🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 089
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 065
Гледам Надя на повторение от Преди обед и паралелно на нея дават клипа й от влизането в предаването. Разликата е много голяма. За мен при влизането си изглежда чудесно, дори ми се струва много хубава. След това не знам какво е станало с нея и как са й повлияли всичките събития, но сега ми струва повече подпуханала, отколкото напълняла, а може би и защото видях поведението и характера и сега ми е трудно да разбера къде се е дянало това  момиче от визитката.

Даа, дори  тогава ми изглежда слаба и много нежна. Явно в процес на предаването е качвала , защото преди да излезе беше по-пълна от началото. Очите й от големи са станали малки.

# 1 066
  • България
Уау, Надя все едно е друг човек в "Преди обед" Flushed като бухта е.. какво си е причинила, нито формата на лицето,нито усмивката, нито скулите са й същите Close ужас... Някой с Инстаграм смее ли да я пита защо изглежда така..
Не мислиш ли, че е неуместно такова питане?

Надявам се корекциите и покачването на теглото да са в следствие на щастлива вест. И да е качила 3-4кг без да е бременна не бих я съдила. Нормално е преди Ергенът да свалят като луди. Притеснително е на 25 да се наблъскаш с филтри и да се чудиш къде ще ти мигрират по тялото.

# 1 067
Цялата стигма около секса в Ергена на мен ми е много чудна. Уж модерно общество: жените да не раждат по задължение, да не стоят в тъпи бракове, а опре ли до секс и ау сакън. Още покрай казуса с Валерия много се учудих какви крайни реакции има. За Нани пък още по-зле. Ама как ще смее, тя е майка. И какво като е майка, влязла е в такова предаване. И да не е в предаване, това си е нормална част от живота.

# 1 068
Ергенчето е геймърче.
Надежда това някак си го знаеше предварително, та наблегна в тази посока... После Магито била на продукцията хора, айде, бе! Grin

# 1 069
Аз се надявам Надето да е ок, наистина ми изглежда най-вече подпухнала, а не качила чак толкова. Има здравословни проблеми, при които се налага да се пият хапчета и после следва задържане на вода и кг, дано не е нещо такова.

Не е лек стресът нито вътре, нито по време на излъчването на епизодите. Виктория наскоро беше казала, че покрай излъчването и уволнението от работа е стигнала 40 кг, защото от притеснение няма апетит. На всеки се отразява различно.

# 1 070
Гледам Надя на повторение от Преди обед и паралелно на нея дават клипа й от влизането в предаването. Разликата е много голяма. За мен при влизането си изглежда чудесно, дори ми се струва много хубава. След това не знам какво е станало с нея и как са й повлияли всичките събития, но сега ми струва повече подпуханала, отколкото напълняла, а може би и защото видях поведението и характера и сега ми е трудно да разбера къде се е дянало това  момиче от визитката.

Даа, дори  тогава ми изглежда слаба и много нежна. Явно в процес на предаването е качвала , защото преди да излезе беше по-пълна от началото

Да, беше по-пълничка, както и Йоана и доста други, особено след онази яхта и все носеше дълъг панталон в последните епизоди, докато другите бяха с къси панталони, но лицето й не се беше променило толкова. Ето я на излизане:

# 1 071
  • България
Да не си е пипала носа? Изглежда различно.

# 1 072
Ако Магдалена беше човек на продукцията изобщо нямаше да излъчват недоказани твърдения, че имала гадже на 60; нямаше да има такива атаки към нея на тема години, пари, дрехи, бижута и тн.
Надежда също нямаше да си позволява да коментира, че Маги си спечелила работата на коленца.

Хората на продукцията ги галят с перце, не ги подлагат на психически и емоционални атаки, нито въртят недоказани слухове, че имала гадже на 60.

# 1 073
Не е от кг тази промяна, според мен.
Някакви неуспешни интервенции си е правила. Доооста несполучливи според мен, доста. Цялата и фаца е друга направо...като на стара жена излъчване, няма го онова младежко хубаво излъчване от влизането й...

# 1 074
Е как ще е знаела предварително Надежда, дори бяхме свидетели на разговора на пейката, на който стана въпрос за игри. Беше в първите епизоди още.

# 1 075
Ако Магдалена беше човек на продукцията изобщо нямаше да излъчват недоказани твърдения, че имала гадже на 60; нямаше да има такива атаки към нея на тема години, пари, дрехи, бижута и тн.
Надежда също нямаше да си позволява да коментира, че Маги си спечелила работата на коленца.

Хората на продукцията ги галят с перце, не ги подлагат на психически и емоционални атаки, нито въртят недоказани слухове, че имала гадже на 60.

Да, обаче твърденията на Горджъс ли беше, че Маги имала богат любовник на 60 г. не й бяха отправени пряко в ефир, нито са били отправяни към някого в нейно присъствие. Както и за това, че именно той й е бил шеф. Тя никога не коментира подобно нещо, всичко беше казано зад гърба й или в синхрони. Поне аз така мисля.

# 1 076
Да не си е пипала носа? Изглежда различно.
Сякаш да. Изглежда по-малък.

Е как ще е знаела предварително Надежда, дори бяхме свидетели на разговора на пейката, на който стана въпрос за игри. Беше в първите епизоди още.
Че аз, ако знам нещо предварително, въобще няма да ми е трудно да поведа разговора "случайно" в тази посока.

# 1 077
Не е толкова трудно човек да се досети, че мъж на 28 обича видео игри - повечето на тази възраст са отраснали с тях и най-малкото им е сантимент, дори да не играят вече. Така че нужда от предварителна информация - няма.

# 1 078
Цялата стигма около секса в Ергена на мен ми е много чудна. Уж модерно общество: жените да не раждат по задължение, да не стоят в тъпи бракове, а опре ли до секс и ау сакън. Още покрай казуса с Валерия много се учудих какви крайни реакции има. За Нани пък още по-зле. Ама как ще смее, тя е майка. И какво като е майка, влязла е в такова предаване. И да не е в предаване, това си е нормална част от живота.
След въпросът с " проникването" проверявах за секса в Ергенът как стоят нещата- позволено ли е, не е ли, дали има правила за това и видях, че в Американския вариант накрая като останат може би 3 финалистки имат право да останат насаме в стая( хотел/ вила) като ергенът ги кани там , ако той реши и няма камери и могат да спят заедно, ако искат без да ги излъчват по тв, т.е. остава си за тях. Ако те решат, може да кажат, но да правиш секс с някой пред камери и да го излъчват по тв, не го разбирам много.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 16:55 от BobbyDyl

# 1 079
Чак пък Сашо Кадиев унищожил и затапил Надя . Много свободни интерпретации . Метна една реплика в типично веселяшка стил и продължи по друга тема.
Очевадно беше, че Надя беше притеснена и предаването и критиките не и се е отразило добре.
А и какво толкова грозно нещо е казала и се е представила - за възрастна на Маги , което беше подхванато като сюжетна линия от продукцията, чрез игра и чрез синхрони за меркантилността на Маги ( а тя си е такава ) . На фона на доста откровено груби и вулгарни момичета , които се изредиха в този формат критиките са много крайни . Но тя и продукцията цикли на тези теми , поради слабият си подбор и липса на романтика.
Дано се оправи Надя , че много сдъвкана  излиза от формата.

Общи условия

Активация на акаунт