🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 137
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 825
Ох, върнах си Надя от началото, неудобно ми е да гледам. Grinning

# 826
Йоана снощи плака не само за Надя, а и за себе си - остава без поддръжник и доверен човек. Тя се чувстваше уверена, че е предпочитана от Алек, а Надя и беше необходима просто за подкрепа. От друга страна знае, че двете с Надя са един типаж и щом Алек се разделя с едната - не му пречи и да се раздели с другата. Като поражение на тяхната коалиция го прие.

Надежда е абсолютно в същата ниша като Маги, само че много по-добре се позиционира - инвестирала е в себе си, намерила е финансиране за салона по един или друг начин, детето ще наследи от баща си сигурно някакво имущество. Не съм сигурна дали е наистина само 200 евро издръжката, но дори и официално да е осъден на толкова, много бащи в такава ситуация дават малко официално за да може под една или друга форма жената да му иска и допълнително - така се чувства силни и важни и продължават да си мислят, че могат да манипулират по този начин бившите си жени като те решават за кое колко да дадат. Нани не е се е ограничила само в тези 200 и не спира да иска и допълнително - както е и редно де. Дори в крайна сметка Надежда вече си има семейство - нейното дете и сега дори и да не срещне голямата любов до живот - не й пречи да си изживее няколко по-кратки такива. Докато Маги е започнала с такива краткотрайни връзки и вече иска дете, но като гледам никой не се навива да й направи и виждам колко много я плаши самотата. Така, че и от тази гледна точка пак е в по-добра позиция.

Продължавам да твърдя, че изказването на Надя е унизително за бившия, пък дори да е ученическа любов - и от 16 до 22 да е била с него - пак е период, в който хората правят секс и дори в началото да го е нямало това нейно важно "проникване" - страстта и химията би трябвало да се усещат. Унизително е и спрямо нея самата - ума ми не го побира как бих търпяла някого 6 години до себе си, ако няма привличане физическо. Почвам да мисля, че за този период тотално се е отвратила от секса.

# 827
Предполагам, че се има предвид точно този формат. Иначе в ББ са влизали много хора с деца и това никога не е било проблем. Специално това предаване е изключително извратено относно ситуацията 24-26 жени да се борят за един мъж, като това не е достатъчно, ами продуцентите се възползват от желанието на участничките за се задържат по-дълго за по-голяма популярност и ги вкарват в поредица унизителни сцени.

# 828
Грам не ми дреме какви са и били личните взаимоотношения с бившия и. Трябват точно два грама мозък, за да не плямпаш в ефир за бащата на детето си, защото детето ти го чува!
Някой много точно го написа коп-коп-коп.

Нищо не и се чудя на Надежда, тя каза, че сама си осигурява средствата. И съм сигурна, че лъже мазно. Точка.

Да беше казала бащата помага, взима го лятото, купува му дрехи и т.н.. Не. Питаха я помага ли. Тя каза, че плаща една мизерна сума и това е всичко. “Ти можеш ли да живееш с 400лв?” Това са лично нейни думи. Нито спомена някой да взима детето, нито да го облича.

И на фона на горното си зарязва единствения доход, за да дири любов. И това каза.

Сега. Или лъже или лъже. Няма какво да се чудя дали или. Тя си изговори всичко това. Да и гадая живота няма нужда. Малкото и човече обаче ще я слуша. Жалка работа.
Напълно съгласна. Нищо сложно няма - не говориш пред цяла България какъв бил бащата на детето ти, и цялата рода. Това, ако можеш да мислиш и за някой друг, освен за себе си и това как да се изтъкнеш. Плюс това, Нани се доказа в предаването, че редовно си лъже. Изобщо не й вярвам, че детето е оставено на 400 лв. (ваканциите, дрехите, образованието, банковата сметка на името на детето са все неща, за които тя не говори). А като подметна после и за "претенциите за имоти". Ясна е.

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 10:14 от Linda*kiss

# 829
Защо бе, защо Поли гледа в камерата?? Пам и тя седи като дърво. Надя и тя седнала да се оправдава. Само този господин не изглежда все едно са го карали с опрян пистолет да седне в студиото. Grinning

# 830
  • София
Радвам се, че злобарката Надя най-накрая се махна. Добре е да измисли нещо различно, с което да е интересна.
За Йоана ми стана мъчно чисто човешки, ама и тя не спира с отровата.
Надежда иззлобява все повече. Грам не ми харесва. Пък жена с дете да се натиска по палатките пред цяла България... а уж пазеше линия. Ще я видим довечера.
Магдалена е престорена и досадна, но поне не напада.
Валерия чак ми е умерено симпатична на тоя фон.

С нетърпение чакам да свърши тая боза, супер скучно и досадно ми е вече.

# 831
Тц тц, голяма загриженост за детето на Надежда, как не сте подали още сигнал, не знам. Никой не му се подиграва, доста малко е детето. А ако децата на неговата възраст гледат Ергена, то тогава тъпите им родители не са много над Надежда, така че и за другите деца помислете, не само надеждиното.

