🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 175
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 450
  • България
Отиваш за три дни до Дубай, но не опознаваш 26 кокошки. Grinning Grinning Grinning

Като чуете думата 'палатка', пийте!

# 451
Заболя ме главата.

# 452
Мислех си, че след като отделиха 6-7 астрономически часа на тема “палатки” вече сме приключили, ама не…
При толкова малко и скучни участници е престъпление епизодите да са толкова дълги!

# 453
Ама защо си мислите, че Магдалена няма поправки, а само Надежда? Тия цици, това бетонирано чело, околоочен контур и джуки според вас са типичните за 36 годишна.. дааа бе! 😂😂😂

# 454
Запазвам си положителните впечатления за Нани. Другите две са тотално изчерпани, трябваше отдавна да са по къщите си.

# 455
Еее, уляха се. Едната на 25 пък никога не се е влюбвала и коментира 36 годишните. Доста самонадеяно и жалко.

# 456
Аз такава проклетия в живота си не съм срещала. Ако попадна в такава ситуация, сигурно ще избухна в смях, защото е невъзможно някой да е толкова абсурдно нагъл и прост едновременно като Йоана. 🤣

# 457
  • София
Самото им държание показва, че според тях Магдалена ги превъзхожда. Дали е така реално е отделен въпрос, но всички вътре така го усещат и това ги провокира да рият още и още.

# 458
  • София
Ама защо си мислите, че Магдалена няма поправки, а само Надежда? Тия цици, това бетонирано чело, околоочен конктур и джуки според вас са типичните за 36 годишна.. дааа бе! 😂😂😂
Това кой го е твърдял?

# 459
Магда пак не разбрала, или се прави..все тая...

Обожавала на палатка, ма все в Дубай се окозвала...е тЕй кат стане...

Я пък обратно...обожавам на Малдивите, пък сто пъти на палатка съм се оказвала..е що тей ся?

# 460
Ама защо си мислите, че Магдалена няма поправки, а само Надежда? Тия цици, това бетонирано чело, околоочен конктур и джуки според вас са типичните за 36 годишна.. дааа бе! 😂😂😂

Между другото, жените в 30-те си са най-красиви и сексапилни. Природата си знае работата и както се казва, дава последна възможност на жените да станат майки, правейки ги много привлекателни в тази декада.

# 461
Да си дойдем на палатката.🤮

ТИ! 🤨 (гледам те лошо!)
Ходил/а ли си на палатка? 🧐

# 462
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
В момента все едно са събрани на сбирка на анонимните бабички от блока и една на друга
се упражняват да си изливат отровата белким им олекне и направят опит за сеир.
Това са скучни, един скандал като хората не могат да си спретнат. Нито имат умения да се аргументират
добре, нито имат достатъчно бърза мисъл и остър език, за да го направят интересно, нямам търпение
този  сезон да свърши. Дано каста за следващия да е по-добър, този е от три сезона, на последно място
за мен и от към избор на ерген, и от към избор на моми.

# 463
  • Бургас
Пак палатки!!! Започвам да виждам в тези плямпаници обида към нивото на зрителя.Един месец палатка/дрехи.
Сигурно има и жени с такива размисли, но досадно е. Тъпо е.

Ми днес палатка, утре Дубай. После кемпер, а след него сламена къща на Малдиви. Ми кой за какво е учил.
Пууу, омръзна ми да я слушам тази песен за палатките.

# 464
Да се върнем на татко Танко..че туй не се гледа Joy

Танко, брато..на кого ни остави Joy

Общи условия

Активация на акаунт