🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 204
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 510
Евгени бледнее на фона на Татко Танко.

# 511
  • Бургас
Надежда лъже яко. Няма майка, с 400 лв. издръжка, която издържа сама себе си и детето си, готова да зареже работата си и да е безработна, за да дири ливоФфф по ТВ!!!
Ако Магда е фалшива, в този момент, Надежда се състезава с нея, коя е по-по-най!

# 512
  • София
Нани е доста по-длобна от Йоанна. Непрекъснато ръси злобарски изказвания

# 513
Очевидно Алек си пада по уши и затова тази вечер Валерия и Надя са с еднакви прически 😄

# 514
  • България
Днес Алеко е в костюм с правилната кройка. Уляля!

# 515
Дано тези злобарки останат сами в злобата си. Толкова грозни човешки същества скоро не съм виждала. А Надежда е направо озлобена от неуспехите си в живота, че чак едва диша. Справела се сама, затуй тръгнала да търси ерегена-богаташ. Тя изглежда като лелка

# 516
  • тук и там
Искаме тати Танко по тИлИвизията,той е по-интересен от Женята.

# 517
Йоана даже не е осъзнала как брутално са я подхлъзнали продукцията.

# 518
Бих гледала подкаст с Надя. Не мисля, че е кухарка. Просто тоя формат не е за нея, а и кофти роля ѝ дадоха. Малко преувеличих, може би не бих гледала, ама тук бих прочела вашите разкази от подкаст с Надя.

# 519
Много скучен епизод. И тая Магдалена безумно дразни с това превъзнасяне, все едно пада от Марс - ах, магаренце, ох, палатка, оле, за първи път ми
се случва това! Къде си живяла 36 години бе, момиче, на Луната ли?

# 520
  • Варна/Амстердам
Надежда как се гевези като говори... Tired FaceTriumph

# 521
Оффф първо,второ ,трето,мън мън,цупене на джучки Joy

# 522
Грозен коментар от Нани за Маги. Но това не променя факта, че Маги е бивша държанка, чиято обща култура е плачевна.

# 523
Ех, Нани, Нани, а ми беше фаворитка. 😀 На дъното и глеееда нагоре, а то и там дъно. Толкова ниско падна.. Ние с мъжа имаме същата разлика като нея и Магдалена, ама досега не съм знаела, че той е вече в пенсионна възраст, а аз тъкмо излизаща от гимназията, според нейните разбирания.. 🤣🤣 Не били близки по възраст. Толкова вече няма за какво да се заяде, че… копа и хвърля всичко върху себе си.

# 524
Надежда има уникааална рокля! 😍

Общи условия

Активация на акаунт