Защо трябва някой да подава сигнал? Тя всичко си го прави публично достояние. Лично ли знаете, че не търпи подигравки и как знаете, че не гледа или че родителите на негови приятелчета не гледат и коментират? Децата попиват всичко като гъби. Не е нужно те самите да гледат. Живеем във времена, в които всеки има достъп до всичко. Ако "тъпите родители" го гледат, то това какво говори за загрижената и жална майка, която сама се е записала в такъв формат......

# 832
Малко ми е жал за Надя. Личи си, че 'и е кофти. Става отбранителна, щом се опита да захапе Пам.  Много гояма грешка правят всичко момичета, че влизат в обяснителен режим и се оплитат в собствените си приказки.

# 833
  • софия
Дължи поведение като на адекватна и сериозна майка. Тя пак може да си я намери любовта, но да си зареже работата, за да търчи по непознат чичко-паричко? Да си излага детето и семейството по този начин? И понеже някой каза, че дете на 7г. едвали ще разбере нещо - разбира.
На кого го дължи това поведение? Пак да повторя напуснала една от трите си работни места. Отишла, като всички останали да извлече ползи от краткотрайната известност на едно риалити за да даде тласък на новото си начинание. От успехът на начинанието и ще зависи това, колко спокойно ще отгледа детето си.
 Обществото очаквало, дължала. Длъжна е само на семейството си. Нашите очаквания не е нужно, даже би било глупаво да ги покрива, че и да я обвиняваме за това. Щом е влязла, значи има подкрепата на когото трябва и се е впуснала в приключението.
 А тук някакви филми, фантазии, разсъждения на базата на никакви доказателства. Това, което не пасва на фантазиите и ги опровергава било лъжа. Защо, защото жените масово лъжели.
 Наистина очаквам с нетърпение довечера какво ще се изсипе. Надя и Йоана този път наистина да си вземат по един тефтер и да записват чинно, много ще научат.

# 834
Надя по БТВ беше като медната питка ,пълничко лице.Ухото не беше оголено вече.Питаха я за "психарската и усмивка" ,тя през зъби мрачно отговори ,че това  изобщо не е така .За Маги ,Надя взе да ръси суперлативи ,че и се възхищавала вече,а лошите думи ги казала на база предаването.
Така ли?
Демек Надя сега е сменила плочата, как се нагажда заради хейта, нямам думи.
Надежда падна много ниско и да и аз като майка на син не бих си позволила да се натискам с някой пред камерите в леглото.
Ще и видим сеира довечера, все повече си мисля, че няма как тя да е избраната.

# 835
Малко ми е жал за Надя. Личи си, че 'и е кофти. Става отбранителна, щом се опита да захапе Пам.  Много гояма грешка правят всичко момичета, че влизат в обяснителен режим и се оплитат в собствените си приказки.
Изобщо не ми е жал за Надя. В национален ефир обясняваше коя до колко години има право на любов или уважение. А бившият си го съсипа с това, че не го бивало в леглото. Добре е да се замисли над това, колко ограниченост и предубеждения има, и да заложи повече на добрите си качества.
Единственият момент, в който ми беше симпатична, бе, когато се ухили на готината шега на Маги "ако ми беше и в леглото, поне щеше да видиш какво е страст". Grinning

# 836
Изобщо не ми е жал за Надя. В национален ефир обясняваше коя до колко години има право на любов или уважение. А бившият си го съсипа с това, че не го бивало в леглото.
Не съм гледама обясненията за бившия. Grinning
Аз съм съгласна иначе, просто си личи колко е неуверена и то това си е направо за съжаление, предвид колко коментираше останалите, които може да са всякакви, но със сигурност имат повече самочувствие. Те даже не я включват в разговора.

# 837
Имам чувството, че и продукция, и коментатори се опитват да "изперат" Маги. Зорлем ме карат да не я харесвам.

# 838
  • София
Между другото наистина много тъпо от страна на Надя да обяснява такива неща за бившия си. Шест години връзка, всичките й познати ще разберат за кого става дума. Въпреки че аз леко се усъмних, че съществува Joy

Пък Надежда яко изтрещя, че я нарекоха безработна Joy

# 839
Тц тц, голяма загриженост за детето на Надежда, как не сте подали още сигнал, не знам. Никой не му се подиграва, доста малко е детето. А ако децата на неговата възраст гледат Ергена, то тогава тъпите им родители не са много над Надежда, така че и за другите деца помислете, не само надеждиното.
Помня миналия сезон братчето на Микаела казваше, че рядко има подигравки и дори да има, той не им се връзва и се гордее със сестра си. Като цяло му било готино, че има внимание. Така че всичко зависи от това как е възпитано детето. Пък и аз не мисля, че Надежда се е изложила много, особено на фона на целия каст.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 11:53 от Lilly_85

Общи условия

Активация на акаунт