🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 258
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 75
  • София
Какво е образованието на Алек?

На една от срещите каза, че е със средно образование...//

# 76
Какво е образованието на Алек?
Френска гимназия потвърдена до тук.
Ама като гледах снощи един възпитаник на НПМГ какви тъпотии наговори в "Стани богат", тия учебни заведения вече не са критерий за добро образование...
Отдавна е така

# 77
НПМГ отдавна не е това, което беше. Френската гимназия е ОК, но е нтересно после какво е завършил.

Горката Валерия не ѝ стига мама Светла, ами и разгонен свекър...

Последна редакция: ср, 08 май 2024, 13:28 от LadyCharming

# 78
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Чичо Танко ми оправи деня и работната седмица. Търсещия приключения! криел голяма поетична душа. "Животът без любов, е като супа без сол", е кажете как да не му станеш фен.

# 79
Танко ме обсеби с присъствие. Иде ми да се сражавам за сърцето му с лудите  фенки в профила.JoyJoyJoyJoy
Алек ми е пред него скучно реещо се във въздуха глухарче.
При Танко има фън и съспенс.
На един фейк профил разстояние съм от надпреварата. Малко Такеши castle vibe - хаос, еуфория, ентусиазъм, а-у, че и окуражаващи има.

# 80
Този сезон е толкова “интересен”, че седмица преди финала се забавляваме с епизодичен участник от миналия сезон. Под епизодичен да се чете не повече от 15мин. на екран 😂😂😂 Та така за сезон 3. Не помня да е било такова ровене в профила на когото и да е било тази година.

# 81
На мен ми е интересно, тозо втори брак на бащата на Алек. От промото изглежда, че майка му не е някаква изкусителка.

# 82
Баща му е физик – очвидно му е важно и да има какво да си каже с партньорката, а тя е кардиолог. Те са от друг свят.

# 83
Раздвоена съм. От една страна ми е гадно за мама Светла, от друга съм съгласна, че ще е интересен Златен Ерген. Голям криндж ще пада. 😂😂😂

# 84
:Но една е директна,
Скрит текст:
Сигурно половин час се смея с глас! Профилът на бай Танко ми оправи деня. Знаем ли на колко години горе долу е?
Разни лели му се слагат, сърца, поезия, ярета...Бай Танко наистина ще превърти играта, ако е в Ергенът.

# 85
На мен ми е интересно, тозо втори брак на бащата на Алек. От промото изглежда, че майка му не е някаква изкусителка.
Ми те и обикновените хора се събират и правят семейства, не само изкусителките. 😀 Тя с две деца, той с две, тъкмо няма да си търсят кусури. Пък и тя е лекар все пак.

Като го гледам е около 50 Танко.

# 86
  • София
Над 60. Светла е 1964.

:Но една е директна,
Скрит текст:
Сигурно половин час се смея с глас! Профилът на бай Танко ми оправи деня. Знаем ли на колко години горе долу е?
Разни лели му се слагат, сърца, поезия, ярета...Бай Танко наистина ще превърти играта, ако е в Ергенът.

# 87
Наш Сашко е почти на 30. Майка му преди може бие била точно изкусителка. 😉

# 88
Ама този Танко бащата на Евгени ли е, че нещо съм изпуснала.

# 89
Ми те и обикновените хора се събират и правят семейства, не само изкусителките. 😀 Тя с две деца, той с две, тъкмо няма да си търсят кусури. Пък и тя е лекар все пак.

Като го гледам е около 50 Танко.
Дори обикновените жени си намират много по-лесно съпрузи от изкусителките.
Няма как да е около 50, защото Генчо е на около 35, а е по-малкото дете в семейството.

Общи условия

Активация на акаунт