🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 134
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 495
Магда - +1523
Йоана - -5
Магда я смаза! Направи я да си говори сама Head Band Ето сега й говори снизходимо й я прави да изглежда тъпа. 20 пъти я подканва да обясни какви неща й е разказвала, ама въздухарската сервитьорка подвива опашка. Аре бе, Йоанче, дай по-смело, че стана ясно как хвърляш празно за пълно. Лъжливото овчарче.

А Надежда се изкара жертва. Ами не ти съчувствам, че са те уволнили, защото си решила да се кълчиш в рокля пред цяла Бърлгария. И после намеците ти за Магда как упражнявала най-древната професия. Много дъно, МНО-ГО!

# 496
  • София
Еха, Викито колко заместнички имала, а се напъваше преди сама.
Тц, тц.

# 497
Кой беше този с розовите къси панталони, който попадна в кадър?

# 498
  • София
Не вярвах, че ще дойде по-гадна от Капитонова, ама ето я Йоана.
Надя освен за години няма за какво да де хване, тетката по душа, която не знае какво е тетка.
Надежда си показа злобичката, макар да разбирам защо се засега на основа на “безработна” и издръжка.

# 499
Коя е Йоана, че ще определя вкуса на хората за почивки, за дрехи, за харчене на пари, за живеене на живота?! Да не сме в Северна Корея?

# 500
Няма по-кофти роля от тази на Йоана този сезон. Буквално я превръщат в най-мразения човек по тв. Нейното търталясване е като китайско мъчение. Речите ѝ трябва да ги пускат в затворите на най-провинените рецидивисти. Ние с какво го заслужихме.
Убедена съм, че това момиче в реалността не може да е толкова противно. Ама за мъчението на сценаристите как пасва… тая интонация, тая физиономия…

# 501
  • София
Евгени тази вечер гостува в 7/8.

# 502
Нани с няколко висши образования? Да не послъгва...

По навик.

# 503
Надежда нещо наистина прекали. В защитна позиция е, явно има защо.
Опитва се да се представи за нещо, което не е всъщност.

# 504
  • Варна/Амстердам
Надежда се изкара голям ерудит-няколко висши образования, богата обща култура... Sweat Smile
Иначе не съм предполагала, че ще го кажа, понеже в началото не бях почитател на Валерия и Маги, но сега им симпатизирам. Просто другите са толкова зли, че гореспоменатите ми се открояват като по-положителни образи.
Вал отново е много красива днес!

# 505
Включвам се късно в темата, но този епизод е безумно скучен.
А, ти, па! То целият сезон е такъв 🤣

# 506
Коя е Йоана, че ще определя вкуса на хората за почивки, за дрехи, за харчене на пари, за живеене на живота?! Да не сме в Северна Корея?

Тя няма такива претенции.
Единствената й е Магдалена да не лъже, че оцича и хода на скъпи почивки.

# 507
🤣🤣🤣🤣🤣🤣

# 508
Костюмът на Саше е като цвета на моята възглавка..знаете я Joy..да не я назовавам...

# 509
Маги сложи Йо в малкия си джоб. Колко има да се учи Йоана от "дъртите"...Как може на 25 години да е толкова проста? Говори, увърта, и лъже точно като политик Joy
Много ме дразни това същество Йоана, типичния пример - злобно, тъпо, но много упорито !!! В погледа й се чете, че там горе става яко течение.
Ходила е на евтин НЛП курс или на някакво професионално обучение, на което не е внимавала..

Напоследък се сещам за фрази от известен,
наш сериал:
,,Чисти,,
,,Ликвидаацияя,,
,, Нема да ги биеш, Росене, само ше ги стреляш,,
И подобни асоциации, за момите ни, пък и за ергена...

Общи условия

Активация на акаунт