🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 148 192
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 215
Надежда ми стана много неприятна с това непрекъснато оплюване на Магдалена, което се случи изведнъж. Особено вчера като каза, че разликата между тях е не 1, а 2 години и чак се кефи. Но ми е интересно с какъв фон дьо тен е - лицето ѝ изглежда много добре, равен тен, няма пори.
Пак съм в потрес, че тия жени не могат да готвят. Не че е наложително, ама все пак.
Поне още една шатра да им бяха дали. Как ще се гъчкат 4 моми на такова малко легло? Ужас.

# 1 216
По-добре да се гъчкат, че без това ще умрат от студ.

# 1 217
  • София
Електрическа скара между камъните 🤭

# 1 218
  • Варна
Нарочно шатрата с малък матрак за жените е само една, за да видят коя ще се премести при Алек.

# 1 219
Маги показа малко кемъл тоу. Smirk

# 1 220
“Алек сигурно кани Магдалена на среща да й покаже как да блъска кюфтетата по-правилно”. Ох, тая Надежда. Надя2 по бисери Joy

# 1 221
Електрическа скара между камъните 🤭

И одеяло от юск постлано кат ' килим....Joy

# 1 222
Как някой изобщо може да харесва да спи на открито, студ, комари, никакъв комфорт...

# 1 223
И бургери не била правила, то ти нищо не си правила бе, жено! На 36 с двете леви, чакайки чичкото да даде пачката само. За човек дето разправя, че седи вкъщи ми е много интересно какво яде и кой ѝ чисти и оправя.

# 1 224
  • Stockholm
Надежда пак да се направи на много веща кулинарка Persevere

Колко си личи, че най-много харесва Валерия. Изобщо не ми се вярва да я отпрати днес.

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 21:04 от silsto

# 1 225
Маги, въпреки че е пренавита като пружинка ми става все по симпатична.

# 1 226
Зъбите де ще мият?

# 1 227
Ох вече не издържам. Тея са мега досадни. Сори Надежда , толкова опити направих да те харесам. Предлагам да пием всеки път , в който Надежда и Йоана споменат Маги. Надявам се последните страници в темата да не изглеждат :
- Букхх ша звема ссд лтроза
-Нее кхтх ще знам дб
Късно е чадо.. някои вече водим с няколко обиколки, пардон.. с няколко чаши пино.. Wink

# 1 228
Чухте ли я Нанка,кани я на среща ,за да я научи как да "БЛЪСКА КЮФТЕТАТА",простакеса си е.🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
Май ще дойде гръкът да си я е изгонил, а не тя да го е напуснала, както твърди!

# 1 229
Надежда пак да се направи на много веща кулинарка Persevere

Ми то до Маги всеки изглежда като Гордън Рамзи...

Общи условия

Активация на акаунт