🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 197
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 270
Наистина Надежда започва много да копае. Коп-коп-коп...
Злобничка, арогантна и манипулативна. Ще си поплачка и тя. То накрая е най-гадничко да ти ударят шамарче, когато всички погледи са вперени в теб.
Сега Надежда е Разказвача. Не ме кефи като разказвач. Синхроните й са злооообни.

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 20:40 от Kokito87

# 271
Маги не трябва да държи сметка на Надежда. Тъпо е.

Продължавам да не харесвам Надежда, но тук Маги се излага. Или са ѝ подхвърляли от продукцията да започва да държи сметка?

# 272
  • България
Надежда се излага все повече на тези синхрони.

Надя се закопа натъртвайки и повтаряйки на думата "дърта".

Като гледам Маги и Надежда една до друга - Маги е запазила повече естественост по тялото и лицето си. Надежда има по-широки рамене и по-големи бедра и крака. Тялото и лицето на Маги ми харесват повече. Джуките не ѝ седят толкова неестествено колкото на Нани. Освен това не харесвам нюанса на цвят на Надежда - много я състарява, седи на нея специално лелченски.

Нани да вика на Маги, че Маги била по-голяма от нея. За 1-2 години Нани става смешна. Доста злобна женичка с ниско самочувствие ще се окаже.

# 273
Ох, добре, на 34, 3 месеца, 5 дни и 14 часа си, Нанке! 🤣 Сакън да не те помисли някой за стара 😁

# 274
Надежда е много жалка.

# 275
Не очаквах Надежда да е толкова злобна. Магдалена не я провокира по никакъв начин.

# 276
Алекс си остави двете финалистки и отиде на среща с другите три патки, за да избере коя да изгони довечера.
Нани в този епизод много ми харесва чисто визуално. Направо ми е сладка чак.

# 277
За една година разлика ми се правят. 😂 Ужас.

# 278
  • София
Много злобно парче е Надежда, вече изобщо не се прикрива, всеки синхрон кълве и съска. Дали й харесва или не, с Маги са на една възраст (1-2 години нищо не значат). Да не говорим и че визулано изглеждат на една възраст.

# 279
"Возят на магарето" ми допадна Joy Joy

# 280
Сандалетата на Йоанка направо убиват всеки нагон.

# 281
  • София
Ауууу, фрапираща разлика в годините имате Надежда! Ти си мнооого, мнооого млада! Можеш да му родиш 6 деца без проблем, а  Маги не може! 🤯

# 282
  • България
Муцунките на Нани са адски дразнещи и допълват образа на простичко момиче.

# 283
  • София
Надежда в разговора изглежда доста по- язвителна.

# 284
2г е разликата ...
34 и 36..

Общи условия

Активация на акаунт