🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 175
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 780
  • софия
А защо се повтаря, че тя гради лош образ на бащата на детето и. Жената каза в началото, че не е изтърпяла намесата на родата в семейството и и си е тръгнала. Снощи, че от него иска само издръжката, че си разделят грижата за детето. Че не е искала да взима нещо повече от това, което се полага законово за детето.
 Работи на три места, едното е напуснала, защото не са се разбрали с работодателите за дългото и отсъствие.
 България е малка, дали, ако беше държанка на баровци, до сега нямаше да са я разкостили жълтурите и да са изкарали бившите и, както направиха с Магдалена.
 И този наратив, как си зарязала детето за да се излага, каква майка била. Това дете си има и баща, каква е драмата? Не е оставено гладно и босо на улицата. Защо не съм чула за един участник от други риалитита, какъв родител е, че си е оставил детето и влязъл за два месеца някъде си. А тези, от Един за друг. Те пък и семейно си зарязват децата, не ги срам. Да живей двойният стандарт.

# 781
На Надя бившия...Гошо не е ли? Гошо секса Stuck Out Tongue Winking Eye

# 782
Тя снощи каза, че бащата на детето и и дава 200евро и да си се оправяла сама! Което за мен е лъжа, но тя това твърди.
Не съм го чула, но това е много кофти. По всичко казано до момента, лошият образ на мъжа 'и звучи много скалъпен. Може да няма значение за детето с който майка му се лигави в предаване, но да злепоставяш баща му ,предвид, че детето общува с него и явно ходи в Гърция, е много долно. И да е истина, по-скоро купува неща директно на детето, а на нея дава тези пари. Не е като да не 'и е дал старт в живота този брак.
Но ако купува неща на детето, а на нея превежда 200 евра, значи не е излъгала.
Като гледам как защитавате бившия ѝ, а нея нападател без реално да имате наблюдения за взаимоотношенията им, никакъв имидж не му е съсипала. Спокси. Но пък нострадалнста Мага живяла в клетка и не могла да отиде на палатка. 😑

Бре, че то да не съм решила аз да споделям по телевизията за бивш мъже, пари, издръжки, гаджета и деца? Grinning За взаимоотношенията им можем да си вадим изводи само по нейните думи и държание, а те не работят в нейна полза.

Не знам как взимате страна. Grinning Надежда и Маги и двете няма да идат на палатки, споко. Grinning

# 783
  • тук и там
Голяма част от разведените мъже си плащат издръжката по закон, и хич не ги е еня. Тоест-може да има доход 5-6 цифрено число на месец, но по закон-ако издръжката е  примерно една минимална заплата-това плаща на майката за издръжка на детето. Да не говорим,че търсят начин да излъжат закона по всякякъв начин, само и само да плащат минимална издръжка. Да, може да купува дрехи и помагала ако му поиска пари майката за тях-примерно преди започване на учебната година, може да си гледа детето добре докато е при него, но реално плаща едни пари по закон,а другото е по негово желание и усмотрение.Какво се чудите? От къде има пари Нани? Може родителите и да са по-заможни, има салон, може да е имала помощ от друг мъж-но това да не е бившият..Направо не знам в кой свят живеете-отидете в някоя тема на разведени родители тук и ще установите че някои даже не плащат издръжка, дори и минимална  и трябва да  ги съдят  даже майките за нея, нищо че не са бедняци и че издръжката е за детето, не за майката..

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 09:00 от Кайсия

# 784
Нали Нани щяла да се изложи в палатката? Че сега и това тръгна...

# 785

Като гледам как защитавате бившия ѝ, а нея нападател без реално да имате наблюдения за взаимоотношенията им, никакъв имидж не му е съсипала. Спокси. Но пък нострадалнста Мага живяла в клетка и не могла да отиде на палатка. 😑

Попринцип е по-правдоподобно, даже синът им гратис кара цяло лято в Гърция и баща му да го глези за тва и онова. Нали уж бачка HR и задвижила салон сега. Ако е юрист и е наясно с трудово право е далеч по-годна, отколкото разни други кифли психоложки или с административни/мениджмънт дипломи, които знам лично.

# 786
  • Бургас
Тя снощи каза, че бащата на детето и и дава 200евро и да си се оправяла сама! Което за мен е лъжа, но тя това твърди.
Не съм го чула, но това е много кофти. По всичко казано до момента, лошият образ на мъжа 'и звучи много скалъпен. Може да няма значение за детето с който майка му се лигави в предаване, но да злепоставяш баща му ,предвид, че детето общува с него и явно ходи в Гърция, е много долно. И да е истина, по-скоро купува неща директно на детето, а на нея дава тези пари. Не е като да не 'и е дал старт в живота този брак.

Грам не ми дреме какви са и били личните взаимоотношения с бившия и. Трябват точно два грама мозък, за да не плямпаш в ефир за бащата на детето си, защото детето ти го чува!
Някой много точно го написа коп-коп-коп.

Нищо не и се чудя на Надежда, тя каза, че сама си осигурява средствата. И съм сигурна, че лъже мазно. Точка.

Да беше казала бащата помага, взима го лятото, купува му дрехи и т.н.. Не. Питаха я помага ли. Тя каза, че плаща една мизерна сума и това е всичко. “Ти можеш ли да живееш с 400лв?” Това са лично нейни думи. Нито спомена някой да взима детето, нито да го облича.

И на фона на горното си зарязва единствения доход, за да дири любов. И това каза.

Сега. Или лъже или лъже. Няма какво да се чудя дали или. Тя си изговори всичко това. Да и гадая живота няма нужда. Малкото и човече обаче ще я слуша. Жалка работа.

