🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 197
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 720
Сега разбирам за нахално врязания микросюжет около Магдалена и повтаряната до призляване палатка. Ще има кулминация в следващия епизод, и то каква! Носете си торбички пред екраните....
В миналия сезон имаше малко криндж в повече, в този вече наблюдаваме садомазохистични елементи...

# 721
Оф,айде сега, ще я изкарате най-черната Надежда. Сякаш, Вие, кротките агънца ще й мълчите на Магдалена, когато ви заяде, за детето и годините. Аз даже смятам, че Надежда беше мека, какво щяха да й чуят ушите на Магдето, ум да й зайде.
Кога Магдалена се е заяла? Даже каза точно обратното и думите й бяха в подкрепа, че няма дискриминация към самотните майки с деца. И за годините не се е заяла, та те имат под 2 години разлика. Магдалена се смята за млада, каквато всъщност е.

# 722
Първа роза - за Надежда,
лошо да не ме поглежда,
и докато сме навънка
непрестанно да ми мрънка.
Втора роза е за Маги,
че не търси тя облаги,
нищо, че досадно пъшка,
поне няма да се тръшка.
Трета роза е за Валя,
искам пак да я подпаля,
и докато сме в морето,
да ме пипне по нослето.
Май че ще изгоня Надка,
че със нея на палатка
плаша се да не ме скърши,
докато реши да свърши Flushed
Само смени втората и първата, защото Магда получи трета роза.

# 723
  • Варна
Оф,айде сега, ще я изкарате най-черната Надежда. Сякаш, Вие, кротките агънца ще й мълчите на Магдалена, когато ви заяде, за детето и годините. Аз даже смятам, че Надежда беше мека, какво щяха да й чуят ушите на Магдето, ум да й зайде.
Кога Магдалена се е заяла? Даже каза точно обратното и думите й бяха в подкрепа, че няма дискриминация към самотните майки с деца. И за годините не се е заяла, та те имат под 2 години разлика. Магдалена се смята за млада, каквато всъщност е.

На предното им усамотяване я метна за детето. Върни си да гледаш.

# 724
Очаквам вълни от критики каква майка тя, какъв ужасен човек и тн. Много сантиментално се гледа на Нани, а тя отдавна си дава заявки, че в просто играч, който гази наред към финала. И това не мисля, че има общо с реалността, защото все пак предаването е игра.
Отдавам ѝ почит, че в един синхрон тази вечер си каза, че ѝ е писнало и много такива като Алеко я чакат без да трябва да ѝ е трудно.

# 725
  • Варна
Нали не си мислим, че се влиза в предаването, за да правиш реверанси към всички останали конкуренти?
То и в живота е така, мачкаш или те смачкват.

# 726
1 час и 26 мин Надежда казва, че е безработна от основната й работа, но освен това е и художник и гримьор в ОЩЕ един салон.
Нормално е един салон за красота да не пусне служител за 3м отпуск, не се намира толкова лесно заместник. Не знам защо се жалва и се изкарва жертва.

Танчитка, ако много такива като Алеко я чакаха навън, изобщо нямаше да влезне вътре да търси любов и да го опознава 3 месеца пред камера. Щеше да й е на лесното, а не да си напуска работата в салона. Не й вярвам.

# 727
Нали не си мислим, че се влиза в предаването, за да правиш реверанси към всички останали конкуренти?
То и в живота е така, мачкаш или те смачкват.
Или за създаване на нови приятелства 😂 Йоана плака твърде искрено за Надка. Чак ме изненада, уж беше корав викинг.

# 728
  • София
Дреме ми за мачкането, но да се гърчиш под чаршафите пред камерите, когато знаеш, че ще го гледа детето ти... по-лошо, ще го гледат приятелчетата на детето ти. Бляк! Бах тая победа, това чудо. Misc End

# 729
  • Варна
Всички са там, за да са разпознаваеми.

# 730
То па щото Алеко един прекрасник. Не 10, ами 110 ще намери мухльовци като него. Кака Нани ги е претеглила нещата отдавна, безценното е ефирното време, а Алеко е загуба на време.

