🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 182
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 870
И наскоро да го е отворила, го е отворила след края на сезона. Което означава, че в имението е била почти безработна, ако единствените й доходи са били от рисуване и гримиране от време на време.

# 871
  • Бургас
И наскоро да го е отворила, го е отворила след края на сезона. Което означава, че в имението е била почти безработна, ако единствените й доходи са били от рисуване и гримиране от време на време.
Проекта за салона е възникнал по - раничко. Simple Smile После влиза в предаването и пускат и салона. Тя е влязла в Ергена, за да промотира стартъпа. Умно.
Но пък ето - фалшива по общия критерии.

# 872
Стига с тези снимки, намерете й ПИК код за НАП.

# 873
Явно си е направила сметката, че ще оцелее 3-4 месеца без работа. Не е кой знае колко непосилно, при положение, че преди това е работила. И при положение, че е искала да спечели от реклама на салона.

# 874
  • Бургас
Аз не я намирам за грозна преди корекциите. Съвсем нормално изглеждаща жена си е била.

# 875
Между другото наистина много тъпо от страна на Надя да обяснява такива неща за бившия си. Шест години връзка, всичките й познати ще разберат за кого става дума. Въпреки че аз леко се усъмних, че съществува Joy

Пък Надежда яко изтрещя, че я нарекоха безработна Joy

Да,  много се напрегна на тема работа.
Междудругото незнам откъде тръгна това, че Надежда има салон, май се оказва, че е гримьорка в някакъв салон и ходи там да гримира като втора работа.
Ако приемем, че е така-загубила си е основната работа, получава малка издръжка от бившия си мъж-откъде е стандарта и на живот.
Според мен и тя си има някой 60 годишен......
Точно обяснявайки колко е самостоятелна, стана ясно, че това не е точно така
Добра фантазия. Надежда е на 34 години, работила е като HR на заплата, гримьор на хонорар и художник. Гледа детето си да предположим 50% от времето и получава 400 лева издръжка.
Такава аномалия ли ви се вижда това, че фирмата, в която е работила като HR, не е позволила да вземе неплатен отпуск и тя е предпочела да пусне предизвестието си и след това или да отвори собствен салон, който да има начална реклама от нейната популярност, или ако не се получи - да потърси друга фирма или дори предходната си и да продължи да е HR?
Защо е нужно да има чичко-паричко в цялата история?
Аз просто не мисля, че жена, разчитаща само на себи си и гледаща дете, ще си позволи да си загуби работата, за да влезе в предаване.
Тя откъде е сигурна, че след това ще може да си намери бързо работа като HR например.
Понякога това отнема врме.
Не мисля, че ако нямаше друга сигурност би си позволила това.
Освен това стартирането на такъв бизнес е свързано с доста голям финансов ресурс, ок може да е кредит, ама все пак....
Съмнително ми се стува на мен.

# 876
Oo, и мен много ме дразнят тези разговори за химията, привличането и тн.
Влюбените хора не си говорят така или поне не до премала. Тя сякаш го повтаря, за да го валидира и накара изобщо да се случи. Химията, ако наистина я има, е толкова осезателна, че няма нужда от никакви думи, за да се почувства. Ако ще и за бъркане на цимент да си говорят.

# 877
В имението доходи не ѝ трябват.
За да успееш в бизнеса, трябва да поемаш рискове, иначе ще работиш до пенсия за заплата на една и съща работа. Нейният риск е бил да напусне корпоративната работа, за да трупа популярност в риалити и после да монетизира чрез салона си. Не виждам нещо крайни налудничаво.

# 878
Очаквам вълни от критики каква майка тя, какъв ужасен човек и тн. Много сантиментално се гледа на Нани, а тя отдавна си дава заявки, че в просто играч, който гази наред към финала. И това не мисля, че има общо с реалността, защото все пак предаването е игра.
Отдавам ѝ почит, че в един синхрон тази вечер си каза, че ѝ е писнало и много такива като Алеко я чакат без да трябва да ѝ е трудно.
Ако я чакаха толкова много, дали щеше да си зареже работата, за да влиза в Ергенът? Ако беше толкова ценен кадър, дали нямаше да я пуснат? При мен са идвали хора, които съм искал да задържа и съм бил склонен на компромиси, което не е професионално. Така че Нанка е добре обиграна и изпечена лъжкиня.

Надежда първо не била взела 1 лев от мъжа си, после били само 200 евро детски, а пък той бил заможен и е стиснат да плати повече... мхм, детските осигуровки не работят по този начин. И уж имала "няколко висши", но работи като... художник? И гримьорка? И е безработна, която може да си позволи да не работи 2 месеца, да си развява задника по телевизията и някой друг да й гледа детето? Има един американски научен термин за това - булшит.
Първо, издръжката се плаща по банка. Второ, съдът определя какъв да й е размера. Тя може да казва колко й е присъдено, но да не казва, че той допълнително дава други. Освен това бившият й вероятно купува директно други неща на детето - дреги, учебници, обувки, колело, праща го на лагер и т.н.. Тя не споменава такива неща, но не твърди и обратното. Аз съм абсолютно сигурен, че монетата има две страни и ако питаме бившият й, можем да чуем съвсем, съвсем друга история. А и всички знаем как се живее в София без пари. НИКАК не се живее.