# 787
Трудовото право не отнема 5 години. Grinning Добрият мениджмънт и интереса към психологията са далеч по-важни за HR, отколкото закони. В големите фирми има отдели за нормативно съответствие и още 100 човека, които ще ти свършат тая работа. Grinning

# 788
Абсурд Надежда да получава само 200 евро издръжка. Доколкото разбирам мъжът й е богат. В Гърция издръжката която се плаща от баща със средна заплата от 1800 - 1900, е около 400 евро. Това е според закона. Със сигурност мъжът и изкарва повече.
И някак не ми се връзва, че тя горката получава само 200 евро за детето си, но пък няма проблем да напусне работа и да остане без основният си доход.
Лъже като циганка.

# 789
  • България
Хора, не знаем мъжът на Надежда колко пари има от хотела. Може да е богат, може да има среден стандарт, може да има нисък. Предвид как е описан до тук оставам с впечатлението, че често си взима детето и се грижи добре за него. Не са останали без подслон.

Някой вещ в издръжките от родител-грък да се изкаже. На мен 200евро ми се струват нищожна сума дори за тукашен стандарт. По-притеснителни са приказките за златна клетка в гръцкия дом, които могат да достигнат до сина на Нани, и могат да променят мнението за баща му.

# 790
  • тук и там
Нани влезе в оправдателен режим, точно защото Валерия каза,че бащата плаща издръжка и намекна че едва ли не Нани живее от издръжката на бащата..Ми за мен това е дъно в тази ситуация-Валерия, не Нани..Синът на Нани е малък, нищо не разбира все още и  едва ли всяка вечер виси пред телевизора да гледа майка си, напротив-вероятно въобще не я гледа.Понякога ме е срам да чета жени -майки, осъждащи толкова лесно други такива, намесващи детето в тема за някаква шоу и слагащи етикети, без реално да имат истинска предствава за дадена ситуация.Извикайте социалните, моля- Нани е влязла в тв шоу, и говори за бившият си-това я прави автоматично лоша майка..

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 09:11 от Кайсия

# 791
  • Plovdiv
Маги сложи Йо в малкия си джоб. Колко има да се учи Йоана от "дъртите"...Как може на 25 години да е толкова проста? Говори, увърта, и лъже точно като политик Joy
Много ме дразни това същество Йоана, типичния пример - злобно, тъпо, но много упорито !!! В погледа й се чете, че там горе става яко течение.

хахха,като захапе и не пуска! хаха Боже,пази ме от такива хора!

# 792
Маги е интелигентна,
Скрит текст:
справя се доста умело с отблъскването на нападките и помни много добре какво се е случило и кой какво е  казал.
Незнам Надежда какви дипломи има, но за мен е една куха лейка. Настроена е враждебно към всички участнички и толкова се е филмирала, че приема съчувствието и човешкото отношение към нея като опити да я сломят.
Надя за първи път ми стана симпатична, но се изложи със злепоставянето на човека, с когото е имала дълга връзка.
В какво се изразява интелигентността на Маги освен че  не влиза в груби сблъсъци ( може да е пазене и от продукцията ) . Добронамерен въпрос.
[/spoiler]
Ами ще цитирам Укипедия.
"Потенциалната (вродена) способност на даден съзнателен индивид да прави изводи (умозаключения) върху дадена информация. Степента на интелигентност не зависи от количеството информация (знания и опит) натрупана от индивида."
Дори според този научно-популярен цитат, Магда НЕ Е интелигентна - не си е направила правилните умозаключения на база информацията, натрупана от предишните си връзки - продължава да свети с отразена светлина, да е образ в огледало, ръкавица, прилягаща плътно по калъпа на поредния желан от нея човек...За емоционална интелигентност е несериозно да се говори, на база някакъв тв образ на Магдалена.

Мисля, че е крайно време да спрем да наричаме рутинното, заучено и тренирано с години поведение на сдържана поза /свиква се, когато някой иска просто да си присъствена украса/, мълчалива тъпота / щото ако заговори се чува за наДсмешки, президен*ски републики / и оцеляващо провокативно задаване на въпрос, вместо достоен отговор със себеподобни, за ИНТЕЛИГЕНТНОСТ.
Но в крайна сметка, всички в този форум имаме избор и субективно мнение, ако за някои Магдалена е току пред канонизиране, ок. Аз за себе си отказвам да се възхищавам на нелепата Магда, само защото другите са също толкова семпли и безсмислени.
Не стават, не са прекрасни, чудесни и съвършени и това  може да катапултира най-хитрата между тях, но само за целите на продукцията, в релния свят е клише, реплика Маги.

# 793
Шансът относно бившият на Нани да няма кой знае кви пари е огромен. Много хора си въобразяват глупости как като видят някъв си бизнес и ооо тоз е ларш, яката работа. Истината е, че огромна част от бизнесите буквално просто съществуват и едвам докарват няква печалба. Може да е бил по-добре някои години този хотел, после да е западнал. Също е много възможно да е основнота семейна дейност в родата. Малки семейни бизнеси са изключително типични в Европа, особено Южна Европа.

# 794
  • Plovdiv
Бих гледала подкаст с Надя. Не мисля, че е кухарка. Просто тоя формат не е за нея, а и кофти роля ѝ дадоха. Малко преувеличих, може би не бих гледала, ама тук бих прочела вашите разкази от подкаст с Надя.

Незнам как ще я изслушам докрай от досада,докато си оформи мисълта и го направи в изречение ще стане утре!Иначе ги ги гледам подкастите по принцип.

Общи условия

Активация на акаунт