🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 297
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 300
А колко не харесват нито една от останалите? Joy

# 301
  • България
Аз пък точно в момента харесвам Надежда. Каза  си всичко,без лицемерие,показа на Магда,че не я харесва и не и дреме за нейните чувства.

Аз пък предпочитам емпатични хора, които запазват приличие и добрия тон въпреки обстоятелствата. Маги има повече опит в такива моделски битки за мъже, има и опит при контакт с хора (видя се от влизането ѝ). Интересно, че в началото възприех Надежда за "слънчице", а в последствие като си отвори устата толкова си развалих мнението за нея.

# 302
Надежда всъщност е доста кухо парче. Никога не каза нещо интересно и в присъствие, и в отсъствие на Алеко.

# 303
  • През девет планини в десета...
Ся последно Надежда от къде е и с какъв произход

# 304
Магдалена толкова инфантилно държание има като разбере за среща с Алеко, че направо е мега непоносима. Като почне да се хили като 13 годишна и да се лигави. Мега много преиграва, дано Алеко ѝ каже някой неща в лицето, защото съм сигурна, че забелязва колко е фалшива и как само се опитва да го командори докато му обеснява колко го харесва.

# 305
Къде е Надя да им каже на Нани и Маги, че са дърти магарици? 2 години разлика имали, да кажат с Алеко колко им е? Joy

# 306
Май само аз харесвам Нани. Но и сам войнът е войн.

И аз.
Нежна, красива, мила.
1000 пъти по-готина от Магдалена. И в лице и в тяло и по характер.

# 307
И аз харесвам Магдалена, на фона на тези, които останаха..

# 308
  • тук и там
Ами,тя Нани запази добрият тон.Можеше направо да каже на Магда,че не е нейна работа какво са си говорили с Алеко..

# 309
Ето и аз това се чудя и искам да му видя физиономията.
Надежда наистина излезе страшно долно парче, селска пръчка с болни амбиции, лишена от грам емпатия и човещина..

Интересно ми е Алеко като гледа сега лицемерката Надежда дали не се чувства като глупак, на какъвто тя всъщност го направи, заблуждавайки го, че е сладка, натурална и добричка.

# 310
Е добре , как се очаква да се държи една жена, която ревнува и има някакви чувства към даден мъж- да си мълчи и да не казва нищо ли?

# 311
Не съм вярвала, че ще го напиша,но Валерия започна да изглежда най-нормална на фона на всичките злобни лели около нея. И като казвам лели нямам предвид възрастта им,просто се държат като тьотките пред блока

# 312
  • Plovdiv
Вярно ли е ,че победителката получава 100 000лв?

# 313
Наистина Надежда започва много да копае. Коп-коп-коп...
Злобничка, арогантна и манипулативна. Ще си поплачка и тя. То накрая е най-гадничко да ти ударят шамарче, когато всички погледи са вперени в теб.

Лъже безпроблемно и постоянно Надежда, това най-много ме впечатлява. За нея лъжата е начин да се измъква суха от ситуация и съм сигурна, че го ползва и в реала постоянно.
Изобщо не бих се учудила. Част от професията ѝ борави изцяло с чиста форма на манипулация Simple Smile

# 314
Е, аз също подскачам като съм влюбена...
Стига толкова строго съдене.

Относно кой е сам в отбор и кой не, форумът е отражение и на други прослойки в Интернет. 50/50 са феновете Надежда -Маги

Общи условия

Активация на акаунт