🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 118
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 810
Според мен Магдалена лъже здраво по отношение на финансите. Официалната и теза е, че видиш ли, работела здраво и живеела под наем, но е видно, че тя няма никакви умения, нито трудови навици, нито талант за нещо - нищо. Тая жена е свикнала да живее като украшение.

В което няма нищо лошо, но позата ѝ с трудещата се самостоятелна жена е куха.

Аз още се опитвам да осмисля вчерашните ѝ диалози с Алек - толкова базисен разговор не знам чувала ли съм напоследък, лишен от осмисленост и емоция. Едно си баба знае, съдба, химия, оле необяснимо привличане, оле чувстваш ли го и ти!?! не съм на себе си и тн. Слушах внимателно да видя ще надскочи ли тоя припев - уви, нищо ново. Стъкления поглед, увисналите устни...
Опита човека да изкара нещо друго от нея и не успя.
Не знам как да тълкувам съществуването на такива хора - дали от ленив живот стигат до такъв базисен интелект или природата ги създава отвън хубави, че да могат да оцелеят...

# 811
Щях да повярвам на еманципираната, огорчена жена, ако не работеше при бившия си. Ами да отиде да си търси работа като всички останали хора. Без привилегии.

# 812
И преди съм го казвал, туй нещо "млада, богата и независима жена" е дело на парите на татко, парите на тати, и разни други леки методи. Що я пишем Надежда за самотна? Магито не, ама Надежда да? Това е главното нещо, за което всички лъжат в Ергенът. Скарали се с гаджето и хоп в Ергенът. JoyJoy

И в Ютюб се чудят на тая смешка Мартина кой ѝ плаща екскурзиите Joy знам една друга къде е посетила 36 държави, ходи с чичак 8 години по-голям от нея още откак е на 20, казвам го така щот си е бетер такъв пълничък, с катинарче и си личи че е по-голям. Има туристически бизнес и тая намазва на всяко пътуване.

# 813
Леле Мартини, Габриели, Памели, Силвита.. сякаш бяха в друг сезон. Нещо многооооо мудно върви всичко тази година.

# 814
Харесвам Маги , но не ми се връзва изказването , как живеела от хубостта си. Симпатична, мацка, но чак пък да я вземат за картина някъде ....

# 815
Тц тц, голяма загриженост за детето на Надежда, как не сте подали още сигнал, не знам. Никой не му се подиграва, доста малко е детето. А ако децата на неговата възраст гледат Ергена, то тогава тъпите им родители не са много над Надежда, така че и за другите деца помислете, не само надеждиното.

# 816
Толкова пък да ме дразни Магдалена просто. Не че останалите са цвете,но тя преиграва с почти всичко. Човек ще каже,че в пещера е живяла преди предаването и нито животни,нито луна, нищо не е виждала и сега всичко е "вееееликооооо".

# 817
Надежда ми падна в очите още щом каза, че си е предпочела предаването вместо работата (а иначе говори за издържане на детето и колко го обича). Коя нормална майка ще го направи това? Ми търси си я любовта, никой не те спира. Всяка жена и майка, човек като цяло, заслужава любов и щастие, но това ли е начинът? Да отиде да си покаже циганиите в национален ефир? Да говори против бащата и семейството (защото представя само нейната версия и не мисли как би се отразило на момчето). Ама то от нея лъха злоба, злоба и пак злоба. Казва, че Магдалена не е уверена в себе си, но е точно обратното. Аааа, другото нещо - държи сметка кой как/какви/за какво си изкарва и харчи пари, но тя е тази, която се е записала в предаване за мъж "паричко". Фалшива ми е, противна, двулична. Не спря да лъже. Как нормален мъж ще си вземе такава жена? А като почне да си подбелва очите и да се държи като тинейджърка.... Отврат! Магдето не ми е фаворит, но кой по дяволите ще й държи сметка тя какво прави, къде пътува, какво харесва и т.н. Та тя няма даже деца, с които да се съобразява. Като може да си позволи каквото и да е, нека. Това си е нейно решение и право. Данък обществено мнение не дължи.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 10:21 от Джуфка_Петкова

# 818
Мен лично Надежда много ме разочарова. Мислех я за по-интелигентна. Хубавееше и се държеше лежерно, а сега каква е тази злобарщина? Маги ми е много инфантилна, но ми е в пъти по-симпатична с това, че само отразява атаките.
Имам чувството, че Надежда ѝ завижда за работата, осигурена от 60-годишния (забележете, кой повдигна въпроса), на която се е задържала поне няколко години. Жената с многото дипломи очевидно е „недооценена“ на многото места, на които е работила.

А, коментарът за Маги и колената беше дъно.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 11:36 от LadyCharming

# 819
Надежда ми падна в очите още щом каза, че си е предпочела предаването вместо работата (а иначе говори за издържане на детето и колко го обича). Коя нормална майка ще го направи това? Ми търси си я любовта, никой не те спира. Всяка жена и майка, човек като цяло, заслужава любов и щастие, но това ли е начинът? Да отиде да си покаже циганиите в национален ефир? Да говори против бащата и семейството (защото представя само нейната версия и не мисли как би се отразило на момчето). Ама то от нея лъха злоба, злоба и пак злоба. Казва, че Магдалена не е уверена в себе си, но е точно обратното. Аааа, другото нещо - държи сметка кой как/какви/за какво си изкарва и харчи пари, но тя е тази, която се е записала в предаване за мъж "паричко". Фалшива ми е, противна, двулична. Не спря да лъже. Как нормален мъж ще си вземе такава жена? А като почне да си подбелва очите и да се държи като тинейджърка.... Отврат! Магдето не ми е фаворит, но кой по дяволите ще й държи сметка тя какво прави, къде пътува, какво харесва и т.н. Та тя няма даже деца, с които да се съобразява. Като може да си позволи каквото и да е, нека. Това си е нейно решение и право. Данък обществено мнение не дължи.
Ама Нани, понеже е майка - дължи. Ах тези двойни стандарти.

# 820
Много нормални майки биха участвали в Ергенът, какви са пак тия глупости с вменяване на вина, че някойси решил да става популярен по тоя начин.

# 821
Приятелите / по-скоро от женски род/ във Фейсбукгрупата на  татко Танко са се увеличили драстично от вчера Sunglasses Стига сте му предлагали приятелства ,размечтахте се май Joy

# 822
Като чета мненията и единственото нещо, което си мисля е, че не трябва да съдим толкова строго Надя и Йоана за закостенелите разбирания, които демонстрират. В крайна сметка, те са продукт на обществото, в което живеем.
Години минават, а ние продължаваме да живеем според това "какво ще си кажат хората" и най-лошото - продължаваме да го насаждаме в съзнанието на поколенията.

# 823
Дължи поведение като на адекватна и сериозна майка. Тя пак може да си я намери любовта, но да си зареже работата, за да търчи по непознат чичко-паричко? Да си излага детето и семейството по този начин? И понеже някой каза, че дете на 7г. едвали ще разбере нещо - разбира.

# 824
Надя по БТВ беше като медната питка ,пълничко лице.Ухото не беше оголено вече.Питаха я за "психарската и усмивка" ,тя през зъби мрачно отговори ,че това  изобщо не е така .За Маги ,Надя взе да ръси суперлативи ,че и се възхищавала вече,а лошите думи ги казала на база предаването.

Общи условия

Активация на акаунт