🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 192
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 885
Аз разбирам защо Нани се издразни на Маги в разговора като спомена колената. Маги показва самочувствие как била управител на заведение и много успяла, а всъщност не е. Докато такива като Нанито се блъскат по 2-3 работи, за да постигнат такъв стандарт. Не е дразнещо, че Маги има такъв стандарт, а че се прави на много работна. И преди да кажете, че и Нани има спонсор, може и така да е, ама и тя полага усилия като работи и развива някакви умения-като козметичка, като гримьорка. Не ми казвайте, че не сте срещали такива жени и не е дразнещо.
П.с връщам се да чета последните страници

# 886
1 час и 26 мин Надежда казва, че е безработна от основната й работа, но освен това е и художник и гримьор в ОЩЕ един салон. тоест основната й работа е била в салон, иначе нямаше да се изрази така.

Нормално е един салон за красота да не пусне служител за 3м отпуск, не се намира толкова лесно заместник. Не знам защо се жалва и се изкарва жертва. Плюс това тя 6-7 години е обикаляла по салоните, сега очевидно влиза със стратегия да стане популярна и да има прилив на клиенти в собственият й салон.

# 887
Аз пък не мога да разбера това постоянно вторачване и ровене в произхода и размера на доходите на участничките, стига да са придобити в рамките на закона. Също и не виждам нищо осъдително в това една жена да (е) разчита(ла) на бивш или настоящ партньор финансово. Тези жени имат и семейства, в труден момент сигурно и към тях биха се обърнали. Иначе в живота безплатен обяд няма. Каквото и да притежава която и да било от тях, все по някакъв начин си го е заслужила. Грозно ми е, на завист ми бие цялото това коментиране тук и в предаването...

Единственото, което мен ме дразни е че не вярвам Магдалена да я влече живота сред природата, каквото и да обяснява. И също като Нани се дразня на постоянните й изтъквания и изхвърляния, подплатени с почти нищо. Все едно си мисли, че като повтаря през изречение "наистина", някой ще й повярва. Макар че... така като ви чета Joy

Аз към Нани бях много резервирана и макар да има приятно излъчване, не може да си скрие лисичите номера и злобичката на моменти. Обаче! В епизода, в който трябваше да готвят заедно с Маги, ми направи изключително добро впечатление как се отнесе към нея и това, че не се опита да я злепостави в нито един момент. И тогава разбрах, че милото й държание не е толкова от лицемерие, колкото защото не иска да засегне никого и е един деликатен човек.

Много грозни са коментарите каква е майка, още повече че нямаме никакви преки впечатления. Това че е отишла в реалити да търси реализация и/или лично щастие, не я прави такава. Едва ли е оставила детето си само да се гледа. Всеки път говори за сина си с много любов и грижа. Не е сторила нищо, с което да се изложи. Особено в такова реалити, където това е почти невъзможно и особено когато човек се влюби - малко или мнгоо излагацията е гарантирана. Но за мен при нея всичко е в границите на нормалното. Не ми харесва, че лъже, но я разбирам в желанието й да остави малко лично пространство за нея и Алек и да държи "на тъмно" конкуренцията.

Иначе за мен и двете - и тя и Маги по-скоро се самонавиват, отколкото да имат истински чувства.
Хареса ми жеста на Маги към Йоана, не усетих фалш у нея... което рядко се случва Simple Smile

# 888
На мен Алек започва да ми става все по-противен. Особено с промото за утре "Ако искаш може да те върна довечера". Много си е въобразил нещо.....

# 889
Надя ,че е чела книгата всички го вярваме ,но такава злоба няма как да  е стратегия.

# 890
В Уикипедия са написали финала на 16 май

# 891
Да, Надежда е мила е добра и после говори злобно. Как извъртя грозно, че я е нападнала с разговора, че други жени с деца около нея са приети. Разговорът беше напълно добронамерен от страна на Маги.
Досега и на мен ми беше сравнително симпатична.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 12:23 от marigold_

# 892
Да. Днес отпада четвъртата. Следващата седмица, ако е като миналия сезон, в сряда ще има среща с родителите на трите финалистки, една от тях ще отпадне. А в четвъртък последните две се срещат с родителите на Алек и той прави своя избор.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 12:28 от Lilly_85