# 731
  • България
То па щото Алеко един прекрасник. Не 10, ами 110 ще намери мухльовци като него. Кака Нани ги е претеглила нещата отдавна, безценното е ефирното време, а Алеко е загуба на време.

Безценно, колко да е безценно... Губиш последователи заради негативни коментари и реакции към харесван персонаж. Виж Надя и Йоана - не направиха нищо особено в Инстаграм, ще си загубят и досегашните последователи като ги забравим следващия сезон.

На Маги най-силната й черта е емоционалната интелигентност, умението да прави приятелства с много жени, има желязни нерви, не се изпуска под прожектора на синхрони. В моите очи са все позитивни качества. Готова е за НПО.

# 732
  • here and now
Разбира се, че Надежда е напуснала за да си отвори собствен салон.
То остава да си вземеш 2-3 месеца отпуск и популярността ти да я осребрява някой друг.

Имаше една песен на Слави Трифонов(с Нели Петкова, ако не се лъжа), в припева се пееше "Ето аз ти давам всичко, ти какво ще ми дадеш?"
Всеки път като я видя Магдалена да се натяга, все за нея се сещам. Все едно за нея е писана. Ама тук няма как да го зададе този въпрос.

# 733
Каква игра? След като Надежда не спря да обяснява колко силни и искрени били чувствата й към Алек, в следващия момент - тактика, игра и т.н. После Магдалена била фалшива и лицемерна, а на Надежда реверанси ще й правим.

# 734
  • софия
Очаквам вълни от критики каква майка тя, какъв ужасен човек и тн. Много сантиментално се гледа на Нани, а тя отдавна си дава заявки, че в просто играч, който гази наред към финала. И това не мисля, че има общо с реалността, защото все пак предаването е игра.
Отдавам ѝ почит, че в един синхрон тази вечер си каза, че ѝ е писнало и много такива като Алеко я чакат без да трябва да ѝ е трудно.
Това всяка една вътре може да го каже и даже ще е вярно Grinning
Нани кофти се заявява и аз съжалявам, че така и се развива образа. Дълго време и давах шанс при мен, но твърдо я задрасках от тефтерчето със симпатии  - при първата среща на Вал и "проникването". Тогава рязко качих Вал и задрасках Надежда.
Доволна съм, че Вал Hug ми е във върховете на класацията и до сега. И искрено недоволствам, че Нани Confused слиза все по- надолу при мен. (и не само при мен явно).
Харесвам, когато в ефира показват как хората се движат нагоре, когато гледам обратното се ядосвам, още повече ако се отнася за  жени. Cry  
Та сега даже малко се гордея с Вал. Получи втори шанс и си заслужаваше да видим повече от това интелигентно и забавно младо момиче.
В анкетата
 Първи въпрос: Вал
  Той , достатъчно бохем, за да импонира на бунтарския 'и нрав, добро образование и професия, здраво семейство и взаимоотношения, които липсват при Вал, тя  ги търси и има нужда от тази стабилна основа - та Алек е подходящ за Вал и двамата могат отлично да се допълват, да се подкрепят и  развиват. Химия имат,  ако Алек владее и инструмента Joy, всичко ще е наред с тази двойка. Grinning
Втори въпрос
Маги - просто нямам друга опция, но вярвам, че може с леден поглед да я разкара от предаването по всяко време.

Предпочитах някак Надя пред Йоана. В Надето виждам много повече потенциал, съжалявам че от двете тя отпадна днес.

Значи цял сезон се дъвчат палатки vs Дубай. Trollface
Альоооуу, продукцията, що на палатка, бре, не можахте ли до Дубай.
Ейй , разсипАхте ги тия момичетата... скръндзи скръндзави вие...Imp Joy

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 01:44 от freespirit

Общи условия

Активация на акаунт