🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 175
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 735
Не съм чела последните 350+ коментара в предната тема или коментарите в тази.
Сега гледам.
Надежда ми прави ужасно впечатление днес. Злобна, избиваща комплекси. Честно ви казвам, чак ми погрознява с всяка секунда и тя като Йоана, а и двете ми се струваха хубави жени.
До към края на срещата на Маги и Алек съм. Маги за първи път е толкова отпусната и естествена на среща с Алек, а и като цяло. Сякаш си позволи за първи път да покаже всичките си страни. И за първи път от много време виждам онази искра между тях. Ако бяха така моментитр между тях през цялото време, мисля, че щяха всички да им стискат палци.
Валерия е много красива и ми се струва все по-красива.
Искрено се надявам тя да е в челната тройка, а не Надя или Йоана. Не вярвах, че ще стискам палци на Валерия, но сезонът до там ме докара.
А магаренцата бяха топ! Толкова сладки! Луда съм по коне, но и магарета обичам и съм галила магаре - супер любвеобилни са и милички. Много ме изкефи, че това им бяха спретнали, а не да яздят някой расов кон.

# 736
Тази вечер ги бяха гримирали добре всички, до една.

# 737
Резюме на епизода:

# 738
Няма да дочитам коментарите ви. Сериозно ли толкова лесно ще се вържете на образа на Маги, граден от продукцията? Голямата жертва, която е тооолква добра? Ммм, не. Не, мерси. Предпочитам другия лагер - там поне знаеш какво получаваш. Хайде лека нощ!

# 739
***n_a*** събудих съседите с твоята поезия по никое време Flowers Hibiscus
Добре де , според мен , точно хората , като мен които живеем в сивия град , заобиколени от бетон и асфалт най-много се радваме на "идеята" за природа и палатки . Не мога да си представя, някой прекарващ ежедневието си сред чукарите, да иска да отдъхва отново там .
Проблемът на Маги, е че много иска да се сприятели и хареса на хората . Явно е,че живяла в клетка, отразило и се е . Липсват и много умения, и хич няма сериозен опит почти в нищо практично. Много иска да изтъкне , че и тя има способности за да не я отхвърлят. Но просто не може да разбере истинската причина на отхвърлянето  ,и дълбае в грешна посока . Но за разлика от повечето там, не е тесногръд еснаф, а е доста широко скроен и емпатичен човек . С желание ще и се получи, ако срещне правилните хора.
В клетка живяла Маги... Просто е била държанка. Личен избор.

# 740
  • Тайланд
Като видях "германката" Яни с магаренцата си помислих, че Алеко ще почне да се натиска и с нея:
по-възрастна ✅️
изрусена ✅️
силикон ✅️

После Алек пита моята муза Надя защо според нея Маги била опасна. И тя най-учтиво и по заобиколен начин му вика "Щото е ДЪРТА!" 🤣

Валерия по едно време я изгубих измежду магаренцата, има същия поглед като тях 🐴

Надежда ми става все по-неприятна. Също толкова фалшива е като Маги. Най-накрая получава малко атаки от другите и почва да личи злобичката под пластмасовата маска. Почва да се вижда паника в очичките (единственото нещо което не може да скрие с процедура) замаскирани сред фалшивите оперирани скули, нос, джуки, брадичка, лифтинга, фалшивото русо и отработения инфантилен тон. Имало "много" мъже които щели да вземат Нанището "от раз" - еми ходи да лигавиш тях, никой не те държи насила там 🤡 Почна да изпращява от съвсем лек натиск.

Алек на срещата с Маги:
- Дай да играем на тази игра - след всеки въпрос да пием по чашка! Упс, по глътка, де!🤣
Много си хитър, Саше, ама не можеш да прикриеш алкохолизма си.

Валерия пак е жертва и травмирана. Този път на подигравки от другите деца. Аз осъзнах, че аз също съм бил подложен на същия тормоз и отсега нататък нямате право да ме критикувате и изисквам съжалението ви!

Надежда първо не била взела 1 лев от мъжа си, после били само 200 евро детски, а пък той бил заможен и е стиснат да плати повече... мхм, детските осигуровки не работят по този начин. И уж имала "няколко висши", но работи като... художник? И гримьорка? И е безработна, която може да си позволи да не работи 2 месеца, да си развява задника по телевизията и някой друг да й гледа детето? Има един американски научен термин за това - булшит.

