🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 154
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 465
Ама защо си мислите, че Магдалена няма поправки, а само Надежда? Тия цици, това бетонирано чело, околоочен конктур и джуки според вас са типичните за 36 годишна.. дааа бе! 😂😂😂
Надежда има нос, цици, джуки, скули, блеферопластика и брадичка. Магдалена има само устни и гърди.

Ботоксът не броя, дори Йоана на 25 е с ботокс. Корекциите на Надежда и Магдалена са несъпоставими.

# 466
Ох някой знае ли за кой n-ти път Маги казва "Аз съм израснала на село". Grinning Дали е възможно да бърка месец на село през лятната ваканция с израстване там?
За мен, да растеш на село, значи наистина да живееш и да ходиш на училище там. Много ме съмнява това да й се е случило.

# 467
Хайде Йоана , сложи Магдето на място.

# 468
Тоя досаден спор край няма...Материални, нематериални...

# 469
Па па па палатка ⛺️🏕🤣

# 470
Хайде, Алеко, прати Йоана за палатки.

# 471
Йоана и Надя 😁😁😁

# 472
Танко, в Тайланд има ли палатки, брааат ?

# 473
  • Варна
Йоана махна усмирителната риза, с която се беше барнала на синхроните и...отиде магарето у ряката! Палатки, маратонки, палатки, палатки, палатки!

# 474
  • През девет планини в десета...
Пожелавам на Йоана от палатка да не излиза, пу пу

# 475
По скоро едната прилича на Магдалена 😂

# 476
  • София
Мисля направо да направя една DMS кампания да купим на Йоана палатка, оборудване и да я пратим 1 месец на Кара дере.. Че ми проглуши ушите и май наистина ще си изхвърля моето оборудване....

# 477
  • София
Да му се не види, изпуфтях недоволно като свършиха рекламите! Джафкането продължава...

# 478
И аз съм израснала на село, бе момичета. Не обичам палатки. Животът е пъстър. 😏😂

# 479
Предлагам отсега нататък да прекръстим Йоана на Палатката.

Общи условия

Активация на акаунт