🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 084
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 765
Скрит текст:
Надежда е същата като Маги. В една и съща “ниша” виреят. За мен от двете по - фалшива от снощи стана Надежда. Тя си се оля. Още снощи го написах. Лъже и то мазно и се крие зад измислена самостоятелно градена кариера и детето.
Ако това дете го гледаше сама, докато си гради сама “кариерата” или ако го гледаше с 400лв. нито щеше да изглежда така, нито да е в предаването, зарязала дълго градената си кариера и единствения си доход.  Цирковете за това как можела да иска имоти, поради дълга връзка с бащата бяха топа на простотията. Кой нормален мъж с пари, се жени за боса женска, без предбрачни споразумения? От кога 4-5 годишна връзка се счита и за дълга? В такива връзки често излизаш както си влязъл. По гащи. Но не, тя можела, но не взела. Хахахаха и един мармот завива шоколада. Айде, не.

В една “ниша” са, но едната просто е с дете и мимолетен брак. Разлика за мен няма. Т.е има точно една Маги е емоционално по - интелигентна.

Така е, в една ниша са. Но Надежда има твърд доход - детска издръжка, която ако бащата е баровец, е доста привлекателна и със сигурност й дава свобода да прави каквото си иска. Много съжалявам, че ще го кажа, но си го мисля - раждането на деца от баровци за някои плеймейтки и пишман флкаджийки е бизнес. Да е живо и здраво детенцето, прекрасно е човек да има дете, но наистина не разбирам как жена с дете ще влезе точно пък в Ергена да се излага пред цяла България?

# 766
  • Бургас
Тя снощи каза, че бащата на детето и и дава 200евро и да си се оправяла сама! Което за мен е лъжа, но тя това твърди. И ако е лъжа, това го слуша и детето и и бащата. Това момченце ще чуе как баща му ги е зарязал на 400лв. и не го гледа подобаващо за стандарта си. Ама дреме и на Куку. Нали си пише вежди на самотна майка с “кариера”, търсеща ТВ либоф.
Абе циркаджийски изпълнения.

# 767
.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 14:55 от Вени Ев

# 768
Тя снощи каза, че бащата на детето и и дава 200евро и да си се оправяла сама! Което за мен е лъжа, но тя това твърди. И ако е лъжа, това го слуша и детето и и бащата. Абе циркаджийски изпълнения.

Лъжка си тя. Ако той й даваше само по 200 евро, нямаше да я гледаме сега да се вихри в Ергена.
Все пак, всички знаем каква е цената на живота и че пари се изкарват трудно и с пот на челото.

# 769
Тя снощи каза, че бащата на детето и и дава 200евро и да си се оправяла сама! Което за мен е лъжа, но тя това твърди.
Не съм го чула, но това е много кофти. По всичко казано до момента, лошият образ на мъжа 'и звучи много скалъпен. Може да няма значение за детето с който майка му се лигави в предаване, но да злепоставяш баща му ,предвид, че детето общува с него и явно ходи в Гърция, е много долно. И да е истина, по-скоро купува неща директно на детето, а на нея дава тези пари. Не е като да не 'и е дал старт в живота този брак.

# 770
Аз искам на финала Алеко да избере жената матрак. И когато камерите угаснат и всеки се превърне в себе си, Нанка да му каже "съжалявам палячо, нещо си се объркал, не съм тук заради теб"

# 771
  • София
Снощи определено поведението на Маги беше по добро от на Надежда.

Да Магда доста преиграва, но според мен е за да си докаже сама на себе си, че това е човека и не си губи времето.

