🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 262
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 345
На Магарита и е толкова скучно, че й иде да се гръмне..

# 346
  • София
Последния синхрон на Надежда май беше първото истинско нещо от нея.

# 347
Магито не ме кефи, но пред Надежда я избирам 300 пъти. Нанито ще излезне най-добрият манипулатор там. Цялото й присъствие е да си промотира салончето. А ако още веднъж чуя за палатка, ще си счупя телевизора 🤣 и аз не съм ходила на палатка, смъртният ми грях 🤣

# 348
  • София
Защото беше видимо пияна.

# 349
Магито не ме кефи, но пред Надежда я избирам 300 пъти. Нанито ще излезна най-добрият манипулатор там. Цялото й присъствие е да си промотира салончето. А ако още веднъж чуя за палатка, ще си счупя телевизора 🤣 и аз не съм ходила на палатка, смъртният ми грях 🤣

Не си ходила на палатка?
Сбогом, Estrella***
Joy Joy

# 350
  • България
Хър-мър, хър-мър, Нани пак нагло лъже. Нанке, ти също нямаш успешна връзка, Даже там си назад по точките. Точно ти да критикуваш за най-болната си тема.

# 351
  • София
Много ми харесва как Марко се съобразява с камерата, да не и обръща гръб и яде над фенерите, които му пречат 😊

# 352
Млада е още, на 34, до 36 ще се научи да се преструва още по-добре.

# 353
  • София
Ще си се натаралянкват с Алек докато цъкат игри. Идилия.

# 354
Забавно е това с магаретата.🙂
Поръчвам си, на продукцията, прекопаване на картофена нива. Ще бъде още по-забавно.

До сега, в епизода, само Валерия не ме издразни.

М'даа, последният синхрон на Надежда е къртач. Бих се срамувала от себе си, в този случай.

# 355
Ох, Надя като изцъкли тия очи и завърти многозначително белтъци, умирам от смях! Свекървите станаха три 😂

Ей, голямо зло Надежда бе! При положение, че е носила брекети на сватбата си! И все още е с обратна захапка...

# 356
  • България
След това представяне тук Надя и Йоанна са изтървали последния влак. Никой няма да ги иска.

# 357
  • варненка от София
Маги нямала ба успешна връзка, щото Надежда като самотна майка е успешна. Много лъсна тук Нанито. И как може всички синхрони на тия три мацки да е на тема Магдалена. Просто много е злобата.

# 358
Чак ми дожаля за Надежда, очевидно се чувства гадно, и безсилно, затова я избива на злоба.

# 359
  • България
Надежда има много неприятен маниер на говорене. Напомня ми по дразнене на маниера на Валка сезон 2.

Общи условия

Активация на акаунт