой я е накарал да се чувства виновна, че не била на палатка досега, смени темата и не използва момента да се оплаче, за което евала.
Почнах и с облизването да ѝ свиквам, не ме дразни вече Laughing
Движението с устните е заради брекетите, когато ги махне ще престане да го прави.
Да, знам, че е така, но в началото доста ме дразнеше. Сега вече не му обръщам внимание.
А тя сега с тях ли е още?

# 2 062
  • Тайланд
Олеле, гледам надкаста на Валерия 🤦‍♂️ Преди казах, че не я намирам за тъпа. Връщам си думите назад!

Всички са тъпи, прости и завистливи, само тя не е и винаги е права и много готяна!
Виктория номер 2.

# 2 063
И аз напрайх бранд по времето на сезон  1..с терлици Joy

Ей я Вал 1:1 с Дара и по лицО, и по причьос и лимби
Скрит текст:

Ох, много Ви благодаря! През цялото време се чудех на кого ми прилича Валерия, а уж дори днес гледах Денсинг старс (върнах си да го гледам) и видях Дара...и пак не осъзнах на кого ми прилича. .Sweat SmileSweat Smile

# 2 064
Никой да не ми пипа Горджъса, ей. Тя е певица, сценарист, писател, гримьор, фитнес гуру, инфлуенсър и коуч. Опс, забравих актриса. На малкия ѝ пръст не можем да стъпим. 😁

# 2 065
Сега се замислих върху анкетата. Коя според вас би си паснала най-много с Алек, ако включим отпадналите?

Според мен Памела… Не е най-умната, но е лесна за манипулация и си личи, че иска да е обичана. Габриела я подмяташе както си иска, за един мъж ще е още по-лесно да си я моделира, а Алеко явно точно това иска - пълен контрол. Не казвам, че ги харесвам. Или че ще са успешна двойка дългосрочно. Но би проработило поне за известно време - докато не се усетят, че изобщо не са дозрели за сериозни отношения.

# 2 066
Според мен Памела… Не е най-умната, но е лесна за манипулация и си личи, че иска да е обичана.
Тя има булимия и ще си постави травмите от миналото пред общото бъдеще, и тя не става. Търсим някаква максимално неопетнена от живота, даже ако може във вакуум да е расла. 😁

# 2 067
Излезе ми във фейса статия от БТВ  за Надежда и участието й , прочетох само първите коментари , не можах да продължа. Нещо страшно е . Как такива предавания  успяват да изкарат най-низшите  срасти на хората , тотално са преминати границите на човечността , словесен бич от грозни епитети и обвинения  Не я харесвам , но ми стана срамно и жал.
Първият сезон не съм го гледала , а при миналогодишните участнички,  като че ли нямаше такава вълна от силна омраза.

# 2 068
Тя има булимия и ще си постави травмите от миналото пред общото бъдеще, и тя не става. Търсим някаква максимално неопетнена от живота, даже ако може във вакуум да е расла. 😁
Мхм… Руса, под 25, с 3 висши и кариера, без собствено мнение, 3+ корекции по тренда, с перфектно семейство и готова да подложи себе си на 6 раждания, докато той кара спортни коли на новата си писта.

Gerido, аз отдавна не чета коментари във фейса. Прекалено са цинични. И тук им сипваме често, но поне има някакви граници на нормалното поведение.

# 2 069
Катето си беше най-добрата опция според мен...

Общи условия

Активация на акаунт