🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 226
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 285
Отвратителни са ми в момента и двете! Злобни са.
А като няма какво да си кажат, защо си говорят.

# 286
  • България
2г е разликата ...
34 и 36..

2 като 200.

# 287
Надежда се държи толкова тъпо, че чак кара Маги да изглежда по-добре в очите на зрителя.

# 288
Наистина Надежда започва много да копае. Коп-коп-коп...
Злобничка, арогантна и манипулативна. Ще си поплачка и тя. То накрая е най-гадничко да ти ударят шамарче, когато всички погледи са вперени в теб.

Лъже безпроблемно и постоянно Надежда, това най-много ме впечатлява. За нея лъжата е начин да се измъква суха от ситуация и съм сигурна, че го ползва и в реала постоянно.

# 289
Надежда има тежък superiority complex.

# 290
  • тук и там
Аз пък точно в момента харесвам Надежда. Каза  си всичко,без лицемерие,показа на Магда,че не я харесва и не и дреме за нейните чувства.

# 291
  • София
2г е разликата ...
34 и 36..
Цяло поколение ги дели според Надежда Joy

# 292
  • България
Отвратителни са ми в момента и двете! Злобни са.
А като няма какво да си кажат, защо си говорят.

Дори някой да ти е неприятен можеш да опиташ да намериш тема на разговор с него - денят, времето, хобита... Маги си държи позитивния образ докрай.

# 293
Щот ги карат..за това говорят.

____

200..3000..математика ву се вика и 34 не е = на 36. Факт.

# 294
И на Нани ѝ втрисна вече, тва е просто. Пази добър тон, за да не създава скандал въпреки че на продукцията им се ще. Но не си премълчава мислите на синхроните. Може да изглежда лицемерно, но е до известна степен на база възпитание.

# 295
  • София
Интересно ми е Алеко като гледа сега лицемерката Надежда дали не се чувства като глупак, на какъвто тя всъщност го направи, заблуждавайки го, че е сладка, натурална и добричка.

# 296
Май само аз харесвам Нани. Но и сам войнът е войн.

# 297
  • тук и там
И аз.Станахме две..

# 298
Май само аз харесвам Магдалена 😁

# 299
Толкова се улисах с профила на стихоплетеца чичо Танко и така се забавлявам , че изпуснах началото на епизода . Този човек е комичен Simple Smile И сега виждам  как похотливите погледи към миналогодишните кандидат снахи са се трансформирали в премрежени романтични вопли. Очаквам скоро да избухне с щури подскоци и танци с шайки западноевропейски тинейджъри на ежемесечните full moon партита Simple Smile 
PS Не мисля че вилите са негови , може би е в съдружие . Веднага след КОВИД кризата двама българи почнаха с реклама на строителството на къщи на острова  и търсеха инвеститори и съдружие . Може и да греша и бълг бизнесмени да са повечко вече на острова .

Общи условия

Активация на акаунт