🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 084
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 480
  • "Аз съм пътешественик и мореплавател - всеки ден откривам нови земи в душата си" Х. Джубран
Сезон 1 - Много мило!
Сезон 2 /забравих, помагайте/.
Сезон 3 - Палаткаааааа!

# 481
Мисля направо да направя една DMS кампания да купим на Йоана палатка, оборудване и да я пратим 1 месец на Кара дере.. Че ми проглуши ушите и май наистина ще си изхвърля моето оборудване....

Ма Йоана козала ли е че обича на палатка?
Купи на Мага, че тя лъже, че лелее да спи на палатка.

# 482
Моля се живота никога да не ме събира с злобно и завистливо същество, като Йоана.
Маги им е все в устите защото знаят че ги води с много обиколки и като визия и като дрешки. Да Йоанке, казах дрешки.

# 483
Нани с няколко висши образования? Да не послъгва...

# 484
  • България
Я, захапаха Нанка на тема пари за издръжка на дете. Това вече е интересно.

Как безработен човек влиза в предаването, поставено като условие от нейните работодатели? Нали се изкара, че нямаш пари. Отде пари за отглеждане на себе си и детето?

И какви работодатели ще искат да пратят работещия си служител в Ергенът?

# 485
Йоана има някаква фиксация с материалното. Не е нормално това.

# 486
Повръща ми се от Надя, Надежда и Йоана...Злобни .... Няма за какво да се хванат и палатки....да запеят прословутата песен па-палатка

# 487
Надежда е безработна. А какво е работела, че чак е напуснала, за да дойде в Ергена? Едва ли е мечтаната работа, та да я напусне с лека ръка. Напрааааво свършИха се мъжете на този свят и трябва да ги търсим в риалити формати.

# 488
Маги сложи Йо в малкия си джоб. Колко има да се учи Йоана от "дъртите"...Как може на 25 години да е толкова проста? Говори, увърта, и лъже точно като политик Joy
Много ме дразни това същество Йоана, типичния пример - злобно, тъпо, но много упорито !!! В погледа й се чете, че там горе става яко течение.

# 489
  • София
Включвам се късно в темата, но този епизод е безумно скучен. Ни една от момите не заслужава да спечели, копаят дъното и се излагат максимално

# 490
Валерия и Магдалена били еди си какви,пък триглавата ламя са направо като  мили котенца Joy Нани копае ли копае....

# 491
Ох, боже: художничка, гримьорка, счупила,се от работа))) И двете сте просто едни бивши метреси!

# 492
  • София
Страшно е дразнеща Йоана, но е права за едно - няма как да обожаваш нещо, което не си изпитвал. Магдалена в стремежа си да се хареса на Алек, яко предобря.
Искала да открива нови неща за себе си, в което няма нищо лошо, приветствам го. Обаче още не е пробвала как ще е на палатка, как може да твърди, че обожава да ходи? Това е абсолютно малоумно. Винаги като започне да се оправдава, се оплита ужасно.

П.П.: За протокола - никога не съм ходила на палатка и не възнамерявам да го правя, защото съм наясно, че не е моето.

# 493
Надежда е безработна. А какво е работела, че чак е напуснала, за да дойде в Ергена? Едва ли е мечтаната работа, та да я напусне с лека ръка. Напрааааво свършИха се мъжете на този свят и трябва да ги търсим в риалити формати.

Работи в HR, разбира се Simple Smile

Поправка, работеШЕ Joy

# 494
  • София
Надежда изри дъното, не можах да повярвам какво чух??? Магдалена станала управителка на колена??? Чак двете злобни бабички се спогледаха правилно ли са чули! Надежда е най-голямото дъно от трите сезона!

Общи условия

Активация на акаунт