# 893
Много са се вживяли някой в коментарите . Нямало да и стъпят на Надежда в салона заможни 35 + . Всички салони за красота в София  пращят по шевовете и ти трябват поне две седмици напред записване .
Просто продукцията е  ракета носител на Магдалена , а и излъчи много грозни думи за нея , казани от Надя и изведнъж на Магда образа стана ангелски . А тя си е все същия кух образ.
Аз не чух Надя в Преди обед да е казала чак суперлативи за Маги , явно различни неща гледаме .
А тая Памела , като си спомням какви много по-грозни коментари имаше за момичета от формата миналата година , сега понеже не излъчват кадри , много намахана . Всяко чудо за три дни.
Диалогът в Тази сутрин  беше следния , на въпрос харесва ли се Надя  , като се гледа :
 “ Н: Определено не мога да кажа , че харесвам всичко . Човек е многопластов. Но в такова предаване се показва само един от тези пластове
Неща са се случили и зад камера
П: Човек избира сам , кой от пластовете да покаже.  Не не може да се изкара нещо от теб ако не е в теб
Н:  Не винаги имаш пълната свобода да кажеш и направиш нещо в такова предаване  Има моменти в които правиш нещо , което после не ти харесва
П: Не Simple Smile
Н: Примерно ситуацията с Айлин с листчетата
П:  Това беше моята свободна воля, аз съм искала са задам този въпрос. …. дъра … бъра Айлин ми се извини … Нищо положително в никого не видяхте.”

На мен Надя ми се стори леко притеснена , особено след излъчване на кадри от участието и , не е горда от представянето си , Памела нагла ( чудя се как я харесвах покрай тийм Елена ) , коментаторът най-адекватен .
Брей изведнъж Пам се усети много добра. Баш тя ще определя кое е правилно и кое не. Брей, брей, брей!

# 894
Викам да спреме да й бистриме доходите на Надежда, всеки има право на мнение, моето, че не й е чиста работата.
Надя наистина изглежда доста по-зле отколкото в предаването в Преди обед.

# 895
Всички напуснали досега казаха, че Надя върви по книгата. Съмнявам се, че всички лъжат. Ама тук в темата е паралелна реалност.
според мен лъжат, надали са чели книгата. Коя според теб е чела книгата?

аз съм я чела, Елена вървеше по книгата, там се говори колко е важно да  излезнеш чист от играта. Надя се присламчи към Йоана и й беше патерица за всичко. Това е обратно на нещата, които се пише в книгата - да си лидер, да създадеш лагер, да задаваш тона в къщата и тн. Реално Надя не зае нито една роля, от тези, които се описват в книгата - беше придворна дама на Йоана, която вярвам, че е чела книгата и тя определено върви по книгата.

# 896
На Надя ѝ прощавам 20% от злобните изказвания само защото захапа Пам за Айлин, жалко, че се отказа след това. Пък малко ме съмнява Айлин да се е извинявала на Пам след това, нещата бяха доста еднозначни в този случай.

# 897
Надя е обучена от Капитонова, някъде се спомена, че ходи на нейните курсове. Отделно някоя от отпадналите коментираше, че в къщата Надя постоянно говорила за нея.

Йоана… Не знам дали е чела книгата или не, но няма да излезе чиста от предаването. Доста хора се разочароваха от нея.

# 898
На Надя ѝ прощавам 20% от злобните изказвания само защото захапа Пам за Айлин, жалко, че се отказа след това. Пък малко ме съмнява Айлин да се е извинявала на Пам след това, нещата бяха доста еднозначни в този случай.

Извинила се е(още тогава като излезе мисля, че го каза). Нали имаха разговор за това, че са се познавали от преди предаването и че Пам е очаквала подкрепа от нея.

# 899
Залагам 1лв, че Надка в Надкаст ще каже, че е било стратегия, че в книгата така пишело, че нарочно ги е дразнила. Абе като Горджъса, ще се опита да го изкара, че е мега актриса и всичко е било планирано+кофти монтаж. 😀
Не съм я гледала в “На кафе”.
Ще използвам този коментар, за да припомня и моя залог, че ще продължи да дрънка същите неща, досущ като Викито. Grinning Нямам търпение да разберем. Иначе, да, всички са ТОП стратези. Пролича си, като си изтърва нервите в сутрешния блок. Grinning

Общи условия

Активация на акаунт