Тя работи като гримьор, който за един грим, доколкото разбрах от някоя от мамите тука, която й е проверявала цените, взима 300 лв. и то не сценичен. Ами малко ми е ЕХА! Доколкото проверих, тя тоя салон го е отворила сега наскоро, след започването на предаването. Разгледах го салона и от това, което видях, смея да твърдя, че такъв салон, на такава локация....извинявам се, ама не се прави с въшки. Лично за мен Наденцето си е топ манипулаторка и лъжкиня. Влязла е в Ергенът, защото е имала план, стратегия и те са включвали - влизане в предаването (това определя всичко), напускане на работа, оставане възможно най-дълго (вижте градацията на образът й - първо мишкуваше, докато бяха 26 и след средата, вече започна да се заявява, защото шансовете й се покачиха), набиране на популярност и отваряне на салон, за да има клиентела. Тая не е никак проста, а много пресметлива. Тия операции дали са случайни? Извинявам се отново, но от моят опит знам, че жена, която прибягва до операция, в 99% от случаите, не е да се харесва тя! Аз не ходя на фитнес за ей тъй, щот няма какво да правя. На мен и с корем би ми било добре. Сори, ама тази е 200% фалш.

Никоя няма чувства към Алеко, както и обратното, не виждам смисъл от гранде финале.
Всеки ерген по някое време вече ми е опротивявал, но мисля, че никой не ми е бил антипатичен колкото Алеко. Не се учудвам, че сезонът беше супер изкуствен, самият ерген зададе този тон. Освен разгонено поведение беше супер поза всичко.
Кой знае какви симпатии към никоя нямам и все пак Алек не е достоен за никоя, камо ли за някоя от жените с опит в живота.
Ами не знам, ама аз си спомням как всички обяснявахте в тоя форум, че това бил най-якият ерген, хубав, умен, човечен, кавалер и какво ли още не. Прегледайте темите от самото начало...95% от мненията за Алек бяха, че е ТОП. Но и нещата за него не са верни, както за жените вътре. Няма пари, не е успешен бизнесмен, всичко е един изграден от продукцията образ и вероятно хората, които го познават се хилят докато гледат предаването и обясняват как пиели бира по пейките и са играели хек.

# 879
Освен това стартирането на такъв бизнес е свързано с доста голям финансов ресурс, ок може да е кредит, ама все пак....
Съмнително ми се стува на мен.
По тази логика излиза, че всички салони са на държанки. Повечето хора, които започват бизнес, поемат риск - малко са тези, които имат сигурност отвъд инвестицията. Приемат, че могат да загубят и да трябва да си търсят работа.

# 880
Надежда и останалите много ненужно хапаха Маги. Тя се държи по-превъзбудено, но реално злоба не е показала. За разлика от останалите.

# 881
Залагам 1лв, че Надка в Надкаст ще каже, че е било стратегия, че в книгата така пишело, че нарочно ги е дразнила. Абе като Горджъса, ще се опита да го изкара, че е мега актриса и всичко е било планирано+кофти монтаж. 😀
Не съм я гледала в “На кафе”.

# 882
Всички напуснали досега казаха, че Надя върви по книгата. Съмнявам се, че всички лъжат. Ама тук в темата е паралелна реалност.

# 883
Ако с тази скорост с която губи последователи, губи и клиенти, язък й за "жервата" дето е правила.

# 884
Много са се вживяли някой в коментарите . Нямало да и стъпят на Надежда в салона заможни 35 + . Всички салони за красота в София  пращят по шевовете и ти трябват поне две седмици напред записване .
Просто продукцията е  ракета носител на Магдалена , а и излъчи много грозни думи за нея , казани от Надя и изведнъж на Магда образа стана ангелски . А тя си е все същия кух образ.
Аз не чух Надя в Преди обед да е казала чак суперлативи за Маги , явно различни неща гледаме .
А тая Памела , като си спомням какви много по-грозни коментари имаше за момичета от формата миналата година , сега понеже не излъчват кадри , много намахана . Всяко чудо за три дни.
Диалогът в Тази сутрин  беше следния , на въпрос харесва ли се Надя  , като се гледа :
 “ Н: Определено не мога да кажа , че харесвам всичко . Човек е многопластов. Но в такова предаване се показва само един от тези пластове
Неща са се случили и зад камера
П: Човек избира сам , кой от пластовете да покаже.  Не не може да се изкара нещо от теб ако не е в теб
Н:  Не винаги имаш пълната свобода да кажеш и направиш нещо в такова предаване  Има моменти в които правиш нещо , което после не ти харесва
П: Не Simple Smile
Н: Примерно ситуацията с Айлин с листчетата
П:  Това беше моята свободна воля, аз съм искала са задам този въпрос. …. дъра … бъра Айлин ми се извини … Нищо положително в никого не видяхте.”

На мен Надя ми се стори леко притеснена , особено след излъчване на кадри от участието и , не е горда от представянето си , Памела нагла ( чудя се как я харесвах покрай тийм Елена ) , коментаторът най-адекватен .

Общи условия

Активация на акаунт