Надежда, доста се изложи с изказванията си, с прикриването на инфото от срещата и с Алеко дори и пред Надя и Йоана....
А после пък и с това, че е безработна.....иначе била мнооого образована, ценна ама се оказва, че е доста на ниско.
Салона, който си е открила е с доста висок наем и няма как с нейни пари да го направи и се знае, че си има спонсор така, че да не се прави и тя на девица и че не е правила наколенки....
И изведнъж отива да му държи сметка как била обидена, как той не и обръщал внимание....ама хубаво го каза на нея или на синхорна, че не  е обещавал всичко да е за нея и избора все още не е направен.
Как ще очкваш, че само на теб ще ти се обръща внимание, дори и ти да си човека след като не е дошъл финала......
А и честно казано не знам как гледа дете с 200 евро издръжка и с нейните си неща + жилище.....и такива дрехи и стандарт. Доста според мен излъга за тези неща.....и няма да се учудя ако си има извън предаването спонсор.

Надя леко и тя се закопа с раказа за неудовлетворяващия с*кс....дори и да не е сега пак не е ок да го казваш/разказваш дори и в не толкова големи детайли.

Йоана тоя път нямаше за какво толкова да се заяде, но и седеше и гледаше сеир.

Валерия определено се държи на положение и не изпростява и не обижда толкова. Взеха, че и оправиха образа.

# 772
Аз искам на финала Алеко да избере жената матрак. И когато камерите угаснат и всеки се превърне в себе си, Нанка да му каже "съжалявам палячо, нещо си се объркал, не съм тук заради теб"

А, баш си е заради него. Че какво му е на Алек? Баровско чедо, добре ще се уреди тя.

# 773
Тя снощи каза, че бащата на детето и и дава 200евро и да си се оправяла сама! Което за мен е лъжа, но тя това твърди.
Не съм го чула, но това е много кофти. По всичко казано до момента, лошият образ на мъжа 'и звучи много скалъпен. Може да няма значение за детето с който майка му се лигави в предаване, но да злепоставяш баща му ,предвид, че детето общува с него и явно ходи в Гърция, е много долно. И да е истина, по-скоро купува неща директно на детето, а на нея дава тези пари. Не е като да не 'и е дал старт в живота този брак.
Но ако купува неща на детето, а на нея превежда 200 евра, значи не е излъгала.
Като гледам как защитавате бившия ѝ, а нея нападател без реално да имате наблюдения за взаимоотношенията им, никакъв имидж не му е съсипала. Спокси. Но пък нострадалнста Мага живяла в клетка и не могла да отиде на палатка. 😑

# 774
Малее, като гледам как всяко внушение от екрана се попива като гъба... Simple Smile

# 775

Така е, в една ниша са. Но Надежда има твърд доход - детска издръжка, която ако бащата е баровец, е доста привлекателна и със сигурност й дава свобода да прави каквото си иска. Много съжалявам, че ще го кажа, но си го мисля - раждането на деца от баровци за някои плеймейтки и пишман флкаджийки е бизнес. Да е живо и здраво детенцето, прекрасно е човек да има дете, но наистина не разбирам как жена с дете ще влезе точно пък в Ергена да се излага пред цяла България?

Казваш го сякаш има значение? Чалнатите хора в днешно време директно почват да спамят социалните мрежи с децата си, бременността, бебешките истории, та чак спонсорства реклами за такива неща. Нали се каза, че Нанито все пак гледа да не показва сина си никъде ама дори и тъй все се научава криво ляво от някои хора. Нанито също се има за много млада и свободна жена "всичко ѝ е позволено". JoyJoy Нормално е да е нападателна вече като финалът иде.

# 776
  • Варна
Малее, като гледам как всяко внушение от екрана се попива като гъба... Simple Smile

Меко се изразяваш. На мен ми идва друго да напиша.

# 777
На Гошо някой намери ли му профила....Joy
Гошо ли беше, че накрая с едно очо гледах....

# 778
Изпуснах снощния епизод, но от няколко прехвърлени страници тук разбрах, че най-сетне са завели участниците при магаретата, за да се срещнат с истинските си лица. С изгонването на Надя дотук всичко върви по план и явно няма да ни изненада продуФцията. Мисля май-май да не го връщам за гледане. Да дават следващия. Кога ще се срЯшкат с фамилиите?

# 779
  • Варна
На Гошо някой намери ли му профила....Joy
Гошо ли беше, че накрая с едно очо гледах....

Кой е Гошо?

Общи условия

Активация на акаунт