🌹 ЕРГЕНЪТ 🌹 - Сезон 3, Тема 11

• 147 825
  • 3 055
  •   1
Отговори
# 1 350
Нанка ми олекна много, много! По нищо не се различава с постъпката на Валерия. Само къде ги делят едни 15 години и уж претенции за интелект и поведение на дама. А Алеко стои като мишок ни лук ял, ни мирисал.

# 1 351
Добре отиграха ситуацията. Надежда най-сетне посрещна последствията без да излъже, Валерия прояви самоконтрол, Йоана забрави отровния език, Маги си е Маги. Представяте ли си през колко унижения трябва да си минал, за да успееш да си изработиш и внушиш такава утешителна стратегия - изтикваш лошото и даваш предимство на приятното. Добър човек е.

# 1 352
Алеко, ако е широко скроен, трябва да си вземе Йоана. Тя като стане РВД и всички ще му завиждат.
Обаче той има нагон към Валерия, може пък тя да е победителката, ще си я осиновят техните и ще си живеят супер. Ще им народи дечица и ще разцъфне.
Двете лелки трябва да ги изгони.

# 1 353
Нанито е изключително неприятна. Ако ми е в къщата на третия ден тези фасони ще хвърчат през вратата.

# 1 354
На детето на Надежда все ще се намери някой някога да му пусне клипчето, в което майка му се е разхождала по чуждите легла и съм сигурна, ме няма да му е ок. А и съм сигурна за думата, с която ще я нарекат. Ами, проста си е, Нани и това си е! А гъркът в момента в някоя таверна черпи, че се е отървал!
Аз на мястото на сина на Нани така ще разпозная кои хора са стойностни. Освен това голяма работа. Децата могат да се подиграват за всичко. Ако иначе израсне обичан и подсигурен - няма да е от особено значение.

# 1 355
  • here and now
Хайде пак с детето на Надежда.
Не го познаваме това дете, не знаем как е възпитано
Да дам пример с моето, никой по никакъв повод не си позволява да го подиграва. А всички знаем, че винаги има за какво.
Някои от вас се държат "по-лелски" от Надя и Йоана, които ги разпънахте на кръст тук.

# 1 356
Все едно Нани единствена е нарушавала правилата. От четирите май само Йо не е. 😏
Е то на нея й личи, че е скумрия.

# 1 357
Я,НаМунчо идва.

# 1 358
Е, май Нанито е нямало кой да я изтърпи. Освен лепка, е силно токсичен човек.

# 1 359
Ку-ку се притесни за малките ръце на палячо и реши да провери Grinning

Последна редакция: чт, 09 май 2024, 22:27 от petq.karavelova81

# 1 360
Ех, с това дете бе, ама не отговаряте какви са тези деца, които ще се подиграват. То беше на 6-7, нали? Вие деца нямате ли? На 6-7 си мислят, че да се гушнеш с някого в леглото е нещо за подигравка, така ли? Защото друго не се видя. Ако вашите деца на 6-7 години разбират какво значи да си изкарваш прехраната на коленца или в гушването в леглото си представят какво се пипа под завивката, моля, зарежете детето на Надежда и спешно се заемете с вашите.

# 1 361
  • Варна/Амстердам
Роклите и на четирите са много красиви иначе.

# 1 362
Леле, роклята на Маги е уауу!!

# 1 363
Магдалена има наистина много царствено излъчване и осанка. Няма как да не привлече погледа. Това не се учи - просто или го имаш, или не.

# 1 364
Нанито е изключително неприятна. Ако ми е в къщата на третия ден тези фасони ще хвърчат през вратата.
Ооо да!

🤣🤣🤣🤣🤣
Роклите и на четирите са много красиви иначе.
Напоследък и гримът им ми допада.

Ох, наш'та пак е със сърцебиене и е без дъх. Моля ви, бе продукцията бе, вижте я таа жена, кардиолози в таз Гърция няма ли?

Общи условия

Активация на акаунт