🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 113
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 750
  • София
Извинявайте, но на кой казвате Танко?
Бащата на Генчо от предния сезон се казва така.  И напоследък е звезда форумска. Че и инстаграмска, фейсбукска и тайландска.

# 751
Извинявайте, но на кой казвате Танко?
Скандалният баща на Юджийн от втори сезон

# 752
Очаквам вълни от критики каква майка тя, какъв ужасен човек и тн. Много сантиментално се гледа на Нани, а тя отдавна си дава заявки, че в просто играч, който гази наред към финала. И това не мисля, че има общо с реалността, защото все пак предаването е игра.
Отдавам ѝ почит, че в един синхрон тази вечер си каза, че ѝ е писнало и много такива като Алеко я чакат без да трябва да ѝ е трудно.
То това е есенцията на Безнадеждна. Тя все търси на хляба мекото и затова не се е развила като личност. А е с акъла на тийнеджърка - коментарите й, нападките й, тръшканията й, претенциите й. Само номерцата са й на жена с “опит”, малко по-…..к**тизански.
Тя да не се прави много, както винаги. Големи преструвки. Щом е влезнала в предаването, значи е опряла до там…. За “кариерата си”. Мхм, мхм.

# 753
Легнах си ранХо снощи, с мисли за бай Танко Joy
Кого изгониха?

# 754
# 755
То па щото Алеко един прекрасник. Не 10, ами 110 ще намери мухльовци като него. Кака Нани ги е претеглила нещата отдавна, безценното е ефирното време, а Алеко е загуба на време.
Значи добре подготвя момчето си, какви какички има навън. Един ден да не се излъже по някоя като нея, която ще го целува само за едната слава и салончето-кариера.

# 756
Ами, не е бяла Магдалена, не..прави се на нещо дето не е. Това не се вижда и схваща от всички, но си го има....

# 757
Да се прави на каквото иска. Всички там се преструват на нещо, което не са. Не е интригант и не е злобна. Това е най големият й плюс.

# 758
  • тук и там
Яко и сипвате тук на Надежда..Аз нищо от това,което виждате и пишете за нея не намирам за вярно и не го виждам .Магда хвана разстроен човек за ръката и това ми се вижда най-нормалното нещо на света,но я изкарахте светица.На мен пък ми направи впечатление сконфузването и изненадата,че видите ли Йоана не я пуснала.Ми тя си беше супер разклатена,с глас рева за Надка,най-нормалното нещо би било някой да я прегърне.Та никоя от момите не прояви емпатия,Магда беше до нея просто и подаде ръка на видимо разстроен човек-което все пак е нещо-да,другите и това не направиха..

# 759
  • Бургас
Надежда е същата като Маги. В една и съща “ниша” виреят. За мен от двете по - фалшива от снощи стана Надежда. Тя си се оля. Още снощи го написах. Лъже и то мазно и се крие зад измислена самостоятелно градена кариера и детето.
Ако това дете го гледаше сама, докато си гради сама “кариерата” или ако го гледаше с 400лв. нито щеше да изглежда така, нито да е в предаването, зарязала дълго градената си кариера и единствения си доход.  Цирковете за това как можела да иска имоти, поради дълга връзка с бащата бяха топа на простотията. Кой нормален мъж с пари, се жени за боса женска, без предбрачни споразумения? От кога 4-5 годишна връзка се счита и за дълга? В такива връзки често излизаш както си влязъл. По гащи. Но не, тя можела, но не взела. Хахахаха и един мармот завива шоколада. Айде, не.

В една “ниша” са, но едната просто е с дете и мимолетен брак. Разлика за мен няма. Т.е има точно една Маги е емоционално по - интелигентна.

# 760
Наистина Надежда започва много да копае. Коп-коп-коп...
Злобничка, арогантна и манипулативна. Ще си поплачка и тя. То накрая е най-гадничко да ти ударят шамарче, когато всички погледи са вперени в теб.
Ако днес Матраци Нани му се е навряла в палатката, добре - хем ще си покаже истинската същност, хем повече ще я удари по егото, ако на финала не я избере, въпреки “креватните й напъни” Grinning
Един провален брак, въпреки детето, което “да ги държи” и едно гонене от шоуто, въпреки налазването на Ергена през нощта. А е още само на 34 Grinning

# 761
  • Бургас
Тази вечер ги бяха гримирали добре всички, до една.

Без Йоана, много странно защо тя беше така грозно направена.
Надя беше много красива.

А с тоя татко Танко така се смях снощи, от къде го изкопахте Laughing

# 762
На Алек вече изобщо не му се занимава с тях, след 2 месеца там вече са го изцедили на макс. На коктейлите едвам гледа, спи му се.....

# 763
Сега гледах снимки, Надя и на мен ми харесва вчера. Те пък я направиха най-хубава в края. Роклята на Йоана е странна, все едно 'и е голяма, а тоя зализан бретон грам не ми харесва.

# 764
  • софия
Брутро, банда. Оставила съм кофите с кафетата, заповядайте!
 И аз, като Кайсия виждам съвсем друго на моя телевизор и продължавам да се радвам на играта на Нани.
 Нито е била държанка, нито разчита на чичко паричковци да и оправят живота. Гледат си детето с бившия и се бори за щастие и за нейното място под слънцето.
 От сега усещам какво ще се излее върху нея довечера. Каква майка е, как не я срам. Йоана и Надка по 100 ще се вихрят из всички социални мрежи. 😄
 Потривам лапки с нетърпение да видя физиономиите на останалите и реакциите им, когато ги видят сутринта с Алеко под една завивка. Циркът ще е гарантиран.
 И Надето чакам с нетърпение в Надкаст. Знам, че много може да разкаже, дано да поиска.
 А, да и поздравления за гримьорите и стилистите този сезон. Нищо общо с миналите сезони, когато се нагледахме на какви ли не гаври с външния вид на момичетата.

Общи условия

Активация на акаунт