Тва пък на Надя с бившия...🤦‍♂️ Добре де, 6 години го търпиш! Сливи ли имаш в устата, че да не му кажеш какво да направи? Това си е на твоята глава, че не можеш да комуникираш... А аз те имах за фурия с тези дяволити очички 🤨 Май май любимата й поза е ⭐️

Разговорът за музикантите беше забавен, най-накрая нещо пикантно! Тва жените само музикални инструменти имат в главите си 😀 Валерия пак намери начин да е жертва - представя си се като барабан - кух и тъп ударен инструмент 🤦‍♂️

# 741
Надежда показа истинското си лице

# 742
Нанка лигави само нейната дружка фризьора, който я смята за най-красивата, а тя закачливо му отвръща "животин мой" 🤣
Травма, не разбра ли най-после, че това в очите на Надя не са дяволчета, а лудница? 😁

# 743
Никоя няма чувства към Алеко, както и обратното, не виждам смисъл от гранде финале.
Всеки ерген по някое време вече ми е опротивявал, но мисля, че никой не ми е бил антипатичен колкото Алеко. Не се учудвам, че сезонът беше супер изкуствен, самият ерген зададе този тон. Освен разгонено поведение беше супер поза всичко.
Кой знае какви симпатии към никоя нямам и все пак Алек не е достоен за никоя, камо ли за някоя от жените с опит в живота.
Дожаля ми по едно време за Валката снощи, тъкмо се кикотеше с момичетата и се наложи да изпълнява служебни ангажименти с пияният разгонен нерез Алеко. И тя какво да прави, полигавиха я и се върна.
Маги няма как да не се е усетила, че тоя тип не е достоен ни грам за вниманието ѝ. Особено при очакваните събития довечера, най-добре ще е да му върне розата. Едва ли ще стане, но най-добре ще е за имиджа ѝ на най-влюбена, бяла и добра. За Алек най-полезно ще е да си избере Валерия и поне да оправдае цялото налитане по нея от епизод 1. Нани стигна достатъчно далеч, на доста тъпи си спести излагации, но няма никакъв смисъл да се натиска за победителка. Ще спечели каквото спечели Капитонова… демек имидж за чистене 😂

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 07:01 от Танчитка

# 744
Не успях а го догледам вчера, днес ще постарая, но не се знае. Grinning

Много се смях вчера. Маги въобще не я съжалявам. Жената е ПЪЛНО ПЕРДЕ. Оставам с вечатлението, че всяка емоция е дъвкана и играна, големи фасони пред момичетата, в края отива на синхрон 'а, не знам, все тая'. Grinning Личи си, че победата е крайната цел и взима много на сериозно останалите, може би само Надежда.

Надежда...злобничка, ама не това ме дразни. Тия бузи като ги издуе и образът и става инфантилен x10000. Това сърдене също е супер странно. Абсолютно дете, пък не 'и отива.

И награда за 'най-криндж разговор' е този между Надя, Йоана и Надежда. Надя и Йоана се скъсаха да обясняват как Маги нищо не е направила с живота си, мъж няма, семейство няма, всичко това в присъствието на Нанито, която кима одобрително. Явно понеже е родила дете заслужава тиквен медал. Grinning

Надя и Йоана, неприятни както винаги, но ще ми е забавно да я слушам днес в Надкаст.

# 745
  • София
Не мога да повярвам как изведнъж всички подкрепят Магда. Добричка и интелигентна била. БГ мама обществеността се възмути от изказването на Надежда как Маги се е сдобила с рокли и екскурзии на четири крака - нещо, което почти всички си мислим. Че тук се разискваше кой й бил любовник, каква татуировка направила, за да го задържи...
Йоанна рева, защото трябва да остане още седмица, две сред дъното на дъното - Валерия, която е агресивна простакела, която се оправдава с тежкия си живот. (Нараняваха ме като дете... Че то едва ли има някой да не са го тормозили някога по някакъв повод), Маги, която кърти със своя фалш (ох, магаренце, ох луничка, ох мустачето ти) и Надежда, която е обиграна и грам не й дреме за Ергена, но има свои цели и ги преследва

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 07:07 от Yellow_girl

# 746
Да идва Алековата майка и да си го прибира вече, че сериозно се излага момчето. С тия напивания и натискания като на тийн летен лагер не виждам как ще си намери жена изобщо в живота.

# 747
Ох, получавам дежавю от първи сезон с тая света Магда, по която заприпадахте. Това, че Надежда се изложи, не прави Магдалена нещо различно. Със всеки епизод все повече добродетели ѝ прибавяте, към финала ще стигнем до канонизиране явно Joy Плюс за Маги е, че не е злобна, ама тя и Сашка не беше. Иначе... днес рива, вчера рива, всеки ден ривеш.

# 748
Да идва Алековата майка и да си го прибира вече, че сериозно се излага момчето. С тия напивания и натискания като на тийн летен лагер не виждам как ще си намери жена изобщо в живота.
Може би не си търси жена.

# 749
Извинявайте, но на кой казвате Танко?

Общи условия

Активация на акаунт