🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 827
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 365
Валерия не прилича на себе си. Интересна прическа.

# 1 366
За детето й не знам, но аз на мястото на Надежда щях да се чувствам неудобно.

# 1 367
Роклята на Магдалена е супер!

# 1 368
Усещала спиране на дъха в ушите си ли? Разсеят се и не чух, това ли каза?

# 1 369
Направо е невероятно каква метаморфоза претърпя "милото" Нани последните 2 епизода. И още по-невероятно е ,че 2 месеца ми беше много симпатична, а сега ме е яд да я гледам. Много грозно поведение, това
показно намърдване в леглото на Алек пред всички ми е също толкова ниско като опипването  под масата на Мария по време на двойната среща с Вики. Нямам нищо против да са разкреростени,но тези моменти не са за пред много погледи и всяка жена ,която се държи по подобен начин ми изглежда страшно евтина

# 1 370
Гледам само с едно око, но ми прави впечатление, че напоследък ги гримират и фризират доста по-добре. Маги изглежда супер.

# 1 371
Сега схващам тая обсесия по палатката. Начи 4 епизода по заръка на продуцентите се дъвчи темата палатка, за да напляскат матраците тед в кадър. Нищо и няма на Йоана, сигурно е спечелила поне половин безплатен матрак плюс възглавница с мемори пяна. Продуктово позициониране. Ся изясни ли се?

# 1 372
  • here and now
Надежда е живяла с друг мъж и с детето си. Едва ли по телевизора е видяло нещо, което не е виждало у дома.
Не я харесвам, няма как да харесам някой на 10+, който се представя като ....Нани.
Но ѝ признавам, че си играе играта добре.

# 1 373
Добре, че са брекетите, да прикриват, защото без тях усмивката на Маги е грозна - вижда й се горния венец.

# 1 374
За хлапетата е важно да си известен. Никой не му пука с какво. Вероятно ще има няколко подхвърлени подигравки, няколко разменени тупаника (сякаш не се е случвало и с деца чиито майки , не са участвали по ергени).Вероятно ще стане една идея по популярен. Не го оплаквайте чак толкоз. Колкото и да ме дразно Надежда , не виждам голям грях в участието и

# 1 375
Браво на кака Нанка, няма да се ръга като сардела на този матрак с 3 жени още, намери си местенце тя в другата палатка.
А трите красавици мълчат на закуска??!

# 1 376
Многооо слаба актриса е Магдалена и с тоя тик с устата и облизването е много гаден.
Постоянно да преиграва с тия чувства.. сърцебиене, потене на ръце и кво ли не.. 🤣🤣🤣 Ти не го познаваш бе, нищо не го попита за 2 месеца. Само тя нареждаше колко е напрегната, колко го обича и т.н

# 1 377
Добре, че са брекетите, да прикриват, защото без тях усмивката на Маги е грозна - вижда й се горния венец.
Дай да я оплачем дружно! Макакможебе!!!

# 1 378
Алеко Мъдрий

# 1 379
Сега се сетете за това как Нада ходела да му души дрехите. Тая верно е КуКу.
А в социалките направо я пръскат. Вулгарни коментари. Ама каквото посееш...

Последна редакция: пт, 10 май 2024, 05:36 от Kokito87

Общи условия

Активация на акаунт